Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz wwenigma #2534 üzenetére

    Hát a 785-östől kicsit komolyabb lapok is adták meg magukat.Giga 770-ds3...kuka.Giga 880 udh3...kuka.Giga 790 x udp3...kuka.Fet leolvadás,sata vezérlő hiba,állandó bios error és memória problémák 4 modullal...6850 giga bsdo,mert pofátlan módon gané cuccokból szórtál össze a kártyát és még hülyének is nézik az embert és nem ismerik el a hibát... :W Na ennyit a 3 év Giga gariról,köszönöm,de tőlük még egy fogpiszkáló sem kell(pedíg nálam nagyob fan nem sok volt).még a Giga Odin 550 3 nap után vitte az MSI lapomat is,igaz nem ők a bél gyártói...Bluetooth-os egér is gyári hibás volt és 1 mp-et sem ment nálam. :U Az meg,hogy ha írsz nekik és az a felháborító mód ahogy válaszolnak és hülyének néznek :W Mindegy,biztos csak én fogtam ki az összes selejtes cumót,de nálam jelen pillanatban a Giga név semmit sem mond :(
    -Integrált karit nem teljesen értem,mert én egyszerre használom mind a kettőt.Asus Xonar az 5.1-re,alaplapi a sima rendszer hangoknak(csak ENDABLE-ra kell állítani).Winen belül beállítva és simán jól megy.
    -Kikapcsolt állapotban az usb probléma user error,mert nálam van,különben nem is tudnám az usb-s billentyűzetről indítani a gépet,de sokunknak ugyan így megy,lévén nekem is az itt található kollégák segítettek.Biosban az usb config alatt minden endable köztük a REMOTE POWER is és voila.Kikapcsolt állapotban töltöm az mp3-as lejátszót.Hátlapi usb2 csati a legtetején.
    -A giga kariból kifolyólag és,mert agyig húzok mindent volt egy két kék-illetve fekete halálom,de egyből indult újra a gépem,de ha ennyi fagyás van a gépednél ott valami nem gömbölyű.
    -A procim a lent látható beállításoknál is gyönyörűen éled,pedig ez eléggé agyament és kihegyezett beállítás,mind cpu,mind pedig vga terén.
    Ugyanezen beállításokkal a CNQ aktív és hibátlanul teszi a dolgát,d más lapoknál is van olyan hibajelenség,hogy magas "fsb"nél a cqn nem meg(pl Asus 785-ösnél volt már ilyen)

    -A Welocy Raptoromat ide-nek azonosítja(ha nem mondod nem veszem észre),de nem értem miért is baj ez :F Lassabb az adatátvitel?Nálam csövön megy mindennek ellenére.A másik két vinyó sata-ának ismeri fel.Az Aida hibája is lehet,ugyan úgy mint az AUX hőfok.
    -A kitesztelt prociról annyit,hogy egy itten igen megbecsült,megbízható,PH Nagyúr! kolléga,(kinek nevét nem említeném) B50-ese is ki volt tesztelve.Ment vagy 20 percet primeon...gratulálok :C Csak nekem 24 órán keresztül kellett volna mennie,mint szeró gép.A memóriáim nem voltak hajlandóak normális időzítésen menni,hol jó volt a 4 mag-hol nem,random fagyások terheléstől függetlenül,memória és lap csere,de persze az volt mondva,hogy use error(ráadásul hülyének voltam beállítva).Eladtam és 955be lett helyette.Meg is javult minden.A következő tulaj úgy tudom már felkötötte magát a proci miatt :N Tehát lehet,hogy a procid csinálja a hisztit.
    -Az UCC itt sok embernek megy vígan ez megint egyedi dolog lesz nálad...
    _Sleep modot nem nagyon használom,de nekem automatikusan alvó módba megy a gép ha bekapcsolva hagyom,de nekem gond nélkül indul újra.Most nyomogattam 50 szer a sleep gombot a klavin és hiba nélkül teszi a dolgát.Core temp és mini alkalmazás az asztalon és folyamatosan szabályoz a CNQ mind energia takarékos,mind pedig kiegyensúlyozott módban.

    Ui:Úgy látom neked nem szimpi ez a lap és keresed azokat a dolgokat ami nálad nem működik(nálunk működnek),pedig nem tenném tűzbe a kezem,hogy a lap hibája,mert van éppen elég dolog ami csinálhatja a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák