- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz Cythyel #2575 üzenetére
Tedd fel. Mert ott láthatod, hogy milyen alkalmazások futnak. Ha felteszed az AIData-t, akkor a fájlokat is megnézheted, hogy épségben vannak-e (részben vagy egészben).
Ugyanakkor nálam működik minden NAS funkció, azaz fel tudom csatolni a meghajtóként a PC-re a megosztásokat. -
miller79
tag
válasz Cythyel #2661 üzenetére
Ezek után szerintem ez nem kérdés... Inkább, hogy mikor! Láthatóan az asustor nem vállal felelősséget, számomra ez döbbenet. Számomra ez az eszköz innentől kezdve egy forintot sem ér, arra tartom meg, hogy torrentezzek. A funkcióját egyértelműen nem tudja ellátni, mert ki tudja, hogy az asustor legközelebb milyen rést hagy.
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz Cythyel #2661 üzenetére
Én megcsináltam a portváltásokat a frissítés után, de mivel senki nem mond semmit a maradványokról meg, hogy most akkor védett e, így csinálnék resetet és újra felépítést.
Kb az tart vissza, hogy még üres R5nél is majd' fél nap volt a sync.
És csak utána lehet rá másolni, mert közben béka segge alatt a másolási sebesség.Ha reset, akkor btrfs (ez nekem a belakás után lett behozva, mint funkció), ha van tényleg értelme.
Fórumokon zfs-t monják, hogy azt kellene Asustor-nak kínálnia.
-
donat_sz
senior tag
válasz Cythyel #2864 üzenetére
sw-es támogatásban és ár/minőségben még midig az egyik legjobb megoldás szerintem. Egy-egy sebezhetőség rendszeresen kiderül minden nagyobb gyártónál .. a kicsiknél meg amúgy is kérdéses, hogy mennyire védettek.
mellesleg a mostani esetnél is van megoldás, ha jól értem, ha legfrissebb fw-en vagy. -
félisten
válasz Cythyel #2864 üzenetére
donat +1
Sajnos nincs olyan gyártó, amelyik teljesen védett lenne -- és az Asus a kategóriájában messzemenően a jók között szerepel, az egyik legjobb frissítési szolgáltatással.
A sebezhetőségek jelentős része a felhasználói szokások függvénye is, a veszteségek pedig különösen.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest