Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • poganytamas

    senior tag

    EPO letöltési mód változás

    Ez a post mindenkire vonatkozik, aki EPO-t használ a GPS vétel javítására.cityboy hívta fel a figyelmem, hogy mintha az EPO fájl letöltése nem működne. Tényleg nem működik, az enyém 2013 decemberi volt.

    Az ok: a Mediatek megváltoztatta a fájl letöltési URL-jét. Természetesen átirányítás a régi helyről nincs, a telefonba meg bele van égetve a régi URL, tehát az automatikus EPO letöltés nem működik!

    Mindenki ellenőrizheti a saját EPO fájlait milyen idős. Beállítások / Helyhozzáférés / GPS-műholdak / EPO beállítások. Itt ki kell venni az automatikus letöltés elől a pipát, úgysem működik már.

    Miután kivettétek, mazochistább kollegák az epodownload.mediatek.com/EPO.DAT és az epodownload.mediatek.com/EPO.MD5 címről letöltött fájlokat a /data/misc könyvtárba másolva újíthatják meg a fájlaikat 30 naponta, vagy sűrűbben. Kevésbé mazochista kollegák az MT GPS EPO fix alkalmazást használják! Ezt elindítva az első gombra kattintva, majd a felugró ablakot leokézva töltődik le a friss EPO fájl. Semmilyen visszajelzést nem ad, a Beállításokban lehet tájékozódni mennyire friss az EPO fájl. Szintén 30 naponta, vagy sűrűbben futtatandó.

Új hozzászólás Aktív témák