- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amajom
tag
okés. kösz az ötleteket. rajta leszek.
Valami nagyon furcsára dolog történt:
Volt egy felesleges alaplapra dugható 3 tűs hűtőventim. Gondoltam felhasználom és rátettem az alaplapra. (Az alaplapnak nem kell hűtés, mert nem melegszik) A VGA kari mellett van egy hűtőborda (asszem a Southbridge), arra szépen rácsavaroztam. Legalább jó lesz dísznek, a zúgása meg nagyon halk, a tápventi hangja elnyomja.
Kipróbáltam a következő tuningot: FSB=270, RAM: CL=2, DDR333-ba (CPU/10) 216 MHz-et kap, kicsit túl van húzva de nem baj. Kipróbáltam full loadon a rendszert és nem fagyott ki, nem indult újra. Prime95-el ráeresztettem egy tortúra tesztet, közben Super PI is dolgozott, Winamp+vizualizáció és figyeltem a Speedfan által mért hőmérsékletet. Egy óra kínzás után sem generált hibát a Prime95-ben és a CPU temp. sem ment 42°C fölé. Kicsit furcsáltam, mert ekkora FSB-n eddig nem volt stabil. Lehúztam az alaplaphűtő ventit és úgy teszteltem ismét, de pár perc után hibát generált. Mindkét esetben az alaplapi hőm érzékelő ugyanazt mutatta, tehát a venti hűtő tulajdonsága elhanyagolható. Szal, ha az alaplapi hűtőporton terhelés van stabilabb a rendszer. Hogy is van ez??? Aztán megfigyeltem, hogy a hűtőventi hatására 1,48-1,47 V között ugrál a CPU fesz, alapesetben pedig csak 1,45-1,46 V között.
Sztem ez nagyon furcsa, hogy a FAN1 (ez az alaplapi, FAN2=CPU hűtő) áramellátása befolyásolja CPU feszt. Bár lehet, hogy mindez a véletlenek sorozata.ASRock voltmod: www.asrocktuning.fw.hu
-
wid22
aktív tag
Az Asrock lapok védjegye hogy a CPU ventillátor csatlakozon kivül 1 azaz egy db Fan csatlaskozot raknak a lapra azt is a lap végébe nehogy a ház ventilátor kábele oda érjen. 2006 t irunk tisztelt mérnök urak nem kéne váltani? Egy 200 ft s hosszabbitot 1500ft ér lehet megrendelni. Mert vidéken / Pécs/ nincs.
-
Flashcash
Közösségépítő
Engem a CPU Quiet Fan funkció működése érdekelne az Asrock lapokon:
[link] (kép alján)
-Csak PWM ventilátor fordulatszámát képes állítani az alaplap, vagy normál ventilátorét is?
-Megbízhatóan működik a ventifordulatszám szabályzás van olyan jó mint az Asusnál a Q-Fan? -
ngabor2
nagyúr
válasz fledermaus #653 üzenetére
nekem szintén ez a lap izgatja a fantáziámat. mennyire ''conroe ready''? illetve a 4-magos procik fognak benne menni? szeretném minél olcsóbban megúszni az x2 -> c2d váltást, lehetőleg úgy, hogy még legyen lehetőségem 1(-2) évig fejleszteni.
még a ConRoe945G-DVI is esélyes, különös tekintettel a dvi-kimenetre, mivel feltétel, hogy dvi legyen rajta. mivel a videokártyával kapcsolatban egyéb feltételem nincs (nem játszom), és jelenleg agp-s kártyám van, ezért az olcsó kategóriából e kettő között vacillálok. -
tom31
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock AliveNF7G-HDReady alaplap (bios 1.90) és azt szeretném, hogy a proci ventijét automatikusan szabályozza, de vhogy nem sikerül.
Most egy 4-pin-es hűtő van rajta (amd) és a köv. beállítások vannak:
cool'n'quiet enabled, cpu quiet fan enabled, minden más default, auto.
Alapból most olyan 3000 körül pörgeti, ez már halknak számit?
Kösz! -
hads
tag
Ez is egy jó megoldás:
Be kell kapcsolni a Biosban a H/W monitor menüpont alatt a CPU Quiet Fan opciót és a Target Fan értékénél tudod kalibrálni
de én úgy oldottam meg, hogy a kikapcsoltam a biosban a H/W monitort és feltelepítettem a SpeedFan nevű progit, ahol betudod állítani a cooler sebesség és a proci hőmérséklet határait és az XP-vel indul.
Nekem is 3000 fölött pörgött már majd széthullott, most nézd meg a képet, hogy mennyi elég neki. Ha esetleg túllépi a proci hőmérséklete az általad beállított hőmérséklet határt, akkor kezd el pörögni.
Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.
-
Picturemaker
őstag
-
BluEyes
őstag
válasz earlyrat #1994 üzenetére
SB driver, processzor driver (az AMD-től, winupdate-es nem jó) legyen fenn, és mennie kell a cnq-nak. Az OC tuner nem igazán kell, a biosban mindent be tudsz állítani. A venti szabályozás valahol a hw monitor részlegben kell legyen, cpu quiet fan, engedélyezd, állítsd be legkisebb induló fordulatra, adj meg mondjuk 45 fokot targetnek, oszt kb jó is lesz.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
samu5
csendes tag
Sziasztok
Van egy Asrock p45de lapom,amin a venti 2000 forog állandóan.
Ha a cpu quiet fan -t engedélyezem,akkor meghatároz 50 fokot,amihez nem enged hozzányúlni + 2 fokos tűréssel.
A ventillátor fordulatokat pedig 1-9 -ig engedi változtatni.
4-en kb 1000-et forog a ventillátor amivel már ellennék,mer így nem túl zajos,csak azt nem tudom,ha 52 fok fölé menne akkor emeli e a ventifordulatot magától. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Asrock P67 Pro3 lapom van.Tegnap üzemeltem be, vadi újan.Ebben van egy I3 2100 cpu, és rajta egy AC Freezer 13 hűtő.Ez ugye PWM-es.
Az a gondom, hogy a cpu fan fordulatszámot nem tudom 1700 alá vinni.Előző asus lapomon 800-ra is le tudtam szabályozni BIOSban.
UEFI és az Asrock progija is csak 1700-2200 között állítja.Mi a megoldás?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
VW
aktív tag
Üdv
Van egy Asrock h61m u3s3 alaplap i3 processzorral és revoltec hűtőventilátorral.
A processzor hűtő fordulatát szeretném alapjáraton csökkenteni,hogy halkabb legyen.
Mit jelent a biosban: CPU Fan / Fan Target Speed, Target temperature?
Ha Fan Target Speed sebességét lejjebb veszem akkor játék alatt tudja emelni a venti fordulatát,nehogy megsüljön a proci vagy ezzel a maximális fordulatot adom meg?
A Target temperature a processzor hőmérsékletének maximuma vagy annál a pontnál növelje a venti sebességét?
köszi[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
VW
aktív tag
Közben választ találtam magamnak.
A Target CPU Tempreture azt az értéket jelenti, mely elérésekor a ventilátor magasabb fordulatra kapcsol. A Target Fan Speed pedig azt, hogy mielőtt a Target Tempreture-t elérné a CPU hőmérséklete, milyen sebességgel forogjon a légkeverő.20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Wind-Storm
őstag
Ez így félig marhaság...
Ha még nem B3-as volt a lapod, akkor tiszta sor, hogy cserélték, tudtommal muszáj volt a boltosoknak kicserélniük.
Azt a második nem B3-asat viszont nem volt szép továbbadni.Te mondod nekem elég volt 1-2 hétig használni a P8H67V-met, és már akkor is hallottam a hangját amikor a közelemben sem volt, még az utcán is kísértett a fantom sípoló hang!
Aztán átállítottam az APU-t maxra a BIOS-ban és megváltozott a hang, inkább már csak zörgött ami nem volt ilyen zavaró és „fülbemászó" hogy a géptől távolabb is halljam..(#2818) VS461
Ugyanolyan SSD-d van mint nekem is.
Ha rátapasztod az SSD-re a füledet, érdekes dolgokat hallhatsz. Nagy az esélye, hogy onnan jön, de lehet, hogy az alaplapodról, sőt még a táp sem kizárt.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Az enyém nem sípol, viszont a 800-2200 RPM-en pörgő procihűtőmet, csak 1500-2200 között szabályozza
Engem ez jobban idegesít...1500-on is zetor a CPU FANÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
szityo83
tag
Van a házba hátul egy 12-es venti 3 pines, de azt nem tudom szabályozni. A PWR FAN1-re van kötve. Azzal tudok vmit kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Most nézem, hogy létezik a lapomhoz egy beta BIOS.Ezt érdemes feltenni?Vajon megoldaná a CPU fan gondomat?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
No, feltettem a beta BIOS-t, az hagyján, hogy ennél a lapnál minden BIOS frissítésnél újra kell húzni a win-t, de nekem az új BIOS-al el sem indult a lap.
Régit visszarakva, win újrahúzva megy minden.Sajnos az új BIOS sem megoldás a cpu fan magas fordulatszámára.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
fecs
senior tag
Wind-Storm, Ace Ventura
Hálás köszönet a mai segítségért!
Átpakolgattam a csatlakozókat. Most már semmi sem a saját csatlakozójában van.
CPU fan csatlakozóját rádugtam az előlapi venti csatlakozójára az alaplapon.
A hátlapi venti csatlakozóját pedig a CPU fan alaplapi csatijára.Sajnos az előlapi venti kábele nem ér el az eredetileg hátlapi venti alaplapi csatolójához, így most nincs elölről levegőbefújás a házba.
Ezzel a körbejárással a fordulatszám 1100 rpm körül stabilizálódik, ami egy halkabb üzemet eredményez.
Nem a kívánt eredmény, de tekintélyes előrelépés.
Ha a havazás engedi, akkor a hétvégén a szabadban ki is takarítom. Por nélkül még jobb lesz.Pixel 6a
-
sintér_07
csendes tag
válasz Wind-Storm #2949 üzenetére
Alap: ASRock A75M
CPU: AMD A8-3870K (3.3Ghz)
Hűtő: Scythe Shuriken Rev.BCPU_FAN1-re van kötve.
-
Wind-Storm
őstag
-
sintér_07
csendes tag
válasz Wind-Storm #2952 üzenetére
Biosban a Cool 'n' Quiet Engedélyezve van.
Target Fan Speed : 5 (1 a legalacsonyabb, de félek, hogy baj lesz)
Target Temp: 45°CAXTU : kb 30-35°C-ot ír
Core Temp 1.0: 10°C körül ugrál (min 5°C mac 32°C)
Bios: Valamiért ott fel tud menni 50°C-ra is... ilyenkor viszont el is kezdi pörgetni a ventit.
Csak furcsa, hogy mitől megy fel 50-re. -
ludla
őstag
Sziasztok! Asrock N68C-S UCC lapnál lehet szabályozni a Chassis Fan Connector (CHA_FAN1) és a Power Fan Connector (PWR_FAN1) ventiket?
vagy ezek állandó feszültséget adnak?https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Bogyó bá'
nagyúr
A lapot nem ismerem közelről, de az általad linkelt oldalról a kezelési útmutatót letöltve úgy tűnik, hogy a CPU-coolert szabályozza (valszeg analóg módon, mert nem PWM-es):
A BIOS-ban a H/W menüpont alatt a CPU Quiet Fan opciót kell engedélyezni, majd beállítgatni.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Wind-Storm #3080 üzenetére
Bocs, csak a másik (baloldali) csatit vettem észre. Hiába, no, ha az ember öreg és rövidlátó.
De én legalább vettem a fáradságot, és utánanéztem a gépkönyvben (még ha nem is voltam elég precíz)..."This item allows you to control the CPU fan speed and fan noise. If you set this
option as [Disabled], the CPU fan will operate in full speed. If you set this
option as [Enabled], you will find the items “Target CPU Temperature” and
“Target Fan Speed” appear to allow you adjusting them. The default value is
[Disabled]. You are allowed to enable this function only when you install 4-pin
CPU fan.
Target CPU Temperature
The target temperature will be between 45 C/113 F and 65 C/149 F. The
default value is [50 C/122 F].
Target Fan Speed
Use this option to set the target fan speed. You can freely adjust the
target fan speed according to the target CPU temperature that you
choose. The default value is [Fast]. Configuration options: [Fast], [Middle]
and [Slow]."[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Mankó
veterán
Asrock H61M-U3S3-as lapom van.
Vettem egy Fantec fantázia nevű USB3-as 2.5-es racket. Olyan gondom van vele, hogy nagy fájlok másolása esetén egyszerűen meghal. Mindegy neki, hogy rá másolnál, vagy róla. Egyfolytában elveszti a jelet. Megtalálja, elveszti. S közben magyaráz, hogy a meghajtót formázni kell, de ha formázni akarom, akkor azt mondja formázás nem sikerült.USB 2-n és 3-on is ugyanezt csinálja. 2-3 Gb-és fájlok esetében még nem láttam ilyen jelenséget.
Vagy fel kellene tenni hozzá valami drivert? Mondjuk ezt kissé furcsának találom. Alaplapi driverek fent vannak. A gyári lemezen lévőek.Egyébként a hd film lejátszása tökéletesen működik. Gyors, nem akad, simán lehet benne tekergetni.
USB 2-n írás / olvasás: 29 / 33. Minden megy gond nélkül.
USB 3: 83 / 80.
Sentinel 100 / 100.Tudtok erre esetleg valami gyógyírt? Másik driver, bios frissítés? Találkozott már más is hasonló problémával?
-
Ace Ventura
addikt
Aki esetleg Asrock H77 Pro4/MVP lapot vesz, az figyeljen, hogy a CPU Fan PWM szabályzás most sem sikerült.
A tx3 hütőm ventije 500-2200 között tudna szabályozni, de ez 1500-ról indítja 1-es szinten.
Gondolom a többi új Asrock lapnál is így van ez. Nem értem, miért csinálják ezt.1500 on nagyon hangos a venti.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Overmind333
csendes tag
Hali
Van egy Asrock z77 pro3-as alaplapom, és az lenne a gondom, hogy AXTU-ban a Chassis Fan 1 speed-jér hiába állítom 1re v 9-re, akkor is ugyanannyin pörög a venti. A CPU és a Chassis Fan 2-nél működik normálisan. Találkozott valaki ilyen gonddal? Vagy mi lehet a baj vajon?
Előre is köszi! -
talmam
tag
Sziasztok nemrégen vettem egy z77 extreme m4 es lapot a kérdésem az lenne hogyan tudnám jól belőni a ventik fordulatszámát ?
Szintén hozzá lett egy HAF 912 egyenlőre a 2 db 20 as ventit szeretném csak belőni rajta jól ha a cha_fan1 re kötöm rá ami pwm es ott nem tudok rajta semmit állítani a ház tetejében lévőt a cpu fan 2 re azt tudom állítgatni de nem olyan szabadon mint szeretném azt a tanácsot kaptam hogy kb 500 as fordulatra állítsam a ventiket de 700 a minimum amit eddig sikerült .
mivel próbálkozzam még?
1.30 as bios -
raytrace
csendes tag
Hi!
Én is vettem egy ASROCK Z77 PRO3-as alaplapot i53570K-s procival és gondom van a gyári inteles proci hűtő vezérlésével vagy a hűtővel? nem tudom. Leírom hátha valaki tud rá mondani valamit:
Ugye default-on a CPU fan fullon megy 2000rpm ... hát ez nekem hangos volt és elkezdtem állítgatni, a cpu fan controllt a biosban pl LEVEL 6 és 50C fok . Szépen működik is ... bekapcsolom a gépet halk a cpu fan 900-1000rpm közötti aztán ha játszom vagy csináltam CPU burnt akkor felpörög maxra (2000rpm) jól is teszi. Eddig minden OK. De miután vissza áll proci hőmérséklete idle-re ~36fok, és most jön a gagyi, onnantól ingadozik a cpu fan rpm-je . (B)Egyik pillanatban 1000rpm(/B) , aztán felmegy 1800rpm-re és így tovább tiszta idegesítő a hangja.
Esetleg nem tudjátok, hogy miért van ez ? Másnál is ilyen ?
#Overmind333 Egyébként a Chassis Fan 1, amire a házam hátsó ventijét kötöttem, nekem sem vezérli hiába állítok bármit AXTU-val vagy a biosban.
-
pastrana88
csendes tag
válasz djculture #3745 üzenetére
Értem, köszönöm szépen, a házban 1db Turbine Master MACH0.8 2db /Aerocool Shark Devil Red Edition LED Fan 140mm ventilátor is van de így is forró szó szerint nagyon. Van rajta egy Asrock Xfast USB takarolapka középen végig a hűtőbordázaton, és ahhoz azt el kellene távolítani, hogy lehessen rakni rá egy kis ventilátort, de akkor meg lőttek a garanciának körülbelül
[ Szerkesztve ]
-
Kowa
tag
Adott egy Asrock FM2a75 pro4-M alaplap
CPU venti cpu fan1 csatira kötve CPU Fan 1 automatic mode ra állitva
Over temperature protection Enabled
A venti fordulatszámát énis levettem LEVEL 1 re hogy ne legyen hangos
Elméletileg így automatikusan kéne hogy kezelje a ventit de én úgy vettem észre hogyha el kezdek játszani nem igazán kezdi fel emelni a fordulatszámát a ventinek
nem állitaná automatice ? -
djculture
félisten
-
delon
tag
sziasztok
kérdésem lenne a power fan speedet asrock b75 alaplapon hogyan veszem kisebb fordulat számra a biosban vagy van rá valamilyen program??
jelenleg 2600 on megy és nagyon hangos a fele is eléglenne.delon
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
djculture
félisten
A 3 vezetékes ventilátorokat nem lehet szabályozni (a power fan csati meg 3 tűs nem pwm-es 4 tűs mint a cpu fan1 meg a chassis fan) csak manuális ellenállással( ventiszabályzó panel, vagy ha nem akarod szabályozni egy zalman ellenállással 5,5v lehet kötni) :
Esetleg ha veszel egy 4 vezetékes ventit és szabad a Chassis Fan Connector azt tudod szabályozni a biosban és a asrock oc tunerben is.
[ Szerkesztve ]
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asrock B75 Pro3-M lapom, és egy Hyper 212+ hütőm. A vezérlő a CPU FAN1-re van kötve de level 2-ön is 1266-on megy. Ezt valagogy lejjeb lehetne venni? -
Johnyy
tag
Sziasztok!
CPU ventilátor szabályozással kapcsolatban lenne kérdésem.
Ezekről lenne szó:
ASRock B75 Pro3-M alaplap és Intel Pentium G2030.Alapból nagyon hangos volt (szinte üvöltött) a CPU ventilátor, mert folyamatosan 2000 RPM fölött ment. Ezt átállítottam a BIOS -ban:
H/W Monitor ->
CPU Fan 1 & 2 Setting ->
Automatic mode
Target CPU Temperature 45 fok (Ez 50 fok volt.)
Target Fan Speed Level 1 (Ez meg Level 9)Így 1437 RPM körül pörög. (Szerintem ennek is elégnek kell lennie, mert a saját gépemet megnéztem (adatlapomon van), és az 846 RPM -el pörög, és az is elég.
Viszont abban nem vagyok biztos, hogy a 45 fok jó lesz-e?
Meg hogy hogy is működik ez pontosan. Ha eléri a 45 fokot, akkor feljebb kapcsol? Ha igen, akkor meddig? És ha visszahűl, akkor visszakapcsol? -
enemot
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asrock b75pro-3 alaplapom és olyan gondom van, hogy a cpu ventilátor indításnál mindig felpörög elég magas fordulatszámra, igazából semmi sem indokolja, nem is értem miért így csinálták meg. Szóval ezt valahogy ki kéne kapcsolni hangos is, felesleges is és a ventinek sem tesz jót hosszútávon. A biosba átállítottam a cpu fan-t level4-re 45-55°C közé. Menet közben halk, de indításkor még mindig felpörgeti a ventit. Ki lehet valahogy kapcsolni? -
bpityusz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a Quiet Fan-nal van problémám egy Asrock 4Core Dual VSTA lapon.
A Target Temperature-t be tudom állítani, de ennél nincs Speed level opció. Hiába 4 tűs a venti is, az alaplap is, nem változik a fordulazám. Szerintetek van megoldás, hogy működjön?
Szenzorok mérik az értékeket, Speed Fan is működik, de csak kézi szabályzással. -
fantasy29
csendes tag
Valaki segítsen mert az öngyilkosság gondolatával játszom. Következő volna a gondom van egy helyes kis gépem mostanra már mindent kicseréltem kivétel az alaplap ami egy Asrock Extrem 4. Nagy játék fan vagyok főleg bf3-mal szoktam játszani egy ideje a nagy semmiből azt kezdte a gép csinálni felugrik a pingem 180-ra majd leesik 10-re ezt 5-10 másodporcenkét procim fx 8120 55-65 fok vga Radeon 6970 65-70 fok a lap 45 fok ezt mérem játék alatt ja a táp CM GX 750.Mi lehet a hiba?
-
djculture
félisten
Majd esetleg nyáron ha nincs klima :
"ASRock X-FAN segítségével az alaplap könnyebben szellőzik. Csak akkor aktiválódik automatikusan, ha a nagy megterhelés miatt a rendszer hőmérséklete elér egy bizonyos szintet. Normál esetben az ASRock X-FAN kikapcsolva marad, hogy a felhasználónak a legcsendesebb számítógépezés élményét nyújtsa."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Apple notebookok
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest