- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
A wireless console utility nem lett telepítve, fel sem ajánlotta. A driver cd behelyézese után csomó mindent felajánlott, kiválogattam a lényegeseket, de semmi wireless nem volt ott. Az eszközkezelőben ottvan a fel nem ismert network controller, ami csak a wireless lehet, a hálókártya megy, kipróbáltam.
A kapcsoló be van kapcsolva, az oprendszer valóban xp(32bit), az általad linkelt drivereket megtaláltam máshol, teljesen ugyanezeket. A support nálam mindig meghalt egy idő után.
Más: a hőmérsékletek: alapon minden kb 50 fokos. A vinyó is 47 fokos! Szörnyű, milyen meleg.
Válaszodat köszönöm, kipróbálom ezeket a drivereket, hátha jó lesz. Ha működik, akkor írok, ha nem, akkor is.mod: a bluetooth-tal is gondok vannak, de ez most lényegtelen egyelőre. Ahhoz is töltöttem drivert, majd meglátjuk mi lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest