Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kassadin

    addikt

    válasz tildy #12913 üzenetére

    Félreérted, Isten őrizzen attól, hogy ítélkezzem bárki felett is, én is elkövettem már jó pár hibát az életemben, pedig még nagyon fiatal vagyok és bizonyára még lesznek is. :)

    Különbséget teszek aközött, hogy van tartalékom és kitartok amellett, hogy én bizony a szakmámban fogok dolgozni és aközött, hogy nincsen pénzem már ételre sem. Szóval oké, hogy a szakmájában akar ő is dolgozni (ha már tanult érte, teljesen érthető), de azért nem árt két lábbal a földön maradni szerintem.

    Psychonaut: Pont írtam ezt följebb, csak rászerkesztettem. :K A te döntésed, de azért abba gondolj bele, hogy ott kint mások a lakhatási viszonyok is (nem riogatlak történetekkel, lehet olvasni elég sokat interneten), megéri-e kint (ez most csúnyán fog hangzani) nyomorogni. Viszont ha mondjuk a barátnőddel mész, az meg már megint más helyzet, nem csak a pénz miatt, hanem hogy van lelki támaszod meg neki is. Itthon lehet, hogy nem tudsz annyit félretenni, de viszont nem is kerül ki a saját, jól megszokott komfortzónádból.

    Vitázni még akkor vitáztam, amikor az éremnek csak az egyik oldalát láttam, mondhatjuk így is. Még mindig csak terv fázisban van a dolog, egyszerűen túl sok minden hiányzik ahhoz, hogy menjek. Pénz, nyelvtudás nem megfelelő szintje, egy olyan szakma, amivel halálra keresem magam (nem :D), amivel nem lesz probléma munkát találni. Szóval ez még igencsak a jövő zenéje. Még Kanada a másik lehetséges ország, de az meg sokkal de sokkal komolyabb összegbe kerül, ráadásul ott elég komoly szakmai vizsgát kell tenni szakmunkásként. Meg az óriási elvárások tapasztalat terén...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák