- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Totheground
addikt
Okusama 1
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Máté94
addikt
-
alevan
őstag
válasz Totheground #32955 üzenetére
Ez ez?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Archanon
őstag
Valaki, aki az Aria sorozatban otthon van meg tudná mondani, hogy ez végig ilyen történetnélküli über slice of life cucc lesz-e mindegyik évadban? Jókat hallottam róla, de 4 epizód után sem tudom, hogy mit mondjak, annyira nulla. Ráadásul ez a "pui pui" Aria elnök borzasztóan idegesítő egy valami, ahogy az "ara ara" is. Ettől még a Hanasaku Iroha is többet tudott felmutatni, azon legalább jókat nevettem olykor... bár lehet ez már tényleg nagyon nem nekem való. O.o
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Totheground
addikt
-
Archanon
őstag
válasz Totheground #32960 üzenetére
Hát... én csak úgy leültem, és néztem. Nyugodt hangulatban egy részt. Kb. két naponta 1 részt, többet nem bírtam befogadni. Iroha-t is 1 évig néztem. "Healing SOL" - értem, szóval végig ezt a nyugalmat fogja árasztani. Legalább az a pokémon ne lenne benne...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
Mister_X
nagyúr
Hű, ez a Gangsta anime se néz ki rossznak. Nincs csillámpóni, mahou shoujo, tsundere főhősnő meg töketlen főhős, hanem lecsúszott város, vér, puskapor, korrupt zsaruk, kurvák és még több vér.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Archanon
őstag
válasz Mister_X #32963 üzenetére
Ajánlom a Gungrave-t mihamarabbi megnézésre, vagy épp Speed Grapher-t, ha nem volt még meg.
-
veterán
-
Máté94
addikt
Ranpo Kitan: Game of Laplace 1.rész
Rejtélyes gyilkosságok történnek az előkészítő iskolában, ahová történetünk főszereplője, Kobayashi is jár. Mikor a bűntények kivizsgálására a helyszínre érkezik a zseniális nyomozó Akechi, Kobayashi önként jelentkezik az asszisztensének, hogy segítsen felgöngyölíteni a bűneseteket.
Éljen, nem fogom magam halálra unni ebben a szezonban! Végre egy kis nyomozós, gyilkosságosdi.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #32969 üzenetére
Nem összehasonlítható a kettő. Sokkal véresebb, lezüllöttebb, más a setting is, Black Lagoon egy laza 16-os karikával lerendezhető, ide az amcsik remegő kézzel pecsételnék a 21-est /költői túlzás off
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Densetsu no Yuusha no Densetsu
4 rész után
Ezer éve nem néztem fantasy-t, egyelőre ez nem tűnik rossznak.
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
Classroom Crisis 1. rész:
A távoli jövőben Japán egy új, Negyedik Tokió1 névre keresztelt prefektúrát hozott létre a kolonizált Marson. Ezen belül található Kirishina városa, egy teljesen önálló közigazgatási terület, ami a Kirishina mamutvállalat irányítása alatt áll. A vállalat egy saját magánakadémiát is működtet a területén, ahová a jövő mérnökeit gyűjtik össze, de az iskola összes osztálya közül a legkülönlegesebb az A-TEC, amelynek tanulói nappal az általános tanulmányaikat folytatják, órák után pedig részt vesznek a vállalat fejlesztési projektjeiben.
A történet kezdetén egy új diák érkezik az osztályba, akit már a Marsra tartó úton elrabolnak. Az A-TEC pedig azonnal mentőakciót szervez a kiszabadítására.Hát... k. Nem tudom kell e ez nekem. Ilyen szódával elmegy kategória.
[ Szerkesztve ]
-
-
Máté94
addikt
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 1.rész:
"Molto Sol Augustus császár, az ismert világ leghatalmasabb és legerősebb birodalmának uralkodója sajátos módon próbálta meg kiterjeszteni uradalma határait. Egy nemrégiben felfedezett, ismeretlen világba nyíló, mágikus kapun küldte át hódító csapatait, hogy leigázzák a túloldalon elterülő királyságokat.
Ez volt a birodalom történetének legnagyobb hibája.
A sereg nem tért vissza, ami pedig két héttel később átjött a kapun pillanatok megsemmisítette a birodalom főseregét és a szövetséges királyok egyesített haderejét is. Az uralkodó, és a többi főnemes egyetlen szerencséje, hogy a kapu túloldaláról érkezett népek meglehetősen furcsa szerzetek. Páncél helyett furcsa, zöldmintás ruhát viselnek, lovak nélküli szekereken közlekednek, és bár hatalmas mágiájuknak köszönhetően egyenlő ellenfelei még egy tűzsárkánynak is, valamiért betegesen irtóznak attól, hogy az egyszeri jobbágyokat halomra gyilkolják. Ráadásul folyton valami „humanitáriánizmusról” meg „demokráciáról” beszélnek.
Ahogy a kedves olvasó már bizonyára kitalálhatta, a birodalom lángelméi sikeresen betámadták a 21. századi Földet, az ilyenkor nagyon is várható végeredménnyel.
Főhősünk Youji Itami (33 éves, elvált, otaku) a japán különleges szárazföldi haderők hadnagya éppen jól megérdemelt szabadságát töltötte Tokió Ginza nevű városrészében, amikor a semmiből páncélos lovagok, orkok, és sárkánylovasok százai bukkantak fel és elkezdték kardélre hányni a bámészkodó embereket és csupán a gyors helyzetfelismerő képességének volt köszönhető, hogy a túlélők sikerült biztonságos helyre menekíteni, amíg a hadsereg meg nem érkezett. Jutalma egy plecsni volt és a megtiszteltetés, hogy az elsők között léphetett keresztül a kapun, hogy egy felderítőosztag élén kiderítse ki is az ellenség, mik a céljai, és, hogy hol rejtegetik az aranyat.
Kicsiny csapata pedig hamarosan néhány helyi lakossal is kibővül: egy fiatal mágussal, egy elf falu utolsó túlélőjével, a háború és pusztítás istenének prófétájával, a birodalom trónjának egyik potenciális örökösével, és a világ legszerencsétlenebb sötételfével."Uhuhu, azok a Type 74-esek! HYPE, HYPE! Ez elejétől a végéig élveztem! Mindenkinek érdemes szerintem ránéznie!
-
alevan
őstag
-
-
bandiras2
senior tag
válasz Máté94 #32977 üzenetére
Kösz az ajánlást! az UBW után pont kell valami ami betömi a hétvégi űrt.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Máté94
addikt
Aoharu x Kikanjuu 1. rész
"Tachibana Hotaru egy középiskolás diáklány(!), aki szabadidejében szívesen öltözik férfiruhákba. Miután beköltözik a saját, önálló lakásába, a véletlen összehozza a szomszédjában lakó Matsuoka Masamunéval, aki hostként dolgozik egy közeli szórakozóhelyen. Rajta keresztül hősünk bekerül az airsoft sport világába, majd Masamune legjobb barátjával, az ero-mangaka Yukimura Tooruval kiegészülve a kis csapat benevez az országos airsoft bajnokságra."
Nem... nem. Most nem kérünk belőle többet. Az eddigi airsoft animék mindig elhasaltak nálam, így ez is.
-
alevan
őstag
válasz alevan #32978 üzenetére
Így első rész alapján ez lesz az évadban az a sorozat amelyet legjobban várok hétről hétre a Durarara melett (ezen a listán csak az új DB sorozatnak van még helye az évadot nézve )
Csak az otaku túl otaku benne. Kicsit zavaróan. [ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Máté94
addikt
Charlotte 1. rész
"A serdülőkorú fiúk és lányok közül nem sokan büszkélkedhetnek természetfeletti képességekkel. Otosaka Yu azonban egyike a szerencsés kiválasztottaknak, aki arra használja a társai előtt titkolt erejét, hogy minél teljesebb iskolai életet élhessen. Aztán egy napon a sors összehozza a diákelnök Tomori Naóval és más erőhasználó diákokkal."
Nem semmi. Minden szereplő szimpatikus - még Otosaka is ezzel az enyhe "emberi szemét" jellemével - és szép, P.A. Works-höz méltó animációnk van! Kíváncsi vagyok mi lesz ezután.
Durarara!!x2 13. rész
Remek rész volt! Az első évadot idézte nekem nagyon. Egy kis Izaya sosem árt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
Jó kis sorozat, de elkezdenek benne egy rakás szálat, és egyikre sem kapunk választ... így nem ér semmit kb, hiába szórakozik rajta jól az ember, csak időpocsékolás. Feltéve, ha nem folytatod az írásokkal rögvest. Mindenesetre audiovizuális formában aligha kapod meg a teljes sztorit.
-
-
Máté94
addikt
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai 1. rész:
"16 évvel azután, hogy a kormányzat betiltotta a trágár szavak használatát, Okuma Tanukichi felvételt nyer az ország egyik elit középiskolájába, ahol az Anti-Szociális Szervezet klub elnöke, Kajou Ayame arra kényszeríti, hogy segítse a különc lányt a diáktanács ellen intézett, obszcén terrorista támadások végrehajtásában. A helyzetet pedig csak tovább bonyolítja, hogy Tanukichi pont a célszemély diáktanácselnökbe, Nishikinomiya Annába szerelmes."
Jeeez... mi vót ez!!! Még a Yakuindomo-nál is elborultabb.
I can't even... watta..Rokka no Yuusha 1. rész:
"Mikor a gonosz Majin ismét a világot fenyegeti, a sors kiválaszt hat hőst, és felruházza őket a képességekkel, amivel legyőzhetik a fenyegető veszélyt. Adlet, aki saját állítása szerint a legerősebb ember a világon, épp a Hat Virág Hőseinek találkozóhelyére tart, ahol azonban heten gyűlnek össze! A társaságnak meggyőződése, hogy egyikük valójában a legyőzendő gonosz, és a gyanú árnyéka kezdetben Adletre esik."
Újabb fantasy anime a szezonra, én bizakodó vagyok, hogy jó lesz. Bár 12 részt adni neki kicsit kevésnek érzem...
(#32992) orichalcos:
Jövő nyár és/vagy később...
A 7. kötet még csak most fog megjelenni a hónap végén, így minél több az új anyag, annál hamarabb lesz második évadunk.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Máté94 #32994 üzenetére
Utóbbihoz:
Az a gond, hogy nem nagyon akarok ilyen 12 részes animékbe belekezdeni, mert szerintem ez túl kevés rész ahhoz, hogy mindent bemutassanak egy sorozatban.
Válaszhoz:
Dejó... Akkor erre is várok még, meg Titánra is, meg SAO-ra, Log Horizonra, meg a gimis zombikra is... Ejjj...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól tudom hogy Psycho Pass movie DVD/BD megjelenése július 15? Akkor talán pár napja rá már beszerezhető lesz.
Live-Die-Respawn
-
KisTücsök
addikt
Most kezdődött valami anime szezon? Ez a sok 1. rész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest