Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Winner_hun #32341 üzenetére

    Egyszer már egyeztettem is egy földimmel, aki Festool fan, hogy menjek el, próbáljam ki élőben, munka közben. De valahogy elmaradt. Kétségtelenül igazad van abban, hogy nem okos nyilatkoznom olyanról, ami nem járt a kezemben. (Azért ezt jelezni szoktam többnyire, amikor véleményt írok.)

    "Nem tartom kizártnak hogy a gépkezeléseddel van némi probléma (ezt az oldalra nyomós dolgot se igazán értem hogy minek kell)."

    Szerintem szimplán nem értettél. Pontosítok.
    Ha ügyelünk vágáskor, hogy tolás közben finoman egy irányban tartjuk a fogantyút, s nem engedjük a kottyanást "működni", teljesen le lehet redukálni az ebből eredő bosszúságokat. Ezt olyankor alkalmazom, amikor nem túl bajnok géppel kell vágnom. Pl a Güde hírességével - amin bonyolítja a dolgot az is, hogy rémesen erős a rugója, és rendesen izomból kell bemeríteni. Szóval úgy érzem, jól kezelem ezeket a gépeket. Elég sokfélével dolgoztam már sokat tartósan. Mindnek ki kell ismerni a "lelkivilágát".

    A link viszont, amin filmet küldtél a DW 780-asról, szerintem most jól fog jönni aurartus fórumtársunknak. Gondolom, épp ilyesmikre vadászik mindkét kiszemeltjéről, hogy minél magabiztosabban tudhasson dönteni Makita vs DeWalt közt.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák