Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imdre

    aktív tag

    válasz Peak #9017 üzenetére

    Én még itt, a kezdetek kezdetén leírtam, hogy vannak hiánnyosságai/hibái. Ez egy ilyen eszköznél (sajnos fogadjuk el) természetes. Ezért sem lehet egy firmre soha azt mondani, hogy kész - mindig van rajta mit fejleszteni.
    Természetesen megértelek, de korábban is írtam, hogy kompromisszumokat kell kötni minden esetben. HTPC-t én nem használtam soha, de nem is fogok. Az, hogy van olyan anyag, amit kiköp (még fél év alatt nem volt), azt méltóságteljesen átfogom konvertálni. Fórumokat olvasva sok ember még a PC-n sem tudja megoldani, hogy olyan lejátszót rakjon fel, ami visz mindent. Én sem gondolnám, hogy szemellenzőt használok, de ha Te úgy érzed, akkor legyen, de csak van oka nem?
    Szerintem mindenki használjon olyan lejátszót, amit anyagi lehetőségei, igénye, szimpátiája, jó híre alapján kompromisszumok árán ugyan, de tud használni. Azért írtam, hogy ha Neked bejött a HTPC, akkor maradj annál. Teljesen hibátlan és elégedett véleményem szerint egyik oldal sem lesz!

    Ha már linkelted, nézd meg a 200-as sorozat bő egy évvel ezelőtti kommentjeit (szinte megegyezik a számot tekintve a mostanival - és hova fejlődött). Sőt, ha jobban átolvasod, akkor sok esetben user error a hiba, mint ahogy a hazai fórumon is gyakori eset.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák