Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
Érdekes ez a catalyst...
- simán telepítve csíkozódik a képernyő turbo esetén
- asus-féle csomag meg lerántja és felteszi, így meg jó -
addikt
Üdvözlö a topiklakókat!
Gondolkodtam a címben szereplő gépen, hogy az A6-os változatot veszem meg belőle. Megéri azt a plusz pénzt az A4->A6 váltás?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
kisza25
félisten
válasz Cucuska2 #1005 üzenetére
az rendben van, egyelőre elég sokat szívnak vele, nem tudom, hogy hozzáértés hiánya, vagy kiforratlanság miatt itt a topikja
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
krypton
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen gyártmányú memória van a notiban, és milyen időzítéssel? Aki már bővített biztos tudja, csak rá van írva.
-
kisza25
félisten
válasz Pocok256 #1010 üzenetére
sigli ben 64bit dualban 128bit a rendszermemória sávszélessége, ezt nagyon nem tudod kimutatni tesztprogramokkal,(leszámítva élményindex 7,2ad ramra ), de nekem játékokban több FPS-em van érzetre
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Pocok256
veterán
válasz kisza25 #1011 üzenetére
Hmm..Akkor tisztázzuk mert sajnos ilyen téren debil vagyok
Szóval azt mondod ha veszek a 4 gigás ramom mellé egy 2 gigás ramot akkor dual channelbe fognak menni 128 bites sávszélességgel. Viszont akkor nem értem, hogy min változtat az aszinkron és a szinkron jelzés itt. Valaki felvilágosítana akár egy linekl ahol tovább képezhetem magam ebből vagy akár itt leírva.
Válaszotokat előre is köszönöm.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
polar-x
tag
Hali!
Netezés közben 60C fokos a procim 22 fokos szobában,Nem sok az? -
kacsuszka
aktív tag
mért nem tudom a black ops-ot tolni a dedikálttal?
felraktam az uj drivert azota ilyen :/dedikálttal fekete a képernyő de hang van.
újraraktam nemmegy...csak ez más minden megy[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
-
kisza25
félisten
válasz polar-x #1035 üzenetére
gpu terhelést kéne nézni, lehet a hardveres gyorsítás be van kapcsolva a böngészőben és a HD6650-et terheli, de az is lehet véletlenül azt rendelted hozzá a böngészőkhöz
[ Szerkesztve ]
-
berserk87
csendes tag
Sziasztok! Tegnapelőtt vettem egy ilyen szépséget. Ő az első laptopom és most látok először free dos rendszert. Nem tud valaki útmutatást adni, hogy hogyan kellene rá windows 7-et telepíteni. Bekapcsoltam és 3 lehetőség ugrott fel.
-
kisza25
félisten
válasz berserk87 #1040 üzenetére
belemész a biosba beállítod, hogy CD/DVD-ről bootoljon, fogod a win7 telepítőlemezt beleteszed a gépbe F10 enter, menti újraindul, mikor rákérdez, hogy cd/dvd-ről indítás szintén enter, innentől meg követed a telepítőt
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
A vinyó ami a notiban van csak nekem ennyire szörnyű? Állandóan duruzsol, néha a fejek mozgását is hallani és egyszerűen nem marad lekapcsolva, hiába van beállítva az energiagazdálkodásban hogy tegye.
-
Alexios
veterán
Na kb. eddig tartott szerintem az, hogy megérte a különbséget az sx029d, ennyiért én már inkább ezt venném[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Politika
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest