- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synyster6661
tag
Január felé 10k volt a freedom, én akkor vettem meg. Ez a Buccaneer, illetve a Black Chest edition nem néz ki rosszul. Ártól függ, de ha nem lesz 30k felett, akkor szerintem utóbbit választom...ha meg igen, akkor várok. Mindegyik AC-ből Collector's Editionom van fél áron sikerült beszerválni őket vagy olcsóbban, szal ezzel sem teszek kivételt. Egyébként (számomra) ennek az egyetlen játék sorozatnak vannak értelmes gyűjtői kiadásai.
-
keIdor
titán
Jónak tűnik! AC3 nekem összességében csalódás volt az Ezio trilógia után, de ez mindenképpen sokkal jobbnak tűnik. Talán visszatér az AC, amit szeretek.
Bár emlékszem AC3 is hogy tetszett trailerek meg E3-as gameplay alapján, aztán...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xerxész
őstag
Vegyük az ideális esetet: minden, amit eddig mondtak, valóban igaz. Eszerint kapunk egy teljesen szabad bazinagy bejárható/behajózható területet; ismét nagy hangsúlyt kap a lopakodós küldetésmegoldás; nem lesz 100% szinkronizációs kitétel a küldetések teljesítését illetően.
Ha ez a 3 állítás tényleg teljesül, akkor már jobb lesz, mint a 3. rész, és akkor még a történetről nem is beszéltünk. Most az egy dolog, hogy minden bizonnyal még talán a Revelations sztorijánál is rövidebb lesz ennek a résznek a története, de még ezt is elviselem, ha ezt a rövidséget jól kivitelezik...nem olyan kapkodósan, mindent kihagyósan, mint a 3. részben.Nem kell sok szekvencia, csak legyenek elnyújtva a főküldetések, ez bőven elég. Pl. ha egy küldetés a térkép másik felén kezdődik, a program ne rakjon kapásból oda és pláne ne a csetepaté kellős közepébe, hanem nekem kelljen odamenni.
Ha már átvezető videó van, akkor az ne 2 másodperces legyen, hanem párbeszédekkel gazdagított kerek egész.
Használják ki a játék adta lehetőségeket: pl. milyen rég nem volt olyan küldetés, hogy fogd meg a hullát és vidd el ide és ide, rejtsd el, stb.
Továbbá a nevezetes épületekben, azok körül, vagy rajtuk legyen több küldetés, ezt nagyon hiányoltam a 3. részben, és ez egy igen nagy jellegzetesség AC terén. -
Ármester
válasz Synyster6661 #152 üzenetére
Basszus akkor jól láttam anno, hogy csak 10K. Meg is lepődtem rajta. Hol is volt? Pro Game?
-
Creative997
őstag
Az Assassin's Creed IV még sehol sincs, ám a Ubisoft már a következő játékon is dolgozik.
Jade Raymond állítása szerint a Ubisoft Toronto és a Ubisoft Montreal már a 2014-es AC játékon (is) dolgozik.
A hír kb. ennyi, én még annyit tennék hozzá, hogy a következő játék szinte biztos, hogy az ACV lesz, mert ugye ismerjük Edward élettörténetét, s az előzetes hírek alapján az egész élete megjelenik az AC4-ben.Szerintem lesz ACXX is
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Creative997 #157 üzenetére
megvan az ubisoft Call of Duty-ja... ne siessetek má' ennyire fiúk
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Creative997
őstag
Ez hatalmas Az utolsó legalábbis
-
Synyster6661
tag
Két perces gameplay trailer
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Synyster6661 #160 üzenetére
Köszi, de már volt posztolva.
A szívroham kerülgetett, hogy valami új jött
-
Xerxész
őstag
válasz Creative997 #161 üzenetére
Ha új videó jönne és arról én nem tudnék...főbelőném magam.
-
Synyster6661
tag
Értem
Egy komment = 10 halott 6 sérült
Legközelebb figyelek -
BalaNce87
addikt
Igazából ha annyira gyenge port lesz, mint volt a harmadik epizód...
Akkor akármilyen lehet Nyilván ez csak a PC usereket érinti. -
rinsz
tag
A Gyűjtői kiadások is nagyon szépek lesznek, már nagyon várom őket.
Ha privátot írsz, akkor azt is írd oda mi után érdeklődsz!
-
Ármester
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
Gamestop oldalán már van ár: $60, az átszámítva olyan 14k huf. Persze a sima.
konzolra: okt. 29
PC-re viszont (kapaszkodjatok): dec 31Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
keIdor
titán
válasz Creative997 #168 üzenetére
Előbb utóbb be fog esni a Vita ára is már vállalható szintre, sőt, használtan már kapni egész jó áron.
De annyira kevés a jó játék rá, hogy nekem így se kell.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Creative997 #169 üzenetére
még jó hogy a kövi szemeszterben passzívon leszek, így anélkül játszhatok majd hogy elbasznám a vizsgaidőszakom
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Creative997
őstag
-
Ármester
válasz Creative997 #169 üzenetére
Lassan örülni kell, hogy kijön egyátalán PC-re.....nevetségest!
-
Synyster6661
tag
Mondjuk arra lehetett számítani, hogy PC-re késni fog..
-
Creative997
őstag
válasz Synyster6661 #175 üzenetére
Na de 2 hónapot? Eddig 1 hét volt
-
Creative997
őstag
válasz FireKeeper #172 üzenetére
Amúgy erről eszembe jut amit írtál: amikor kijött 2010. májusában az AC2, én pont államvizsgára készültem, de úgy voltam vele, akkor is végig viszem a játékot előbb, mert különben emészteném magam. A szívás az volt, hogy júni elején volt az államvizsga és a szakdoga védés, az AC2 meg kiba**** hosszú lett Meglett amúgy minden
-
marinea2
addikt
válasz Creative997 #159 üzenetére
Ezen meghaltam
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
polonic
félisten
válasz Synyster6661 #175 üzenetére
Nem kell meglepődni. Az első 3 játék mégtöbbet késett pc-re.
-
Synyster6661
tag
válasz Creative997 #176 üzenetére
Azért a Brotherhood-nál is több volt mint 1 hét. Minden esetre elég gáz, hogy évekig fejlesztik a játékot, és valahogy mindig úgy jön ki, hogy pc-re késsen.
-
Creative997
őstag
Érdekes hogy Aquilusról még nem hallottam ezelőtt. Most olvasom, hogy ő egy gall-római asszasszin volt, Kr.u. 200-ban és persze Desmond felmenője
Azért engem most már érdekelne egy full családfa[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Durva lett volna, ha Tortuga kimarad...
-
Xerxész
őstag
válasz Synyster6661 #183 üzenetére
Akkora biztos, mint a Határvidék az ACIII-ban. De gyanítom, 20-25%-kal biztos nagyobb. Mivel hajóval is lehet majd szabadon bóklászni, annak meg azért kell a tér.
Amúgy az jutott még eszembe, hogy egy első civilizációs kapcsolat lehetne a játékben a Bimini út. Erről az útról olyan elmélet is terjed, hogy Atlantisz része volt. Atlantisz legendás nagyváros/földrész, simán össze lehet kötni az Első Civilizációval, mint azok lakhelye. Remélem nem hagyják ki a játékból az elsüllyedt Bimini utat, ha már majákat DLC-ként ellőtték a 3. részben...igaz, pl. a hírneves naptáruk nem került bele.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
sokszor dobálóznak a fejlesztők azzal hogy ekkora meg akkora terület. szvsz egy szint után már tök mindegy mekkora a terület, a lényeg, hogy legyen rajta tartalom. mármint értelmes tartalom, nem indifferens, repetitív, értelmetlen mellékküldetés-szarságok. akkor egy frontier méretű terület is elég lesz. anno a brotherhood-al is hogy el lehetett szöszmötölni, pedig abban jóformán csak egy város volt (vagy mondhatnám konstantinápolyt is). az AC2-t inkább fel sem hozom
amúgy remélem ezt a térképet ami az AC3-ban volt, gyorsan kukázzák... már a revelations-ben is ilyen használhatatlan térkép volt...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Creative997 #181 üzenetére
Engem meg inkább érdekelne egy normális rész Aquilussal a főszerepben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Creative997
őstag
válasz Bjørgersson #186 üzenetére
De nem értem, kitalálnak valakit, egy felmenőt, még meg is rajzolják, de semmilyen játékot nem adnak ki róla? Még csak PS Vitán se?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Creative997 #187 üzenetére
Logic level Ubisoft. Majd jövő ilyenkor már valószínűleg róla fogunk olvasni az Assassin's Creed V hírekben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xerxész
őstag
válasz Creative997 #187 üzenetére
Lehet, hogy képregény formában fogják kiadni. Vagy a Black Flag után érkező játéknak lesz ő a főhőse. Hiszen ne feledjük, minden évben kapunk egyet. A következőt is már fejlesztik, ami azt jelenti, hogy a sztori és a főhős már rég megvan.
Magam is megnéznék egyébként egy ókori Rómában / Görögországban / Egyiptomban játszódó AC játékot, bár még mindig az Első Civilizációs kor érdekelne a legjobban...az egész aszaszin-templomos mizéria kezdete, az emberek lázadása, Éden darabjainak ellopása...
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Creative997 #190 üzenetére
Közben olvastam a Wikián, hogy Aquilusról is van valami 3 részes nem történethiteles képregény.
Nikolairól is van 2 hiteles képregény (The Fall, The Chain), innen ismerhetjük őt.
Szerintem egyébként olyan karaktert, aki már valamilyen formában szerepelt a szériában, nem fognak "új" főhősnek megtenni játékban. -
Creative997
őstag
-
Xerxész
őstag
válasz Creative997 #192 üzenetére
Nikolai már eléggé az újkor, a lőfegyverek kora. Mondjuk én olyan véleményen vagyok, hogy lehetne a II. világháborúban is AC játékot csinálni simán, lőfegyverek ide vagy oda. Egyszerűen csak olyan küldetéseket kell kreálni, amiben lebuksz, ha lőfegyvert használsz...pl. bunkerekbe beszivárgás, szigorúan ellenőrzött épületek felderítése, stb. És hogy ne legyen nagyon egysíkú és fegyverellenes a játék, néhány küldetést meg olyanra kéne megírni, hogy lőfegyver nélkül lehetetlen legyen megcsinálni. Szerintem ennyi a trükkje az egésznek.
-
Xerxész
őstag
válasz Creative997 #194 üzenetére
Szénásszekérbe? Ugyan már! Lépést kell tartani a korral. Alacsonyabb felhőkarcoló tetején lévő medencébe.
-
Creative997
őstag
Vagy szemeteskonténerbe?
Amúgy van egy sorozat, a Zöld íjász, modern kor, felhőkarcolók és mégis nyilazik. Nagyon furcsa, mert ebben a környezetben nem megszokott, hogy valaki íjjal lő és nem golyós fegyverrel. Ez az AC rész is ilyen hatást kelthet. Amúgy egész jó sorozat
-
Xerxész
őstag
A vérvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa