Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    Hilti:
    A Hilti egy más világ, megvan az a réteg akinek a minőség kell, mert drága az ideje és olyan munkái vannak ahol 100e-ket bukhat ha megspórol a szervizelésen 50e-et.
    Bécs közepén voltunk a Mariahilfer str-vel párhuzamos utcába egy szálloda tetején alakítottak ki több lakosztályt.
    A strabagos építők mind aksis hiltikkel rohangáltak egyik lakosztályból a másikba.
    Az egyik szitu mikor megértettem, hogy miért kerül annyiba a Hilti és miért ez a filozófiájuk az volt, hogy az egyik beszerelendő szekrénynél a konnektor nem jó helyre lett rakva. Szóltunk az építésvezetőnek, hogy intézkedjen. 20percen belül megjelent egy strabagos srác egy aksis hiltivel. Koronafúróval kifurta a dobozhelyét a betonba, majd végig véste a mennyezetig a falat az új csőnek. Fél óra múlva ott volt még egy ember bevakolta a vájatot, majd azonnal húzott rá egy glettréteget. Nagyjából 3óra telt el és le volt festve a fal.
    Arra sincs idő, hogy a hosszabítóval szórakozzanak, mert ahhoz drága az ideje a kinti szakembereknek, inkább megveszik a drága gépeket és szervizelik.
    Mikor egy vállalkozónak milliós projektjei vannak euróban mérve, nem szórakozik még a makitával, meg a dewalttal sem.
    Nincs arra idő, hogy a szénkefe cseréből visszahozott gép egy hét múlva megálljon valaki kezében szombaton délután az isten háta mögött, mikor 3óra van vissza a melóból csak azért, mert beszart a csapágy.
    Vannak azok a munkák mikor mérlegelni kell ezeket a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák