Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz antallaci #18293 üzenetére

    "Csak úgy általánosságban,hogy mégis mennyi egy kombi gyalu,egy formatizáló körfűrész,egy marógép"

    Relatíve drága.
    - 300-as kombigyalu 7-800 ezer
    - Formatizáló körfűrész magában szintén 6-800 ezer, maróval egybeépítve 1,2 - 1,5 milla
    - Ötfunkciós kombigép 1,5 - 1,7 misi (vastagol, egyenget, körfűrész, marógép, hosszlyukfúró)
    - Marógép magában szintén 7-800 ezer

    Mind után oda lehet írni, hogy vagy több.
    Az árak Euro-ban vannak, tehát árfolyamfüggő. És sok tényező van, amit le lehet vonni. Pl ha van EU-regisztrációs vállalkozásod, nincs se áfa, se mehrversteier, se semmi. Ha nem kérsz házhozszállítást, ismét marad kb egy ötvenesed, ha nem kérsz telepítést, megint marad félszáz ezered. Meg aztán olyan alkudós si ez, meg szoktak akciók lenni karácsony körül úgy 5-20 %-nyi.
    Egyébként csak klattyintani kell az egereddel, és akkor küldenek ingyenes katalógust is árakkal. De akkor számíthatsz rá, hogy hívogatnak majd telefonon, hogy miben tudnának segíteni. Kérhetsz ingyenes visszahívást, nem ciki, nem veszik zokon, és akár egy órán át kérdezősködhetsz. Ha Sümegen jársz, vagy a Tisza-tónál, megnézheted a bemutatótermüket, és tartanak évente egy-két bemutatót, ahol ki lehet próbálni a gépeket.

    Az X-rollos csúszórendszerek nincsenek a Hammer gépekrbe adaptálva, ahhoz már Felder-t kell venni. Azok meg úgy 30%- al drágábbak a Hammernél. És persze sokkal komolyabbak.
    De a Hammer is nagyon messze jár már az Einhell-től. Szerintem hobbira nem szabad ilyet venni - habár, ahogy mondtad, van aki hamar a kocsmában hagy ennyi pénzt, és ott le se tudja vágni az ujjait semmivel.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák