-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4sxe
aktív tag
Keresek S3 -ra olyan játékokat amik tényleg minőségiek, meg amivel el lehet lenni, nem ilyen kis minijátékokra gondolok, csak nem találok az áruházba semmit ... :S
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
snecizero
senior tag
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Damage401
senior tag
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
air
nagyúr
Az én kedvenceim:
Hill Climb Racing
Draw Race 2
Real Racing 2
Can KnockdownTintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kovsol
titán
Mini Motor Racing most csak 220Ft. Nem is rossz játék szerintem. Sok autó és sok pálya van benne. Ennyit megér azoknak akik kedvelik az ilyen fajta játékokat.
May the Force be with you!
-
Terkk
tag
sziasztok
tudnátok ajánlani valami jó RPG játékot amihez nem kell internet hozzáférés? és persze amivel sokáig el is lehet játszani tehát sok szint van benne és fejlesztések pályák stb..[ Szerkesztve ]
~~~~~~ UK
-
Sanyi.mTs
addikt
Cogs demo - érdemes kipróbálni. jó kis fejtörős játék. a videót is nézzétek meg.
-
Terkk
tag
Valaki próbálta már a pölöskei szüret játékot? tényleg ki küldenek postán egy pölöskei szörpöt ha végig viszem a játékot?
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
Az előbb már majdnem felvágtam az ereimet mert 1 gyümölcs hiányzott a kosárból és már a levegőbe volt felette és lejárt az idő
~~~~~~ UK
-
Drizzt
nagyúr
Ha mar itt megy a nyavalygas az unreal engine miatt, Dark Meadownak adhattok egy probat. Ideje kinn van, s ingyenes. Popecul nez ki.
I am having fun staying poor.
-
Terkk
tag
Tudtok valami jó rpg játékot amivel lehet játszani mobilnet, wifi nélkül is?
~~~~~~ UK
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Régebben ioson játszottam egy játékkal de sajnos nem emlékszem hogy mi volt a neve és hogy androidra van-e.
Szóval a koncepció az hogy jobb oldalt van a kastélyunk amit lehet fejleszteni, jobb védelmet építeni, és bal oldalról jön egy hadsereg amit fel kell dobálnunk, illetve a vár segítségével tüzelnünk rájuk, ilyen középkori stílusú az egész, valami kings, vagy knights lehetett a neve. Van valakinek ötlete?Köszönöm előre is
*Sn0w
-
-
generic
senior tag
Akit érdekel a Hill Climb Racing, itt van egy külön topik..
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest