Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Picco

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz GreenGoblin #32449 üzenetére

    Te most amúgy ki a fenének gondolsz engem?!
    -No comment, foleg hogy nem ismerlek.

    Megnyugtatlak nem olyan vagyok. Ki mondta hogy okosabb vagyok?!
    -Miutan az orvosok egyontetuen aztmondjak hogy oltas jo es mar tobb szazmillio oltott egyen van, tehat rejtett mellekhatasoktol sem kell felni...igy az jon le hogy okosabbnak hiszed magad az orvosoknal.

    Többet teszek azért hogy ne adjak át még egy egyszerű náthát sem mint mások akik még egy rohadt maszkot nem húznak fel. Ma is voltam boltban az emberek többsége már eldobta a maszkot én még mindig hordom. 12 órás műszakban is ott van rajtam. Sokan még az oltások előtt sem tartották be a 3as szabályt.
    -Ne a trumper szintu total idiotakhoz hasonlotisd magad szerintem...azt a lecet konnyu megugrani. En oltva is vagyok es maszkot is hordok, megsem kertem meg medalt magamnak.

    Gyere azt oltsad ki a szomszédom aki szarik az egészre az amikor komoly megszorítások voltak is tartott haveri összejövetelt meg partykat vagy a másiknak aki a karanténja alatt kijárkált.
    -Miért nem nekik tolod a szöveget?!
    ??? ismerem en a szomszedaidat? ez miert is az en felelossegem?

    Ha minden ember úgy tett volna az elejétől kezdve mint mi ezt oltás nélkül pár hónap alatt lezavartuk volna. Nézd meg kínát hogy megfogták a szigorításokkal még az oltás előtt.
    -HA nagymamamnak kereke lenne, bicikli lenne...
    Kinai diktaturat meg nem ertem minek hozod ide, amit (feltehetoen) ok csinaltak, az itt nem teheto meg. Raadasul objektiven senkisem tudja mit a francot is csinal kina...

    **Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Új hozzászólás Aktív témák