Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • instantwater

    addikt

    válasz generic #27992 üzenetére

    Minden nagyvárosban van bőven fejlesztői munka, Liverpoolban is biztosan van rengeteg, menj fel egy állásportálra és szűrj az említett technológiákra, pozíciókra. (Google: software developer jobs)

    Ha szereted a száraz matekot, és érdekel az adatbányászat, gépi tanulás, AI, akkor inkább a Python felé vedd az irányt.

    Ez egy átfogóbb kurzus: [link]
    Alapozónak jó lesz, és ha még mindig tetszik, el tudod dönteni, hogy melyik irány érdekel jobban, és további kurzusokat elvégezni.

    Egy ilyen kurzus után még csinálj meg 1-2 másikat is, csinálj saját mintaprojekteket, amit meg tudsz mutatni, nézegess álláshirdetéseket, és ha úgy érzed, hogy meg tudnád csinálni azt amit a hirdetésben kérnek, akkor menj el interjúzni, vesztenivalód nincs, max meg tudod, hol hiányos a tudásod.

    Kitartó tanulással és gyakorlással szerintem a junior szint megüthető pár hónap alatt, de ezt majd valaki más megmondja, mert én nagyon rég voltam már junior.

    Junior pozícióba legtöbbször csak azt kérik, hogy az alapokkal legyél tisztában, a többit meg majd megtanulod a cégnél. Te fogod kapni az alja munkát, a bugfixelést, és az "írd át ezd a gombot" típusú munkákat, de így tanulsz.
    Fizetésben egy junior developer olyan 20.000 GBP környékén keres vidéken. Ez alatt ne add magad szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák