Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nem akarok senkit untatni a szappanopperámmal, de hátha valakit érdekel...

Visszatettem a 3850-es kártyát a gépbe... és kopp kopp...

Az világos, hogy a 0704-es BIOS kavart, 0706-tól viszont lényegében megszüntek a BSOD-k, ami viszont a 4670-es kártya mellett mindennapos jelenséggé vált, az

ez ...

Engem az zavart, hogy mindig a VGA-val volt gond... a BIOS-ra később kezdtem gyanakodni, mint arra , hogy esetleg az alaplap lenne hibás...

Tehát jelen helyzet alapján mi is történt ?

Volt egy nem túl stabil BIOS kiadása az ASUSnak ez a 0704 -es, ezzel egyik kártya sem ment jól. A 0706 kiadás előtt azonban én vettem 20 000 - ért egy 4670 -et ami a jelek szerint vagy nem jön ki az új lappal, vagy egyszerűen rossz... Kellemetlen mert BC2 emiatt rendre elszáll, de a COD6 például nem. Az L4D2- sem csipázza, valamint a COH sem. Mikor megjött a 4670 -es azt vettem észre, hogy megszűntek a BSOD-k, cserébe kaptam enyhébb, a rendszer magával nem húzó, csak éppen a játék élményt tönkrecsesző hibát...

Szóval k. pechesnek érzem magam, mert minden összejött. A 4670 alatt olyasmire még gondolni sem mertem, hogy alt +tabbal taskot váltsak, mert egyből elszállt. 3850-nél meg ilyesmi nincs . Sőt most már BSOD-sem. Lehetnék nagyon boldog is, ha nem megint 256 MB Vramon ülnék, és nem dobtam volna ki 20 k-t az ablakon, ja meg ha nem lenne hibás a 4670 :W

Új hozzászólás Aktív témák