Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kíváncsi

    senior tag

    Sziasztok!

    Végigolvastam a topikot de a szememnek asszem annyi :D Kifolyt ;]


    Annyi kérdésem lenne nem is tudom hol kezdjem :)

    A számomra legfontosabb kérdés: Láttam többen(Siriq, MegalodonS)dolgoztak kint az USA-ba, utána jöttek/mentek Angliába dolgozni. Hozzájuk az lenne a kérdésem miért hagytuk ott az USA-t?

    Nekem a vágyam kijutni USA-ba. Igaz még nem is próbáltam meg egyszersem de megfogom. Most egyetem előtt állok. Nem tudom, hogy pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedszment szakokkal mit lehet kezdeni kint USA-ban esetleg ANgliában? (közgazdász diplomát adnak)

    Valahogy úgy érzem, hogy elpazarolnék egy csomó évet azzal ha itthon járnék suliba. Természetesen szeretnék diplomát de nem itthon (eddigi elképzelésem szerint).

    Csak ugye kint Angliában meg USA-ban is drága a suli. Szóval egyhamar nem tudnék elkezdeni járni valami jó suliba mivel mellette lenne melóm amit csinálni kellene.

    Láttam elég kemény kint is az élet de ha kitartó az ember akkor megtalálja a számításait. ÉN természetesen csinálnék sokféle melót kint nem vagyok válogatós. Nyári munkaként csináltam költöztetést, ismerősnél ilyen földes munka stb.

    19 éves vagyok és a kérdésem az lenne végülis, hogy ennyi idősen lehet-e találni melót? Ha igen milyeneket? Ugyanolyan esélyekkel indulhatok mint egy 30 éves ember?


    Ja meg a leggázabb, hogy nekem még nem volt komoly munkahelyem. Nem is jártam állásinterjúkra. Szeretném megkérdezni, hogy ez jár e valamilyen hátránnyal?

    Amd Power szomorúan olvasom ami történt. LÁttam megnnyire vágytál rá, hogy kijuss és gondolom többet vártál ettől a ''kirándulástól''. Bár gondolom az angol nyelv volt a ludas ami áthúzta a számításaid :(

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget és még lesznek kérdéseim :)

    ''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

Új hozzászólás Aktív témák