- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
A notebookcheck rangsorában az első húszból 15 nVidia. Ez számomra egyértelműen azt jelenti, hogy nem kellene leírni őket, és akkor finoman fogalmaztam.
Gyakran szerkesztek, kódolok filmeket, képeket, ahhoz kell az erős vas.
Majd akkor lesz AMD-m, ha senki más nem gyárt videokártyát és processzort.(#22145) Ed Parker
Nekem is az van. De mint említettem, rendkívüli kondíciókkal tudok újra cserélni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Filmvilág
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok