Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speederer

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #1610 üzenetére

    Igen, mindenki azt használja ami neki szimpi. Csak itt úgy látszik a többségnek az oleg a szimpi(bb). Ami persze nem baj, csak így ha vmi bajom van a tomato-val akkor kicsi az esélye, hogy itt a fórumban tud vki segíteni. Kivéve persze ha vmi általános bajom van a routerrel.

    Amúgy az volt vele a gondom, hogy elég sűrűn (1-2 naponta, de volt hogy naponta többször is) eljátszotta azt, hogy a vinyót lecsatlakoztatta. Csak az tűnt föl, hogy pl sambán nem érem el a router vinyóját, aztán a menüjében láttam, hogy unmounted az összes partíció. Ez valszeg egyébként a nagyobb torrent terheléstől következett be, de pl a néhánnyal korábbi tomato-val nem volt ilyen bajom.
    Hogy miért nem raktam vissza azt?! Mert az új verzióban volt olyan, amit már megszerettem, ezért nem szívesen váltam volna meg tőle. :)
    Most az 53-ast használom, ezzel még ilyen unmountolási bajom nem volt ha jól emlékszem, viszont itt is előfordult már 1-2szer, hogy a torrent leállt. De csak a torrent, ami azért nem mind1. Tény, hogy nálam azért rendesen nyúzva van a torrent terén... 260 torrent, amiből többnyire 20 aktív, valamint egy telepakolt terás vinyó. :) Néha filmet is néznék róla, de a hd-t nem erőltetem a routerről (a torrent mellett).

    Először azt hittem, hogy azért az 52-est használod, mert az újabbakat nem is próbáltad, de azért ennyire ne nézzelek "amatőrnek", ugye? :D

    A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Új hozzászólás Aktív témák