- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz Xerxész #1145 üzenetére
Igen, ez egy nagyon jó kérdés, mivel a játék már így is elég siralmas sebességgel fut maximális beállításokon.
Az MSAA-val 30, a PCSS-el 15, míg a HBAO+-al 10%-ot lehet nyerni sebességben ha a kikapcsolja őket az ember.
Az viszont dicsérendő, hogy a játék alapból meglehetősen sokféle élsimítási eljárást támogat, így van TXAA, MSAA, CSAA, EQAA, SMAA és végül még FXAA is.
A játék másik nagy fekete pontja a rossz sebességen kívül a LOD. Itt a program jól láthatóan és zavaróan vált alacsony és magas felbontású textúrák között, ezen felül néhány járókelő is hol eltűnik hol felbukkan.Nekem ez így is kicsit felemás munkának tűnik, de hát az ukrán stúdiótól mi más vártunk?
Majd még kapunk PhysX-et is hozzá, akkor aztán még tovább feleződhet az amúgy is alacsony sebesség.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
b.daniel
senior tag
válasz huskydog17 #1151 üzenetére
Én az élsimit nem is szoktam soha bekapcsolni xd ezek közül melyik az,ami sebességben a legkisebb visszaesést hozza?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Én a special editiont rendeltem, ehhez az alábbi tartalmak vannak:
- Sacrifice Island egyjátékos küldetés
- Drake kapitány öltözete
- Kettős penge
- Arany páros kard
- Kincsvadász - többjátékos karakterViszont többféle kiadás van, aminek a tartalmait el lehet, majd valahogy érni, pl dlc-ként? Vagy az bukta?
Üdv.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Grave_444
nagyúr
válasz ForRedGlory #1152 üzenetére
Azért ha nálad is gondok vannak röhej. Gépigény alapján meg úgy alapból a grafika alapján azért nem nagy kérés, hogy egy I5-ön és egy 7870 szintű kártyán elfusson maxon ha már a BF4 is ment.
-
Dreamie
őstag
válasz Grave_444 #1158 üzenetére
Felbontás is számít, ő 2560*1440-en keni, oda meg kell a kraft. Full hd vagy alá már elég lesz kisebb rendszer is, mondjuk kezdek én is félni, hogy a két 680 befullad majd 2560*1440-en
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Grave_444
nagyúr
válasz FireKeeper #1162 üzenetére
Tudom, de GTX 780 SLI-n is beesik az fps.
-
Vikus
tag
válasz Dreamie #1157 üzenetére
Igen. Vagy uplay-ről, (fizetsz "x" euro-t, aztán letölthető) amin már most fent van egy csomó cucc, vagy később kiadják egyben megint aztán úgy. Vagy season pass-al.. (elvileg)
Az én kérdésemre, hogy a 3-nak a Washington Edition-je minden letölthető cuccot tartalmaz valaki??
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Most nekem van steam és uplay-em is.
Steam szerint a játék megjelenése Nov19.
Uplay szerint pedig Nov.22Most akkor mi van?!
Ha steamen vásárolom meg akkor gondolom egy CD Kulcsot kapok amit letudok aktiválni uplayen és onnan fogja letölteni a gépem.ÁdiBá
-
-
emiki6
veterán
-
Grave_444
nagyúr
válasz FireKeeper #1169 üzenetére
A 3-al nekem nem volt bajom, DX9-ben maxon végigvittem egy kölcsön HD 4850 512MB-os kártyával akadás és fpsdrop nélkül.
-
front3r
őstag
Ki az aki szeretne kincseket keresni, és közösségi ládákat találni a játékban? Uplay barátnak felvehetnénk egymást, mi játékosok. Esetleg ezt beírni egy összefoglalóba, és akkor mindenki felveheti egymást, aki erre vágyik? Mit szóltok?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
FireKeeper
nagyúr
+1
MadacsiPetersteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ForRedGlory
félisten
Na, akkor itt a videó az AC4 Black Flagről. Csak várni kell még kicsit, amíg elérhető jobb felbontásban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ForRedGlory #1187 üzenetére
nem csúnya
remélem azért kompromisszumosan fogja bírni a full hd-t a 7790...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ForRedGlory
félisten
válasz FireKeeper #1188 üzenetére
Elindult egyáltalán? Nekem hibát dob a youtube
-
Grave_444
nagyúr
Nálam 1 mag maxon megy a többi 3 meg 20-30%-on.
-
Grave_444
nagyúr
válasz FireKeeper #1191 üzenetére
A grafi meg közepes lágy árnyékokkal jobb, mint nagyon magas árnyékkal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huskydog17 #1151 üzenetére
Nem olyan tragikus az... szerintem ha kiveszem a tesztből az AA-t akkor jól fut az majdnem minden kártyán.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Grave_444
nagyúr
Mire érdemes különben tenni? MSAA 4X vagy EQAA 2X(4X) ? Sok különbséget nem látok.
-
Ryder62
őstag
válasz FireKeeper #1191 üzenetére
Már lassan 4 magos CPU-k lesznek a minimál rendszerigényekben, de még mindig 1 magot használnak ki teljesen. Ez a full röhej.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ryder62 #1195 üzenetére
az igazán szánalmas, hogy ahogy látom, a hivatalos minimum gépigénybe is négymagos procit írnak. ez már majdnem olyan nevetséges mint amit az új Call of Duty leművelt a 6GB-os igényével.
legyen négymagos vasad a játék alá, hogy abból három malmozhasson! bravó Ubi!
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ryder62
őstag
válasz FireKeeper #1196 üzenetére
Jah igen CoD a másik poén a 6 GB rammal - most már 4 de ez is túlzás. Annak is olyan brutál igénye van és mégis tele a játék mosott textúrákkal.
-
FireKeeper
nagyúr
komolyan úgy fel tud ****ni az ilyen... ha nem játszanék stratégiával meg MMO-val, na meg persze ha nem utálnám a kontrollert, vágnám is ki a PC-t a picsába az ablakon
pedig meg lehetne ezt normálisan is csinálni, csak ugye szarnak rá, mert a konzolban van a pénz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz ForRedGlory #1187 üzenetére
Az SMAA vagy az FXAA a jobb? Az MSAA 2x/4x meg az EQAA csak az élsimításban jobb igaz? Mást nem változtat a grafin? Szerinted lágy közepes árnyék vagy nagyon magas sima?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért