-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Megkaptam az engedélyt egyéni arcképhez, ideje lenne a komolytalan nick mellé kissé komolyabb képet illeszteniÉn ezt szeretném : kép,vagy esetleg ez : kép2, ha valaki meg tudná csinálni, hálám üldözné a sírig.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #22502 üzenetére
;
Az a jó ezen a képen, hogy nem lehet megcsinálni kancsalra
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SzlobiG
félisten
Üdv a gyárosoknak!
Megkaptam a jóváhagyást.
Kettő kiszemeltem van az egyik Hitman a másik Vaas.
Hitman:
Nem tudom, hogy ezek jó alapanyagok-e, de sajna ebbe a stílusba nem találtam nagyobb képet róla és olyan kéne ahol ott a két fegyver a kezébe.
Vaas:
Itt is jó lenne ha a fegyver ott maradna.
Az hogy melyik lesz azt majd eldöntöm ha lesznek skiccek na meg, hogy szerintetek melyik lenne a jobb.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #22515 üzenetére
Szerintem nem képregényes, hanem logo jellegű és túl egyszerű. Én személy szerint most tailor-éra szavaznék. (remélem nem sértem meg koxx-ot, nem a munkáját akarom leszólni )
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Tudom, hogy ilyen meseszerű kell, de még is van jó pár "modern" kinézetű avatar itt az oldalon.
Ezeken amiket linkeltél meg egyiknél sincs ott a fegyver. Nem tudom hol találtad ezeket, de nekem a google egy ilyet se dob ki lehet rosszul keresem.
Gondolom akkor Vaas-tól se jó egyik se mi?
[link] ?
Amúgy is tamoo a te munkásságodra különösen számítok.
-
vince
őstag
Kedves Gyárosok!
Zöld utat kaptam én is. Kérdésem, hogy erről a süniről mi a véleményetek?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #22517 üzenetére
Van, de már nem csinálunk ilyen realisztikus képekből. Fegyver amúgy sem férne rá egyikre sem, az biztos.
Képeket itt kerestem: deviantART
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Köszi, nekem teljes mértékben megfelel.
részemről a türelmes várakozáson túl nincs szükség más interakcióra az ügyben, ugye?
_____
Így van, nincs több teendőd. - Tamoo[ Módosította: Tamoo ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hülyegyerek
addikt
válasz hülyegyerek #22521 üzenetére
Kicsúsztam a szerk. időből...Akkor most már nekem is csak várnom kell az engedélyre ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
kiskaktusz
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz kiskaktusz #22533 üzenetére
Miért lesz több kör is? Ezzel meg kell várnod Wyll-t.
-
kiskaktusz
addikt
A kört arra értettem képletesen, hogy ha esetleg valamiért nem jönne össze.. Bár szerintem nincs akadálya, mivel majdnem kész
Olvastam mindent, ami arcképpel kapcsolatos, tudom, hogy ez a topic az utolsó lépcső.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
MODERÁTOR
válasz kiskaktusz #22535 üzenetére
Mi lesz így a Dolce Gabbana logóddal?
-
MODERÁTOR
válasz kiskaktusz #22533 üzenetére
Óbazz... Zúzó. nagyon jó
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kiskaktusz
addikt
Szerintem egyébként lejárt az érvényessége Mintha 3 hónapig szólna az érem és mintha már lejárt volna, de nem tudom mikor állítottad be.
Most már nem lesz jelentősége
[ Módosította: koxx ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
-
MODERÁTOR
LadyLorien a mai napon csatlakozott az Arcképgyáros csapathoz. Kérlek segítsétek a munkáját észrevételekkel, megjegyzésekkel. Kell egy kis idő amíg belerázódik, de biztos vagyok benne, hogy menni fog neki is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest