Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agostino

    addikt

    Üdv.

    copin - sajnos nem nagyon tudok ilyesmiről, egyesével kell őket beszerezni, egyébiránt apróhirdetésekben szoktak feltűnni fullos eladó, napersze másodkézből származó sorozatok. Mellesleg az Alexandra üzletházak egészen jól fel vannak szerelve, de a Sárkánytűz üzletlánc sem szégyenkezhet.

    ATI - az érzésed természetes, hiszen a legtöbb anime alapját mangák képezik, a sorozatok pedig többé-kevésbé hűen követik a képregény szálait. Innentől adott a dolog, egy rész az animéből nagyjából fed egy kötet mangát, persze átcsúszások vannak.

    _ak_ - olcsóbbak, de vedd figyelembe, hogy abban az árban nincsen benne a fordítás, a plusz nyomdai munkák, a behozatal, jogok stb... Így mozog ott 1000 forint körül egy kötet, ehhez képest az 1500, 2000 annyira nem vészes. Mellesleg én azt mondom örüljünk neki, hogy egyáltalán van miből válogatni, ha nem is tengernyi széles a választék, de legalább van.

    Jaj, azt kihagytam, ugye tudjátok, hogy most hétvégén AnimeCon? Asszem lesznek kint is sátrak, szóval attól még, hogy nincsen belépőd, kint lehet nézegetni, vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

                              hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

Új hozzászólás Aktív témák