Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ssgk

    aktív tag

    Olvasom sokan kapnak hetes, perma bant. :D ...
    Nekem is volt heti banom. Igaz szitkozódok is rendesen nem ok nélkül adták. Solo ba játszom 98% ban. És dia egy vicc rank, milyen gyökerek vannak ott a smurfok meg épp rankot visszaszerzōk között az hihetetlen. Na de amit írni akarok az hogy nem tudsz perelni meg accountot vissza kapni mivoltán pontról pontra le van írva (kb az összes kiadó, store stb) hogy te egy másolatot veszel aminek felhasználója vagy nem tulajdonosa. A játék amit megvettél az övék, te csak használhatod amíg betartod a szabályzatot és él az accountod, amit ōk bannolnak/hagynak meg az ō szabályaik alapján. Ez le van írva szóról szóra. Így ha megszeged számolj a következményekkel. Nem érdekli ōket kicsit sem hogy költöttél volna még náluk, vagy eddig mennyit költöttél. Van egy érdekes cikk amiben úgy veszített el valaki egy accountot (apex ingame skineket) hogy az ajánlott account biztonságot kapcsolta be. Elvileg milliós nagyság rendben költött rá, és még csak le se szarták supp nál. Nem olvastál utána, volt a válasz. És jogilag nekik van igazuk, minden le van írva szép hosszan a szerzōdésekben. És igen szemétség a legtöbb ilyen de kit érdekel ? Te meg Ō meg én se fogom amiatt törölni mert ilyen a cég. Persze amíg éppen nem én leszek akit megszívatnak" .
    Sokkal inkább érdekes a chat" bann. (gondolom kb esetek 90%) Miért jár ban ha én a saját véleményemet gondolatomat leírom a csapat társnak ? Ha szitokszó, rasszista, csúnya" vagy akármilyen negatív dolog, kit érdekel ? Ezzel nem védenek meg senkit. Ha valóban a felhasználó védelme és a rasszista megjelenés visszaszorítása lenne a cél lenne rá keret hogy egy az r6 hoz hasonló chat legyen ami nem is engedi elküldeni az olyan tartalmakat. De egyszerūbb bant dobni persze.
    Ezzel is még undorítóbb a képmutató viselkedésük, mert nem tesznek semmit az ellen, hogy valóban megvédjék" a játékosokat. Ha én leniggerezek" valakit azt nem segíti már hogy kivágnak. "Jó de másokat igen mert bannolnak...." Ja kár hogy ingyenes a játék és ugyanúgy meg tudok sérteni másokat amíg azt banolják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák