Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Bandit21 #5310 üzenetére

    Jesszus, ilyen roncsderbit csak publik szervereken láttam eddig :D

    Tegnap este nekem is volt egy incidensem, kigyorsításnál lassan indult előttem a kolléga, és picit megtoltam, valamiért a játék pedig teljesen kiforgatta szerencsétlent, pedig éppenhogy csak összeértünk. Írtam neki én is, ez nem az én stílusom, de ennyire ügyetlen ütközési modellre nem számítottam (persze épp kanyarban volt, lehet pont elvettem a tapadást a hátsó tengelyről, azért pörgött meg).

    Amúgy a hátul jövőkkel nem kell ennyire előzékenynek lenni, majd elmegy ha tud, valamint nyilván ha már melletted van, akkor hagyj helyet, hogy ne legyen ütközés, de amíg 100% mögötted jön, addig ne nyiss neki helyet az apex-nél.

    Nem tudom hogy ez a hátsóbb splitek átka-e, vagy épp ehhez volt szerencséd, de én mindenképp gyakorolnék a helyedben offline, hogy legyne egy 29.5 alatti gyorskör qualon, így könnyebben lehet előre lépkedni és elkerülni az ilyen káoszt.

    Én sokat tanulok Nils Naujoks videóiból youtubeon (van egy rohadt jó Zolderre is, kielemezve minden féktáv-kanyarív-etc), ő egy igazi veterán, anno amikor LiveForSpeed-del nyomtuk még Kiss Norbival, akkor ők ketten döntögették a WR-eket a top kombókon (mellesleg a mai napig jóban vannak, és néha nyaggattam is Norbit, hogy kérje el Nils setjét 1-1 futamra, amikor még ment a Zengő ACC bajnokság :D).

    Ha minden jól megy, ma ki tudok lépni a rookie kat-ból, aztán meglátjuk hová sorol be.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák