Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    válasz #58092032 #70848 üzenetére

    Amíg nem lesz 4k felbontású tévéd, fölösleges előre beruházni drága eszközbe.
    Egyrészt ha lesz olyan tévéd, az nagy valószínűséggel a legtöbb 4k tartalmat le fogja tudni játszani önmagától is, eléggé fejlődött időközben a technika és még fejlődni is fog - és ez a dedikált lejátszókra is igaz.
    Én most úgy vagyok, nekem sincs még 4k tévém, mert egyelőre többre tartom a 3D-s LG tévémet. Még mostanra sem "ragadott el" a 4k érzés... ;)
    Nekem tavaly augusztusban ment végleg tönkre az R6S-em, ami után egy Himedia lejátszót vettem, de nem tudtam megbarátkozni vele. Eladtam és vettem inkább egy használt, teljesen jól működő Mede8er MED600X3D-t 15 ezerért. Annak idején nagyon tetszett, csak hát az akkori ~50 ezres ára eléggé elriasztott és az R6S is jól végezte a dolgát. És a jelenlegi helyzetben az utóbbi helyett eleve a MED lett volna a legjobb választás.

    Azonban ha a streaming "tévézés" a fontos számodra, akkor igazából szinte bármelyik androidos lejátszó ki fogja szolgálni az igényeidet. Főleg, ha a szolgáltatás, amit nézni akarsz eleve rendelkezik androidos alkalmazással, annak lehet, hogy vagy megtalálod az Android TV-s megfelelőjét vagy leírást hozzá, hogyan nézhetnéd rajta.
    Egy dolog zavarhat be, ha régiófüggő (pl. Magyarországról nem elérhető) tartalmakat akarnál nézni - bár erre is léteznek már megoldások... ;)

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Új hozzászólás Aktív témák