- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok senkit untatni a szappanopperámmal, de hátha valakit érdekel...
Visszatettem a 3850-es kártyát a gépbe... és kopp kopp...
Az világos, hogy a 0704-es BIOS kavart, 0706-tól viszont lényegében megszüntek a BSOD-k, ami viszont a 4670-es kártya mellett mindennapos jelenséggé vált, az
ez ...
Engem az zavart, hogy mindig a VGA-val volt gond... a BIOS-ra később kezdtem gyanakodni, mint arra , hogy esetleg az alaplap lenne hibás...
Tehát jelen helyzet alapján mi is történt ?
Volt egy nem túl stabil BIOS kiadása az ASUSnak ez a 0704 -es, ezzel egyik kártya sem ment jól. A 0706 kiadás előtt azonban én vettem 20 000 - ért egy 4670 -et ami a jelek szerint vagy nem jön ki az új lappal, vagy egyszerűen rossz... Kellemetlen mert BC2 emiatt rendre elszáll, de a COD6 például nem. Az L4D2- sem csipázza, valamint a COH sem. Mikor megjött a 4670 -es azt vettem észre, hogy megszűntek a BSOD-k, cserébe kaptam enyhébb, a rendszer magával nem húzó, csak éppen a játék élményt tönkrecsesző hibát...
Szóval k. pechesnek érzem magam, mert minden összejött. A 4670 alatt olyasmire még gondolni sem mertem, hogy alt +tabbal taskot váltsak, mert egyből elszállt. 3850-nél meg ilyesmi nincs . Sőt most már BSOD-sem. Lehetnék nagyon boldog is, ha nem megint 256 MB Vramon ülnék, és nem dobtam volna ki 20 k-t az ablakon, ja meg ha nem lenne hibás a 4670
Új hozzászólás Aktív témák
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest