Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Üdv,
Szeretnék egy amolyan műhelyasztal féleséget, szigorúan házi barkács célra, ennek megfelelően szigorúan alap barkács eszközökkel (Parkside asztali körfűrész pl.) Vetnétek rá egy pillantást, szakik? Jó lesz ez így? Elég stabil? Sose csináltam még ilyet Érdekel nagyon ez a tevékenység, bár sajnos egyelőre sok időm nincs rá. Kiszámoltam, a gyalulatlan épületfa anyag olyan 15eFt körül lenne hozzá, de gondolom az asztallapot legalább gyalultatni kellene, nem (vagy mindent)? Csavarozni gondoltam (esetleg a csapolásokat ragasztani). A konstrukción mit változtassak?
Előre is köszönöm(#35727) Dr.Én
De ugye ez a jelenség nem nyáron történt? A páratartalom mennyi? Ha esetleg nincs mérő, azt fontos lenne beszerezni. Azt, hogy megemelted, jól tetted (lehet, hogy kell még egyszer ennyit emelni rajta, később kiderül). Műanyag ablakok vannak? Ha igen, a többszöri szellőztetés sem lesz megoldás sajnos, állandó "résszellőztetés" kell. Teregettek a szobában (házban)? Így, hogy szavóval lefújtad, kezelted a tünetet, de az okot még nem szüntetted meg, azt kell megtalálni, mivel vissza fog jönni. Elég sok mindent kipróbáltam, mire otthon megszüntettem a penészesedést.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest