- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Transformer
csendes tag
válasz katt777 #8606 üzenetére
Üdv
Ha időd engedi, lenne néhány kérdésem.
Írtad vala, hogy túl magas a CPU feszültség, amit használok.
Nincs kizárva, az 1,462-őt a neten láttam még régebben, belőttem, jó volt, úgy maradt.
Próbáltam egyszer az 1,443-at de omlott minden, most 1,456-van és jó. Lehet, hogy ez is magas de a rendszer működik, a CPU hő meg elfogadható mivel a házhűtést tréfás ám célratörő módszerrel oldottam meg. A képen egy 2000rpm-es 12-es venti egy 3 literes, szétszabdalt, étolajos flakonon keresztül tolja a levegőt a CPU hűtőbe. A két everest-es képen bekapcsolás után fél órával a cpu 1-2 mag, cpu, alaplap hőfok látható nyugalmi és terhelt értéken. A kinti szoba hő ekkor 27C’ volt.Szoktátok sokat emlegetni az IBT tesztprogramot, honnan tudom letölteni?
Jól sejtem, hogy a csillagászati FSB-ék elérése azonos processzoroknál különbözhet ugyanabban az alaplapban? Próbáltam én is 500-ig menni, azóta erősen ritkul a hajam.Hiányoltad továbbá a múltkori alkotásom mellé a stabilitás tesztet. Régebben próbálgattam, 3.9Ghz körül visított, igaz, nem kezdtem el zongorázni biosban az ügy érdekében de nekem ez a stabilitás téma relatív. A mostani képeken látott értékekkel legalább háromféle ripper ki lett próbálva, volt, hogy 7 órát konvertált a pc hiba nélkül, a 3DMark06 lopp üzemmódban, fél napig futott, de a lényeg (nekem), a Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 délután négytől hajnal háromig nem hibázik ergo minden oké.
A jó tanácsokat előre is köszönöm.
x
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest