- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Teyóég, ha igaz amit az everested irt, akkor régebbi bios van rajta, mint amilyen az enyimen volt mikor megvettem . Frissitsd azonnal, és nézz utánna uj hangdrivernek is sztem, könnyen lehet hogy azis része a problémádnak.
Diocles : ''ui.: ha volt valakinek olyan problémája hogy pc gombbal való shutdown-nál lefagyott a rendszer, na úgy néz ki azt is kijavították...''
Ez nem az AI Nap progi miatt van véletlenül, mert én felraktam aztis, amikor kipróbáltam ezeket az asus progicskákat a cd-ről, és ez a AInap csinál olyat, hogy auto-kikapcs helyett, ilyen csökkentett mód félébe megy át a gép, ha a pc kikapcsot nyomod meg, frissitették már a progit, ugyhogy már kikapcsológombbal ki is kapcsol a gép ha ugy akarod, és átálitottad
Amugy ha már itt tartunk, nektek bejöttek ezek az asus progik?
Nekem egyedül az asus updater teccik, sokkal jobb mint floppyról boist frissiteni.
Meg ez az AInap se rosz, csak nemigazán tudom mit csinál, mer c&q-t benyomom, aztán minimális energiagazdálkodás és monitor kikapccsal, sztem ugyanott vagyok
Az AI booster, és a pc probe II meg egyenesen kaki, használhatatlanok (sztem).No Comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...