-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz blakey #60283 üzenetére
Ok akkor ajánld a minix neo u1 vagy a u9-t.
Hasonlítási alapom meg van Amlogic 1db 1/8, 1db 2/8, 1db, 3/16 és a jó öreg RPI2+B. Mind + LE-vel is spékelve. Mit keressek?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mbernie
csendes tag
válasz blakey #60283 üzenetére
összehasonlítási alapnak csak egy 3 éves mxq s85 (s805, 1/8gb) van. ez a hardver már sokszor kevés. egyébként a képével elégedett vagyok. ráadásul tegnap kipróbáltam 3d videoval és nagy meglepetésemre szépen vitte. half sbs video volt, ahogy utána olvasgattam csak a framepacked 3d videokat nem tudja lejátszani, csak nem tudom, hogy az élményben jelent.e annyi pluszt amennyibe kerül az x9s. tudom nézzem meg..
most úgy látom az általam írt árkategóriában nincs kompromisszummentes full 3d lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest