- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
Köszi mindenkinek!
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
DeFranco
nagyúr
Kakit mivel lehet kiszedni a szőnyegből?
Volt egy kis pelenkabaleset így reggelre.
-
emmm
őstag
válasz Elemental #7702 üzenetére
+1 a nas-ra. Bár én inkább picit többet költöttem rá és vettem egy rendes microservert, meg bele némi memóriát. Így aztán igazi kis tuti nas lett belőle. Gigás LAN-t tudja, így a BD filmeket róla nézzük a tévén. Lassan lehet, hogy vissza is mondjuk a kábeltévét, sokat nem használjuk
(#7705) DeFranco
Azért az egy örök pillanat volt nekem, mikor anno az unokahúgom elf*sott a nagyszoba másik végébe pelenkázásnál...
[ Szerkesztve ]
-
Csiga85
tag
Sziasztok! Jelenlegi állás szerint lányosnak áll a világ 25 hét betöltve... ha valakit érdekelne
"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."
-
AMD Power
titán
Ma megvolt a bölcsis nyílt nap. Ott voltam én is vagy 1.5 órát. Szept 14-től kezdődik a beszoktatás. És ami nagyon jó , hogy úgy néz ki a kajáért sem kell majd fizetnünk.
-
tildy
nagyúr
válasz Csiga85 #7713 üzenetére
Nohat halad ez szepen
Sajnos nalunk nem lehet annyi korkulonbseg, amennyit szerettunk volna. LEgkevesebb 21 ho lehet, nem vagyok tole boldog. Nem igy terveztuk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Melack
veterán
válasz Csiga85 #7716 üzenetére
És a kiscsaj hogy fogadta, hogy lesz kistestvér? Vagy még nem tudatosult benne a dolog, hogy anya hasa rejti a "játszópajtást"?
Tildy: erről a 12 hónapról nem hallottam. A másik fele ok Amúgy mennyi korkülönbséget szerettetek volna?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Doggy dog
senior tag
1 hete hason alszunk,nagyon tetszik neki.Annyira,hogy ha oldalra,vagy a hátára fektetjük felébred 10 perc múlva.
Babakocsiban 4 napja csak ordít.Ha hasra rakjuk megnyugszik és bealszik.Ez nem baj,ugye?
Gondolom,ha tud majd ülni,akkor az lesz majd a menő és akkor úgy fog majd aludni?
Két body már oda van,hiába vanish + 60°-os mosás.Halvány sárga a hátulja.Néha akkorát rottyant,hogy csak a fürdetés marad.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
Lapockáig,de úgy,hogy még a könyöke is!
Goose-T sztem max 1 hónap és végigérjük.Van olyan body,0-3hó és már kicsi.Én sem vagyok mélynövésű.
Ééés megjött az adókártya is
Tegnap a babakötvényes levél is,viszont 18 évea felvétkor meghatározott indok alapján veheti csak fel.Tovább tanulás,gyerek születés,lakás vásárlás.Nem biztos,hogy megérné fizetni ilyen feltételekkel![ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
CharlieDrop
veterán
azt hiszem komment nélkül
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
twine
veterán
válasz CharlieDrop #7726 üzenetére
-
tildy
nagyúr
Csaszar utan 12 honapot ajanlanak also hangon az ujabb teherbeesesre.
Amugy masfel evet szerettunk volna.Doggy dog: "1 hete hason alszunk,nagyon tetszik neki." - haaaat, nem tudom, itt fel eves korig csak nappal, felugyelet mellett javasoljak a hasonalvast. Fel eves korig haton ajanlott altatni.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Doggy dog
senior tag
A védőnőt megkérdeztük.Azt mondta nem baj.
Kedden megyünk dokihoz 1 hónapos kontrollra,megkérdezzük őt is.Nagyon fura,mert ha hisztis és lerakjuk hasra,akkor nemsokára bealszik.Légzésfigyelőt használjuk még most is.Köszi a linket,átolvasom.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MR_Joe
senior tag
válasz Doggy dog #7729 üzenetére
Az első fiamnál talán 8 hetes korában jöttünk rá, hogy azért nem alszik, mert utál hanyatt. A kislányom csak hason volt hajlandó aludni, ő már a kórházban is hason aludt. A kisfiam pedig változó hogyan alszik. Van, hogy hason, van, hogy oldalt, van, hogy hanyatt. Nekünk nincs légzésfigyelőnk egyébként.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
DeFranco
nagyúr
-
emmm
őstag
Nekünk meg a doki+védőnő mondta, hogy nappal hason, éjjel hanyatt aludjon az elején. Igazából úgyis gyorsan kiderül, hogyan szeret aludni és az lesz a követendő. Ha van légzésfigyelő, akkor meg nem aggódnék, nálunk is bejelzett néha, kicsit érzékenyebbre állítottam és megszűnt a probléma.
Nekünk az elején mindkét módban elvolt, 1 hónapos korától csak hason bírta az alvást, mert állandóan felébredt hanyatt arra, hogy összerándulnak a végtagjai, és megijedt. Ez ilyen idegrendszeri fejlődés, 2 - 2,5 hónaposan elmúlt és aludhatott újra úgy, ahogy láttuk, mit szeret jobban (hason). Mostanra már úgyis átfordul, alszik, ahogy épp tetszik -
MR_Joe
senior tag
-
ZiD
tag
Na, tegnap megtörtént az első nagyobb baleset... Kisfiam a sütő ajtóra tenyerelt, amikor az ment, jó forró volt, úgyhogy össze is szedett egy első fokú égést, fel is hólyagosodott az egyik keze.
Heim Pál, onnan elküldtek a Bethesda-ba. Bekötözték, és mára visszarendeltek. Hááát... Vártunk majd 2 órát, nem akartak beengedni a szobába, szóval "érdekes" volt.Van valakinek ötlete, hogy a gáztűzhelyre történő felkapaszkodást hogyan akadályozzuk meg? Mindig figyelünk, de mint a fentiből látható elég 3 másodperc a bajhoz, amíg nem arra nézünk... Ja, magától nem tanul még, mert tegnap mikor hazamentünk, az első dolga volt megint a tűzhely felé startolni.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
valamifele korlatot? nalunk is mozdul mar neha a suto fele az egyeves terorrista, halistennek altalaban megall a hagymas/krumplis tarolonal es azzal molyol.
Kiskoromban en is megfogtam 2 kezzel az izzo kalyhat....nem is tudom, anyamek mit csinaltak utana velem, hogy ez ne ismetlodjek meg...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ZiD
tag
válasz Balinov #7740 üzenetére
Valami tele kéne, mert a rácsok között át tud nyúlni. Ahhoz nincs elég hely, hogy nagy távolság legyen a kettő között.
Viszont, erről ami eszembe jutott, hogy simán 3 vastag bútorlap "U" alakban a megfelelő méretben... Ez még működhet is. Köszi Viszont a konvektor már neccesebb téma, az elé merész lenne ilyesmit kérni -
Balinov
titán
ilyenre gondoltam, itt lattam mar par helyen is
konvektor mas teszta, azt tenyleg kemeny lenne ilyennel letakarni...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
Osszerandulas ellen van swaddle, vagyis polya, vagy a halozsak. Nekunk kokuszpolya van, soha nem riadt meg fel arra benne, hogy osszerandult. Este ejfelkor- 1-kor kajal, utana 3-4 korul kel legkozelebb, kovetkezo ebredes 6-7 ora kornyeken van, van mikor 7-8 kozt.
Ezeket a mostani polyakat mar nem ugy kell elkepzelni mint a regieket amugy.
Nekunk a swaddle wrap nem valt be, de a kokuszpolyat imadja. Hason meg utal lenni, de ha kevesbe biztonsagos, akkor jobb is ha nem alszik ugy, max akkor ha minden pillanatban ott vagyok mellette es figyelek ra. Ejszakara en tuti nem raknam hasra 1 honaposan, akar van legzesfigyelo, akar nincs. De ez en vagyok.A legzesfigyelo eddig csak akkor riasztott, ha nem nyomtuk ki, mielott kikaptuk az agybol, szoval mi hulyesegunk.
Amugy jart mar ugy valaki, hogy nem tud a babo kakilni? Nem szekrekedes, mert folyos, de egyszeruen nem tudja elengedni magat, folyamatosan homerovel ra kell segiteni, akkor sikerul.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
A masik,a mit egy szuleszno baratnom mondott ezzel kapcsolatban, hogy nem jo a szuloi agyban sem altatni a kicsit, mert sok esetben az tortenik, hogy visszakepzelik magukat magzati korba a szulo kozelsege miatt, es elfelejtenek levegot venni. Es hogy mindenkeppen legyen legzesfigyelonk - van- mert egyreszt a szuloket is felriasztja, meg a babat is ilyen esetben, ha elfelejtene levegot venni. Naluk volt tragedia a csaladban, es akkoriban meg nem volt legzesfigyelo, ugyhogy ejszakakat virrasztottak akovetkezo gyerkocnel.
-
[HUN]Zolee
őstag
Nálunk is volt hogy nem tudott kakilni, az azért van mert az idegrendszere nem fejlett még annyira, és a végbele összezár kakilásnál. Lábemelgetéssel/tornával segítettünk neki ilyenkor, ajánlották még a szélcsövet is.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
ZiD
tag
válasz AMD Power #7748 üzenetére
Ma nem akartak beengedni a gyerekkel, mondván steril a szoba... Mondom és maguk szerint a gyerek steril!? Erre nem tudtak mit mondani, mehettem, aztán bent mondták, hogy a "hisztis" szülők miatt van ez a duma. Ott már kiakadtam, mert vasárnapi ügyeletes azt mondta 8-ra menjünk éhgyomorra(a gyerek) erre kiderült 9-től van rendelés. És az se 9-től kezdődött persze.
Úgyhogy erre a hisztis szülőkre is remek válaszaim voltak, nem zártak a szívükbeDe biztos jó kórház...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest