Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    válasz vittuka #2161 üzenetére

    a CS 1.6-ot már az Eee 900-as is viszi, szóval a HE-nek meg mégannyira sem lesz gondja vele. A Warcraft 3 is megy 1000H, amiről meg itt láthatsz egy videót.

    Meg még ezeknél sokkal több és látványos játék megy a netbook-on...
    Itt találsz egy listát, ami igaz az MSI Windhez készült, de mivel hardverileg szinte ugyan azokból az alkatrészekből épülnek föl, így simán lehet kiindulási alap...

    Amúgy szerintem az x4500-nak sincsen saját memóriája, hanem a rendszer memójából hasítja ki a magának valót. de ezt csak gondolom.

    A 9 órás üzemidő olyan mint az 1000H-nál a 7 órás. Szóval max annyit lehet kihozni, ha mindent úgy be ás kikapcsolsz ahogy azt kell, inkább ki ;)
    De az mindenképpen igaz, hogy az 1000HE 6 cellása brutális, szóval a 7-8 órás üzemidőt Wi-Fivel, meg iroda munkákkal tuti ki lehet hozni. Szóval respekt az ASUS-nak, hogy ekkora akksiba ennyi erőt sikerült belepaszírozniuk.

    meg jó ha fejlesztenek, mert ha majd pár év múlva akksit kell majd venni a mi 1000H-nkba akkor már lesz jobb alternítva mint az alap. Most spec nekünk még ez abszolút elég, nagyobbra méretileg nem cserélném, éppen ezért hangzik jól az ugyan akkora méretben több kraft. :K

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Új hozzászólás Aktív témák