-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz philoxenia #23701 üzenetére
-- már ilyen is van.
(#23703) philoxenia: és azt megrajzolod? abból max egy maszatos fej látszódna.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz philoxenia #23703 üzenetére
Akkor már inkább a bolygó kapitánya, nem?
-
DeFranco
nagyúr
válasz RoyalFlush #23660 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, de ez azért van, mert szemből a bal sarokba került pár fehér pixel, ami szerintem nem kellene oda. Az utolsó képen a szeme miatt túl agresszív, majdnem gonosz. A karakter nem ilyen. Egyáltalán nem.
#23661 Ndruu: Ez is nagyon jó (tényleg nem a mélyre ásott HR-es beszél belőlem, tényleg ennyire tetszik a munkátok) de ez egy másik karakter teljesen. Más az arca, vékonyabb, de tokája van, más a haja, szakálla van nem borostája. Minőségben nagyon-nagyon ott van, de maga az arc miatt ezt sajnos "nem venném fel" a fejemre. Persze ha van még ötleted, nagyon szívesen várom.
@Arcanis: csak hogy ne legyen tévedés, vársz most tőlem valamit, vagy elég lesz az, amit itt leírtam a továbblépéshez (már ha szándékozol tovább lépni)
-
Arcanis
aktív tag
válasz DeFranco #23706 üzenetére
Nem, csak még nem ültem neki. De majd most a héten megcsinálom a leírásod alapján
(Hétvégén nem volt időm foglalkozni vele, meg csak ilyen lopott 10-15 perceim vannak, amik egyszerűbb feladatokra elegek csak - pl. porral oltó -> bár azon is van még munka)(#23707) koxx: Nem, csak a színeket variáltam a megrendelő kérésére (meg a szakálla kapott két kis lukat a szája alatt - ez utóbbi lehet, már elég az egyezéshez?). Bár tény, hogy az is lehetne, meg a megrendelő neve mellett végképp belelátható a karakter.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én már az elején megmondtam.
DeFranco: Valamilyen szinten mindenképpen át kell alakítani, különben nem illeszkedik az arculatba. Pontosan ugyan olyan nem lesz, mint az eredeti, tízszer akkora méretű képen. Átméretezésnél -hiába arányos- torzulnak a vonások. Ha az eredeti képet átrajzolás után, de még átméretezés előtt 1 pixellel eltolom valamilyen irányba, akkor más arcképet kapok a végén. Megértem, hogy szeretnéd pontosan olyanra az új fejet, mint az eredeti, de attól tartok nem fog sikerülni. Egy próbát még teszek én is, de aztán tovább kell állni, mert folyamatosan jönnek be az új kérések.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
DeFranco
nagyúr
Én ezt értem, ezért is adtam ilyen részletes visszajelzést, hogy mi nem tetszik róla, vagy mi nem stimmel, hogy az irány látsszon. Pixelpontos másolatra nem is számítok, ha visszanézel láthatod, hogy a festményszerű vagy 3D szerű megjelenéstől is egy szóra elálltam, jött is utána 97%-ban (számomra) megfelelő terv, amit eddig részetekről sem ért komoly kritika, tehát gondolom nagyjából rendben van. Részemről kb. 3 pixel átszínezésével kész is lenne (száj jobb széle, és bal szem külső sarka) max még az orron kell egyet húzni, meg belőni a tökéletes színt.
Ebből úgy gondolom, hogy lehet azért összhangot teremteni az igények között, igaz az nem lett újrarajzolva, ez tény, bár részemről nem is elvárás.
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
Nálam így sikerült Cage.
(nem sikerült azt a szúrós tekintet)
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Félve kérdezem, hogy ez a karakter felhasználható egyéni avatarnak? Rajzosabbat nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
De a porral oltóhoz kell az a kar, attól lesz porral oltó. De ti tudjátok, hogy mi fér bele, ti vagytok a szakemberek. Számomra a lényeg az, hogy valami ilyesmi legyen, mert nagyon tetszik.
(#23715) kosturica
Az is tud áldás lenni, pláne amiket hallgatnak mondjuk a szobatársaim... -
kolosanyi
veterán
Olyan porral oltó nincs, az a telepített gázzal oltó. De egyébként vannak kis kiszerelésű oltó készülékek, kb olyan, mint egy deo spray, csak nagyobb. Illetve vannak már olyan palackok, amiket bele kell dobni a tűzbe, mint egy kézigránátot, és a hőre reped meg a burkolata, aminek következtében a benne levő anyag kiszabadul, ami aztán vagy eloltja a tüzet, vagy nem. Ez főleg Ázsiában népszerű. Fogalmam sincs, miért írom ezt le. Mindenesetre tényleg rátok bízom, ahogy jobbnak tartjátok.
-
Arcanis
aktív tag
A porral oltó színeit még át kell dolgozni, mert a forrásképen eléggé zavarosak voltak a színek (gondolom a tömörítés miatt), és mikor rápakoltam a fülest, nem csináltam még meg.
Egyébként lehet variálni a színeken (át tudom színezni a fülest is) ha a megrendelő úgy kívánja. -
Legendd
senior tag
Na kérem szépen, Arcanis kollégával közösen (természetesen főleg az ő munkájának köszönhetően) sikerült új arcképeket kiötleni. Ezek megfelelnek? Ha igen, kérném a beállításukat! Köszönöm!
[ Módosította: koxx ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Arcanis
aktív tag
válasz BITBOYS #23721 üzenetére
Szerintem azért annyira ne temessük. Itt van pl ez a kép, itt az alsó karokat kicsit feljebb lehetne hajtani, kontúrokat megerősíteni és már akár jó is lehet
Aztán találtam még egy ilyet is, itt is az alsó manipulátort fel kellene hajtani, viszont ez már eléggé képregényes.
Egyébként itt a SW enciklopédia, a karakterek java része eléggé képregényes stílusú képpel van fenn, jó alapanyag lehetne.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz Arcanis #23731 üzenetére
Csak hogy ne az égbe beszéljek, körbevágtam (lehet próbálkozni vele), meg megnéztem, hogy milyen kicsiben:
Ugye, nem olyan esélytelen -
Arcanis
aktív tag
Jajj nemáár
Biztos a kis antenna nem tetszik a fején
Leszedtem, plusz az egyik kezét is elhagyta, meg kapott 3 percnyi kontúrt, meg most már 60px magasan:
>>
Ilyen esetben mekkora a max. méret (65px?)(#23735) BITBOYS: Házi feladat: Neked közben meg kell puhítani a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
-
-
somogyib
őstag
Ez egy érdekes megközelítés. Nekem tetszik amit Arcanis csinált mert tudom, hogy mit ábrázol, viszont aki nem ismeri az nem tudja.
De olyan nagy baj ez?
A PH-n lévő avatarok nagy részéről fogalmam sincs, hogy mit/kit ábrázol.
Felőlem lehet valami konzervdoboz, ha jól néz ki. (és persze ha illeszkedik a PH arculatba)
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz somogyib #23744 üzenetére
1000 bocsánat, hogy közbeszólok, tényleg nem az én dolgom, és a topikot sem szeretném szemetelni, de egyet kell hogy értsek veled. Nagyon jól sikerült alkotás lett Arcanis munkája, kár lenne érte, ha nem viselhetné a kérője. Számomra a Star Wars különleges helyet foglal el a filmek között és sztem minden finak/férfinak, persze akadnak kivétek is. De ahogy mondtad, tucatjával vannak arcképek, amit/akit nem biztos, hogy 10-ből 10 felismerünk. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy kötelessége Koxx fúrumtársnak ismerni őket, szimplán csak azt erősítem, hogy nem baj, ha nem tudod mit ábrázol, ha a viselője tudja és tetszik neki, és alapból amúgy átmenne, mert PH! kompatibilis.
Bocsi még egyszer, innentől csöndben leszek[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Arcanis #23741 üzenetére
Koxx leírta a lényeget. [link]
+ erre megint rá lehet fogni, hogy nincs arca, kilóg a többi közül, utána megint jön a nekem mért nem lehet ilyen neki meg igen láncreakció stb.
Próbálnánk következetesek lenni, néha ennek áldozatául esik 1-2 kép. De ennél már a linkeléskor mondtam, hogy nem lesz jó!
Nem tudnék én sem többet hozzáfűzni - Barthezz2
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
BITBOYS
addikt
Valamiért a bumblebee avatarnál is ez volt a probléma, mégis átment és sokaknak tetszett sőt, a legjobbak közé is bekerült.
Szóval ha engednétek Arcanis kollégát kiteljesedni, akkor valószínűnek tartom, hogy ez is tetszeni fog
Plííz adjátok rá az áldásotokatmod: Asszem ezt fújhatom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest