- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfjanika
tag
válasz kisgyerek85 #6250 üzenetére
Egreat EG-S900 3D
ezt a típust nézegettem most, de 75ezer ft
Viszont médialejátszók körében a 3d-s nagyon ritka.
én igazság szerint 50ért akartam max venni lejátszót, ezért is néztem a popcorn v8-at, de mivel 3d tv-m van, és töltögetem is folyamatosan a 3d filmeket, így már akkor mindenképpen 3d média player-re van szükség.minden ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban
-
Ed Parker
nagyúr
az a200/210 tulajoktól kérdezném:
van valami mód másolásra a beépített merevlemezről másikra vagy pc-re?
az ftp nem jó,egyrészt lassú,másrészt ha megszakad és folytatom, túlszalad és az elöbb is 163%-on állt meg
szóval van valami alternatíva,az igazi a külső usb-s merevlemez lenne. -
Old FatBoy
aktív tag
B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malaca,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!Audiophile Troll
-
tigipuf
senior tag
válasz Old FatBoy #6257 üzenetére
Nagyon jó ,neked is (és minden ph tagnak)csak hasonlókat!
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
bigiboyka
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek
A problémám a következő kaptam egy LgDP1W média lejátszót mindent tökéletesen lejátszik
viszont a hálózati megosztáson akadtam el,megosztottam a számítógépen a kívánt csomagot de csak a meghajtót látja azon belül üresnek találja,valaki ha tud segíteni ebben megköszönném hogyan kell csinálni mind vezeték nélkül és lan kábelos verzióban,több helyen is olvastam róla de nem tudtam összehozni a készüléket routeron keresztül a számítógéppel,ha valaki tud segíteni szájbarágósan vagy akinek ilyen van és működik neki megoszthatná.
Előre is köszönöm -
-
-
-
sinus1
csendes tag
Üdv!
Tudja -e valaki, hogy az Egreat R6C kezel-e dvd iso-kat?
-
Jimmy8
senior tag
Valaki meg tudja mondani milyen jelszót kell beírnom, hogy be tudjak lépni a WD TV LIVE Streaming WEB-es felületére?
-
tlala
addikt
válasz Ed Parker #6256 üzenetére
Persze, hogy van.
Egyrészt ha az A-210-esre dugsz egy külső merevlemezt, akkor a beépített fájlkezelővel (távirányítóval kijelöl/másol) tudsz rá másolni anélkül, hogy a PC-t bekapcsolnád.
Másfelől a PC-n is látod a belső HDD-t illetve az USB-n rádugott HDD-t, tehát egy átdobással tudsz másolni.
De a legegyszerűbb és leggyorsabb az első megoldás. -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Van egy WD HD TV Gen 1.-em, de mostanában egyre többször belefutok abba, hogy egyes .mkv-at nem játszik le.
Ezért le szeretném cserélni egy másik készülékre, amely reményeim szerint több formátumot tud megjeleníteni.
Szerintetek melyiket érdemes a fentiek alapján megvenni?
Asus o play mini-re gondoltam, ez árban kellemes, de nyitott vagyok bármely más típusra is.
Semmi extra nem kell nekem, csak egyen meg minél több filmet.
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Fatereknak is be kell szereznem egy medialejatszot SOS. Szeretnem mihamarabb megrendelni szulinap)
Nekik nem kell semmi extra csak a konnyu kezelhetoseg e s megbizhato mukodes Full HD-s anyagok lejatszasara.
2 kiszemeltem van:
Dune Lite 53D es a Popcorn V8
Velemenyek? Pro es kontra?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz kisgyerek85 #6279 üzenetére
Nem. Van kulso HDD ill 32-es pendrive. A legtobb filmet FullHD-ben szedem le az menjen gond es akadas nelkul. Ha konnyen kezelheto es a muterom is elboldogul vele az lenne a kanaan ;-)
-
vlevi
nagyúr
Ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy Samsung tévé a megoldás. Nagyon kevés az az mkv, ami gondot okozna neki. Inkább a wmv.
Csak rádugom a pendriveot, vagy vinyót, és rögtön jön a média lejátszás ablak. Ennél egyszerűbb nincs...
Ha média lejátszód van, az dupla gond, mert két készüléket kell bekapcsolni, a tévén kiválasztani a megfelelő HDMI bemenetet. -
dh66e
veterán
válasz Ed Parker #6278 üzenetére
Azért azt figyeld hogy neki G1 van nekünk meg G2.Csak egy szám a különbség de a hw az nagyon más.Sőt ezáltal az sw is. Neki csak a BRad féle fw-k maradnak amik viszont nem tudják megoldani a hw gyengeségét és a hozzávaló sw hiányát.A G1 sajna csak ennyit tud hiába nem mai csirke és kiszolgálta az idejét.
-
dh66e
veterán
válasz Gigicuci #6283 üzenetére
A legjobb megoldás ha eladod.
Amennyiben szerencsésen el tudod passzolni egy Egreat R6C vel kiválthatod annak az alap szoftvere ill hw-e annyi pénzért kiváló-elmegy rajta minden mkv- viszont gyári támogatás itt sem lesz egyáltalán és moddolt okosítás sem valószínű.Esetleg még aprón nézel G2-t és minden gondod megoldódik,de csak moddolt fw-vel igaz az viszont nagy tudású és nem mellesleg stabil is.Ennél tudok segíteni a mit és hogyanban.
Brad csak annyit tud okosítani G1-hez az FW-n amennyit a HW enged ill.a gyári támogatás ami a wd-nél sajnos kritikán aluli az alap modelleknél.G2-re mint említettem nagyon okos moddolt fw-t(több félét is) lehet pakolni de annak a hw-e is sokkal erősebb .
szerk:
közben olvasom hogy már van kiszemelt is ugyhogy az ajánlataimat ne vedd figyelembe,csak ha olcsón kell lejátszó.[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Popcorn V8-ról még sok rosszat hallani. Fw frissítéssel biztos megoldják majd a gondokat. Azért kérdeztem a vinyót, mert a dune-be szerelhető 2,5-ös vinyót.
Ha egy tök egyszerű és még lan sem kell rá akkor az egreat r6c. Igaz nem olyan szép a menüje mint a popi vagy dune-nak ,de elvileg megkajál mindent és baromi olcsón megúsztad a dolgot -
No.01
őstag
válasz kisgyerek85 #6287 üzenetére
2 dolog vegett fazok az ilyen ölcsobb"medialejatszoktol: sw tamogatottsag ill a feliratok kezelese (nemcsak a megjelenites, de a csusztatas esetleg feliratszin valtoztatas)
Itt hollandiban mindenki Mede8er MED500X vesz, de arrol meg nemigen olvastam/hallottam igy kicsit tartok tole...
-
rfjanika
tag
akarok venni, egy
Egreat r300 vagy egy measy x5(csak sajna ez nem megyar menüs)
médialejátszótvki tudna segíteni a beszerzésében???????
vagy ajánlani egy oldalt ahonnan könnyen megtudnám rendelni
-
No.01
őstag
Nagyon elbizonytalanodtam… hajnalig a netet turtam es olvasgattam a teszteket ill a forumokat, de eleg sokan szidjak a kis Popcorn-t meg h a jelenleg elerheto sw meg igencsak kiforratlan. (Hasonloan velekednek az A300-rol is pedig az kicsit komolyabb cucc)
Neztem meg az Xtreamer Prodigy-t de arrol sincsennek sokkal jobb velemennyel ujfent a firmware vegett.Ha egy lehetoleg kiforrott minden FullHD-t lejatszo jo termektamogatassal rendelkezo lejatszot keresek ami meg a feliratokat is jol kezeli akkor mit ajanlanatok? Tegyuk fel osszeghatar nelkul 3 jelentkezot kellene ajanlanotok.
(Lehet odaadom az en lejatszomat a fatereknak en meg vennek egy komolyabbat. Venti ne legyen benne mart az engem tutira idegesitene. Ha HDD-t nem lehet beepiteni az sem nagy gond)Meg olvasgatok, de most csalodtam a Popcornban
-
No.01
őstag
Hat igen… A210 ill a Dune D1 kozott gondolkodom, de teschikailag melyik a fejlettebb? Volt Popcornom (A110) ill Dune Base-em is. Utobbit v.miert hamar eladtam mert nem tetszett benne v.mi, de h mi volt az arra mar sajnos nem emlekszem
Forumokon mind2-t dicserik. Tudom hulyeseg ilyet kerdezni de melyik az idotallobb? (RAM-al ill a procival nem vagyok tisztaban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest