Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • #70869248

  törölt tag

  válasz dino_m #102 üzenetére

  HunRing azért kell, mert csak :D Az évek alatt több hazai márkakupás futam indult, Suzuki, Clio, Seat..stb.
  és mindnél az volt a probléma hogy nincs igazi HunRing, ez 15+ éves probléma, pedig nagyon komoly szimeseink voltak/vannak, ..én úgy szeretem, de valszeg inkább valamiféle szerepjáték dolgozhat a háttérben :)

  Én úgy az évek alatt sem találtam meg A pályát. Nagyon sok tetszik, pl. Mugello közepe ahogy lezúgatsz a völgybe, de Oulton park is, Knockhill is..szeretem a dimb-domb pályákat, ahol leesel mint Laguna Seca-ban a dugóhúzóra.
  Nordschleife óriási, de hosszú, Isle of Man detto.
  Rockingham (SBK vonalvezetés) pl. lapos, de mégis tetszik mert gokart is meg oval is kicsit.
  Old Ring(rF) is nagyon jó lenne, ...ha dombos lenne, legalább int Spa.
  Nem tudom hány száz pályán mentem már így szimekkel, de nincs meg az igazi. Talán pont ezért, mert anyi mindent raknék bele, mert kell benne jó sodrós kanyar, kell bele sikánra kicsit instabilan de kemény fékkel érkezés, kell benne völgybe esés beláthatatlan ívvel, kell bele dombtetőre érkezés beláthatatlan ívvel (Eau Rouge), kell bele egy döntött kanyar mint ovál, és eldobós rész ahol elemelkedik az autó. ..ezeket kellene kombinálnia egy pályának, és Hiába Mugello ahol vannak ilyenek, vagy Knockhill ahol szintén, és persze Nordschleife ahol majdnem mind megvan, még az is kevés mert a hossza és a ritmusa is fontos :D
  Szal vannak pályák ahol szeretek menni, és tisztában vagyok vele hogy milyen jellegű pályákat kedvelek, maga A pálya nincs meg. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés