Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    Competition szerverek között hogy osztja el a game a sofőröket? Aki regisztrált az adott eventre, azok a közül a legjobb ratinggel (Elo, CP, akármi) rendelkezők mennek az 1-esre, a sorban következők mennek a 2-esre és a sor végén kullogók mennek a 3-4-es szerverre (vagy nem tudom hányat indítanak mindig)?

    Tegnap az 1-es szerverre rakott be, miközben hatszázakármennyi volt a rajtszámom (ami 0-900 között oszt ki Elo, CP akármi függvényében - 900 fölé is oszt ki -, minél kisebb a rajtszámod, akkor elvileg annál erősebb, jobb pilóta vagy a rendszer szerint), szóval emiatt elbizonytalanodtam, hogy hogyan kerültem be arra a szerverre, amin azért volt jópár 100 alatti rajtszámmal induló pilóta is (azaz elvileg elég erősek), de volt jópár 900 feletti is.

    Szóval hogy működik ez az egész ACC alatt? iRacingben (ahogy tudom) kb minden futamra szintre koppra azonos tudású embereket hoz össze, emiatt iszonyat nagy csaták vannak ott. Itt meg tegnap az első (egy alien) 45 perc alatt adott a 2-nak több, mint 40s-et, szóval pöppet gyorsabb volt mindenki másnál (kvalit talán 1s-sel nyerte meg). És voltak, akik az átlagnál is messze lassabbak voltak. Nem tűnt annyira kiegyenlítettnek a mezőn (az első 6 volt egymáshoz elég közel egész versenyen - az elsőt leszámítva -, ott jókat csatáztunk).

Új hozzászólás Aktív témák