- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Srácok, a "hadihajó" az melyik hajónak felel meg angolban? Ez volna a man-o-war típusú sokágyús hajó?
Angolul játszom, ezért nem tudom, hogy lettek fordítva. -
Xerxész
őstag
Tenkjú!
-
emiki6
veterán
válasz FireKeeper #1755 üzenetére
Akkor majd a manővert vagy menővárt használjuk.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Anonymus23
veterán
Valaki át tudná nekem küldeni az androidos alkalmazás fájlát?
Le akarnám tölteni a tabletre, és azt mondja rá, hogy nem kompatibilis (MSI Primo 81), kicsit jobb mint amit eddig használtam, de még felbontásra is ugyanaz, nem értem miért nem jó neki, amikor a 2 éves tablettel meg azonnal ment.;) - The Power of the Light Side
-
emiki6
veterán
válasz Anonymus23 #1757 üzenetére
Lehet valamilye nem olyan mint kéne.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom, nehéz elképzelnem...
Abban volt 1 db mag, ez 4 magos, memória ugyanannyi (1 GB), háttértár ugyanannyi (16GB), felbontás ugyanaz (1024x768), meg ebben sokkal jobb a grafikus chip.Jah közben netről sikerült valami német oldalról leszedni, bár most meg tölt lefelé még hozzá valamit..
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
b.daniel
senior tag
válasz FireKeeper #1755 üzenetére
Nem volna hülyeség,sztem zseniális
-
Xerxész
őstag
Anotto Bay helyszín, egy smuggler búvóhelyre kell a víz alatt beúszni. Megvan minden, de egy istenverte Animus darabka, ami egy faajtó mögött van, még hiányzik, de az ajtó miatt nem lehet megszerezni. Máshonnan meg nem lehet bejutni.
Azt hogy a jó életbe kell összeszedni? Már próbáltam azt is, hogy egy hordót robbantok a faajtó előtt, de nem történik semmi...[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1. A bálnavadászat mikortól elérhető? Nehezebb mint cápát fogni?
2. Merre érdemes fémet szállító hajókat keresni?
3. Hol találhatok: fekete jaguárt, fehér bálnát és vörös bőgőmajmot?
4. A hajók amiket legyőzők és a flottámhoz adok, azokat hol tudom elérni? Mit lehet velük csinálni?
5. Mennyi rakomány fér el a hajón?
6. Lehet valahol a szárazföldön egy raktárba gyűjteni az árukat?
7. Merre keressem az elfoglalt bázison lévő ruhát rejtő zár többi kulcsát?
8. A játékban tudok felvenni/kiképezni/küldetésre elhajtani assassin-okat? -
FireKeeper
nagyúr
válasz aclandiae #1762 üzenetére
1, humpback whale-t tudsz vadászni sima helyeken, white whale meg csak bizonyos időben/helyen, ún. Community Event alatt elérhető. érdemes maxra fejleszteni minden harpooning cuccot, mielőtt nekiállsz.
2, leginkább a déli vizeken. scooner-ek és brig-ek nem igazán szoktak fémet szállítani, fregattokat keress.
3, itt megtalálod hol mi van, de ha nem akarsz vadászni, kereskedőnél is vehetsz cuccokat, igaz, jó drágán.
4, a jackdaw kapitányi szobájában (a kormánykerék alatt) tudsz hozzáférni a flottádhoz, a térképnél. kereskedelmi utakra küldheted őket, vagy megtisztíthatod velük az egyes útvonalakat, hogy biztonságosabbak legyenek a küldetések.
5. ez attól függ, milyen a cargo storage fejlettségi szintje. maxra kihúzva 2000, az alap kapacitásra most hirtelen nem emlékszem, pár száz max.
6, ilyenről nem tudok, szóval érdemes levásárolni/eladni a rakományt. cukort/rumot add el a kikötőmesternek, fa/vászon/fém meg menjen fejlesztésekbe.
7, a nagyobb városokban lévő assassin küldetés láncokat kell megcsinálni. keresd az assassin logót a térképen. ha megcsináltad az utolsó küldetést is az adott városban (ergo eljutottál a célpontig és kinyírtad) megkapod a kulcsot.
8, assassinok tudtommal nincsenek, hajókat tudsz elfoglalni.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FZsolt15
aktív tag
válasz FireKeeper #1763 üzenetére
Az egész cukrot, rumot ellehet adni, nem kell hagyni a legénységnek?
-
emiki6
veterán
Na, lezúztam a kettes szintű erődöket és betáraztam pár manówárat, de még jó sok van a játékból. Most a főszálat hanyagoltam egy kicsit. Kicsit idegesít, hogy nem szeretem, hogy agy AC-ben hajózni kell, de ennek ellenére élvezem...
-
seederking
őstag
Sziasztok
2 kérdésem lenne.
1 a tengeren lévő hajóroncs (harang szerű ikonnal-tudtommal ott lehet lemenni a víz alá) na én nem vágom,hogyan kell hiába próblok fölmászni rá vagy alá úszni,semmit nem csinál.Pedig a felvehető cuccokat meg jelzi.
2 a hajót mikor lehet fejleszteni mármint van valami minimum szint amit el kell érni vagy ilyesmi mert hiába megyek oda a városokban a hajó fejlesztő boltokhoz nem tudok belépni csak annyit ír hogy talk a boltossal.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz seederking #1769 üzenetére
Az első esetben szerintem az a baj, hogy nem vagy még eléggé előrehaladva a főszállal. A hajódon is akkor nyilnak meg dolgok, ha a főszálon haladsz
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
seederking
őstag
válasz szami777 #1770 üzenetére
Értem,ebben lehet is valami mert még a nassau városában nem igazán csináltam semmit.
Vissza mentem az első városba + 1-2 szigetre hogy kipörgessem azokat 100%-ra.
A víz alá menni is azért nem lehet?Még valami : Érdemes az állatokból a cuccokhoz szükségesnél többet levadászni mint pl far cry-ba.
Értelmes összeget lehet kapni érte a boltban?[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz seederking #1771 üzenetére
A búvárharang csak később lesz elérhető.
Ugyan szinte értéktelenek a prémek, bőrök, csontok, de érdemes betartalékolni párat, mert jól fog jönni a későbbi kraftolásoknál (alakítás).
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Csináltam volt egy táblázatot, hogy miből mennyi cuccos kell, de ami látszik, hogy szinte mindenből minimum 2 db kell valaminek a kifejlesztéséhez, de van olyan is, ahol 4 db kell belőle.
Szóval érdemes elkapni mindegyikből legalább 2-4 db-t, nem vészes szerintem, viszont ebben a részben szerintem nem lihegték túl a vadászatot, a 3-ban ez jobban és részletesebben meg volt oldva. Mondjuk egy kalóztól nem is a vadászatot várta az ember.;) - The Power of the Light Side
-
Marcsel
tag
csak nálam vannak mikrolagok a játékba vagy más is észlelte már ?
Csak a végén lesz vége
-
szami777
addikt
Kicsit utánanéztem, és néhány állat bőréért igen szép pénzeket lehet kapni.
Pl a jaguár 200-at ér, elmész egy helyre ahol vannak és állandóan respawnolnak, szóval párat össze tudsz szedni“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
emiki6
veterán
válasz szami777 #1775 üzenetére
Viszon egy flottás küldetés 500-at minimum ad. Van a mi 3000-et is és simán megoldható 5-10 hajó. Szóval nem pálya. Volt hogy nem volt pénzem, most meg folyton 100k körül van, azt kell mondjam nem éri meg vadászni.
-
szami777
addikt
Hát én még az elején vagyok, eddig csak össze vissza hajókáztam. Elfoglaltam a jobb felső erődöt, megjelent egy legendás hajó ikon...hagynom kéne? gondolom ripityára szedne?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
emiki6
veterán
válasz szami777 #1778 üzenetére
Egy ideig még én is elkerülöm.
Csákjázz meg skúnereket meg bridzseket aztán fregattokat és tedd a flottához.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
egy manóvár önmagában ad 2-3ezret, plusz a rajtuk lévő rakomány is jellemzően megér kb ennyit. a nehezebb biznisz lecsapni egy olyanra ami egyedül van... úgy nem vészes lenyomni, de ha van mellette egy-két fregatt kíséret, az még egy fejlesztett Jackdaw-nak is simán sok lehet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Anonymus23
veterán
válasz szami777 #1781 üzenetére
Mozsár van már?
A fregattokat először meg kell szórni egy kicsit mozsárral, majd utána lehet a közelébe menni, akkor pár lövés és vége.
Egyébként meg érdemes az elején elidőzni és szétszedni a kisebb hajókat (jó sokat) és amit lehet fejleszteni, mert annál könnyebb utána.;) - The Power of the Light Side
-
emiki6
veterán
válasz FireKeeper #1780 üzenetére
Én már csak akkor támadok meg hajót, ha van rajta 100 fa és/vagy vas. Persze fel kell tudni mérni a kockázatot és az alapján cselekedni és, hát függ a hajók szintjétől is. Most a 21-3-as szintű fregattjaimat váltogatom le 30 (vagy 40 :S) körüliekre, mert azoknak 40 helyett 50-es a csomagterük. Van 1-2 20-as csomagterü scoonerem is a manóvárak meg asszem 38-as szintűek.
-
seederking
őstag
"tedd a flottához"
Ez mit takarna?Lehet flottát csinálni ahol többen vagyunk és úgy támadunk?
A "kosmákban" mikor fizetek a pultosnak infóért megjelenik egy jel a tengeren az mit takar?Megmondja hogy merre jár épp egy adott fregatt?
+ köszi mindenkinek a tanácsokat,ahogy haladok tisztulnak a dolgok
-
Anonymus23
veterán
válasz seederking #1784 üzenetére
Ha játszottál a korábbi AC-kel, akkor itt a flotta az, mint amikor kiküldtek az assassinokat küldetésekre.
A hajód kapitányi szobájában van a térkép, ott lehet menedzselni.
Kb 1 héttel ezelőtt írtam be egy kis leírást erről.;) - The Power of the Light Side
-
FireKeeper
nagyúr
ami manóvárakat én láttam eddig a déli vizeken, azok mind durva mennyiségű (100, vagy több) cukrot és rumot vittek, csak a rakomány értéke megvan néhány ezer pénz, plusz ugye a manóvárért alapból jár pénz jutalom is. amúgy jah, én is akkor szoktam rámenni ha van náluk sok fém, azt a legnehezebb megszerezni, főleg a játék elején.
kezdetben nem rossz biznisz amúgy a raktárak kiürítése sem, az is ad szép adag nyersanyagot, ráadásul mindegyik fajtából.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Leelou
tag
Hihetetlen, de már várom, hogy az abstergós szál is menjen tovább. Néha ki-kilépegetek az animusból, hekkelgetek egy kicsit, de nem történik semmi.
Google Nexus 5 32GB White
-
emiki6
veterán
válasz Anonymus23 #1785 üzenetére
Vagy okostelefonról, tabletről.
Leelou: majd valamelyik szekvencia végén fog folytatódni, szerintem, sőt biztos. Én is várom már, de mindennek eljön az ideje.
Firekeeper: Találtam egy jó helyet, ahonnan "nem tudtam" elmenni, mert folyton jötték a fás, vasas hajók. Legjobb egy manóvár volt 90 fával 105 vassal.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Lesznek majd még komolyabbak is 165 vassal, meg ilyenek, de azok már többnyire 60-as manóvárak.
Azért néhány dolog csak kimaradt ebből a játékból:
Pl régebben nagyon jó volt, hogy küldözgettük az assassinokat, mert fejlődtek, lehetett fejleszteni dolgokat, de itt semmi értelme egy idő után a flottának, mivel most olyan 79%-nál tartok, de már 65% körül folyamatosan 200000 reál körül volt a pénzem, azaz nem volt értelme tovább gyűjtögetni. Már csak azért nézek ki néha a flottára, hátha tudok valakinek segíteni, meg végül is tabletről megy mellette a minijáték, még ennyit sem töltenék a flottával, ha midnig be kellene menni a kajütbe.Pénzre a fejlesztések megszerzése után már nem nagyon lesz szükség, mint általában korábbi részekben:
Pl a hajókat már nem is csákjázom, csak nekikmegyek, és a maradékot gyűjtöm össze, csak néha ha pont összejön egy komolyabb csata, mondjuk 2 manóvár, 1-2 fregatt, plusz még az üldözőhaók is előkeverednek, akkor már érdekes a dolog, és kell 1-2 hajó feljavítani a csókát.Viszont egy tipikus cig.. akarom mondani roma dolog van a játékban: pl az angol és a spanyol hajó egymást lövik, harcolnak bőszen, na mondom besegítek angol barátaimnak, errefel mindkettő ellenem fordul
;) - The Power of the Light Side
-
Lacccca87
addikt
válasz Anonymus23 #1789 üzenetére
Én ált szétlövöm mind2 őt Úgy a jó ha egybe állanak legalább 1 mozsárból mind2 kap
Déli vizeken találkoztam már 200 vasas hajókával is, én nem szoktam szórakozni velük víz alá aztán felszedem a felét a szajlénak az is elég.
Az a vicces hogy már 1-2x úgy gondoltam hogy na most jön a végkifejlet a játékban aztán valahogy mégsem, ez is elég korrekt hosszúságúra sikeredett de valahogy kezd ellaposodni a végére és unalmas lesz. De azért valahogy csak összeszedem a cuccokat hogy azért mégis csak közel 100% os legyen
Viszont a nehéz ágyúk használatát nem bírom összehozni rendesen nekem mindig össze vissza tüzelenek. Volt hogy egymás mellet áll a hajó (kb a fele hosszban) erre elkezd 45 foks szögben hátrafele lőni..... így a fele el se találta...
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Első manóváram úgy foglaltam el, hogy ki volt kötve, odaúsztam, felmásztam, kinyírtam mindenkit és csak annyi volt a dolgom hogy visszaúsztam, odamentem, sebeztem egy minimálisat és már csákjázhattam is. Nem volt senki a fedélzeten, asszem csak fel kellett robbantani pár hordót és ennyi.
Ez volt a lassabb, de könnyebb út."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Xerxész
őstag
Mindig a jelen a fontos. Sok szép dolgot lehet feltörni a kollégák gépén.
Már a 2. biztonsági szinten hozzáférhető összes gépet meghackeltem, alig várom, hogy "Dzsón from ÁjTí" megadja a jogot a 3. szinthez is és belopózhassak Melanie irodájába. Az ő gépe biztos igen jelentős Abstergo titkokat rejt.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Ha csata közben megrongálódik a hajó mi a módja annak,hogy a leggyorsabban megjavítsam?
Mert autómatikusan csak az első csik megy vissza.Kikötőbe meg csak fejlesztéseket látok a fószernál. -
GeGexx
aktív tag
válasz seederking #1794 üzenetére
Csáklyázáskor használhatod az ellenfél hajóját javításra.
-
bazsi0322
tag
válasz seederking #1794 üzenetére
Megcsáklyázod a hajót, aztán ha elfoglaltad a hajót, utána ott lesz, hogy mit akarsz a hajóval csinálni, kiválasztod, hogy Csóka javítása.
De a kikőtőmesternél is lennie kell, hogy Csóka fejlesztése, Csóka javítása.Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
seederking
őstag
Értem,még annyi,hogy most próbáltam elfoglalni az első erődöt.
De sikertelenül.Elfogyott a mortar ágyúból a cuccos.Sokáig lőttem sima ágyúval is de hiába.Ilyen sok kell neki vagy esetleg van valami taktika rá? -
bazsi0322
tag
válasz FireKeeper #1798 üzenetére
Hát néztem egy nagyot, mikor megláttam a nevét az elején.
Angolul hogy van?Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik