- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Nincs azon fátyol, de a dinamika jobb rajta, azt meg tapasztalatból tudom, hogy nem homályos(p30-on nem). Nem mondom hogy rossz, de részletek vesznek el. Amúgy is rendes képek alapján lehetne ítéletet mondani.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
őstag
Kihaltunk, kihaltunk?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #68757 üzenetére
Én itt vagyok ... Mi 8 megy, helyette X jön
Vehettem volna 11 -t is de nálam az oled kijelző és kompakt méret elsőbbséget élvez, nagyon ritkán fényképezek már
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #68759 üzenetére
Az lehet ... de mostanában már sok minden más olyan dolog van ami leköt pl. a nők és nincs már időm fényképezni, amire pedig az X képes nekem több lesz mint sok
Persze míg új majd ezt is fogom tesztelni
Azt vettem észre hogy nagyon sokszor az 5S -t viszem magammal a kompakt mérete miatt így számomra ez fontos tényező volt, illetve mivel az 5S van nálam nagyon sokszor azzal fényképeztem, szelfie és buliképek és bőven elég volt amit tudott, X jobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #68761 üzenetére
De még mindig kompaktabb mint bármi ami manapság létezik, S8 méret volt a legjobb, na most ettől az X kisebb
Quqesz
Bugyifon ... szakadokViccen kívül nem nagyon van már kompkat normális méretű telefon, illetve 5S hiába kisebb mégis gyorsabban és pontosabban tudok rajta gépelni, a diktálás pedig profi, én nem tudom mi történt a Mi 8 - al de olyan pontatlan lett a bevitel hogy ezt amit most leírtam már 3X javítottam ki, pl. A hrlyett S vagy az E helyett R betű jön elő, ezt Mi 8 topikban is kiemelték, illetve eltelt 1 év de az Autó fényerő még mindig sz@r
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz akooos #68764 üzenetére
Nem a fogással van a baj hanem a hordozhatósággal, mert fogásra a Mi 8 is jó, de zsebbrn autóból ki bel szálni egyik helyről a másikra leülni stb. mindig a kezemben van a telefon mert zsebben kényetlen
Na de majd elválik milyen lesz, volt már egy pár szifonom, én nagyon szerettem mert unalmas de jó, amire kitalálták azt bőven teljesíti és nincsenrk fél megoldások, vagy működik rendesen vagy nem ... nincs olyan hogy Trump fingott egyet aztán hírtrlen elkezd a telefon jobban merülni
De barátnődnrk XS Max van nem ? akkor tudod hogy miről beszélek ...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Weeman1 #68769 üzenetére
Jaj ... dehogy is, ettől függetlenül én még mindig azt mondom hogy szuper jó telefon, Mi 9 SE volt a másik kiszemelt kár hogy nincs belőle S855 modell, ár/érték arányban szerintem a Xiaomi magasan veri a piacot
Egy embert soha nem egy telefon értéke fog meghatarozni, szóval én semmivel sem tartok nagyobbra valakit azért mert mondjuk egy fél millió FT -s telefonja van!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Noukoum #68771 üzenetére
Persze jó lenne ... de a piac nem ezt a trendet követi, szerintem az 5S már túl kicsi, az X pedig nekem a tökéletes méret, nem túl kicsi de nem is túl nagy
Itt látszik mennyivel nagyobb a Mi 8
-
Aryon87
félisten
A P30Pro mérete miatt nekem nem kényelmetlen fogni. Igaz nekem jó tok van rajta így nem akar kifordulni a kezemből. Meg a közel fél év alatt megszoktam már. A tok miatt az edge oldal sem vészes.
Na igen, a Note10+ az mar bazinagy, viszont tetszik benne az a minimális káva amit kapott.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
Play áruház ... megjött a sötétmód
Olyan mint a Youtube, lehetne teljesen fekete az Amoled miatt, de ez sötétszürke ... ennek aztán sok értelme volt
[ Szerkesztve ]
-
-
oszy
veterán
Anyósomnak van egy LG K8 4G - LG K350N készüléke. Ezzel kapcsolatban tudna itt valaki segíteni? Vagy melyik topic él még? Az android verziót akarom frissíteni rajta. A 6.0 van rajta. OTA-n nem talál újabbat. Lehet nem is menne már rá újabb?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
leslien
nagyúr
marad a i11 a P3 mellett... ha a P4 pofán vágja a i11 akkor cserélek... este csinálok képeket az új Google kamerával..7.1
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
w333
félisten
válasz leslien #68783 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy a P4 drágább lesz mint az i11, szerintem nagy újdonság nem várható kb. 3 éve kihozták a kamerákból a maximumot és azóta is már csak szoftveres trükközések vannak a gyártóknál, biztos lesz még fejlődés de már nem sok
Egy 3 éves pixel 1 vagy Nexus 5X telefont bár mikor odalehetne ezek mellé rakni, sok külölönbség nem lenne
Fotózásban az N5X tudta a legszebb minőséget, azóta sem láttam még olyan jót !
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
valószínűleg drágán fog nyitni a P4, de ha jó lesz akoor is csak BF kor venném...
Quqesz
ez van.. de legszebb h a najem mondta h legyen egy csúcs a droidból meg az almaból.. oké..vodrosjozsi
most nem , de lehet 2 hét múlva igen...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
w333
félisten
Pixel 4 ... Face unlock videó (kacsintós animáció) ez de gagyi !
Sokszor mondtam már hogy dizájn szempontjából az Android elindult egy olyan úton hogy ronda de komolyan, ha nem lennének a gyártók akik kicsit átszabják én biztos nem használnék stock Androidot, a dizájn a béka segge alatt van ... nekem nem jön be !
És még erre modják sokan hogy az Apple elavult mi ?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Na amíg nem jön a hőn vágyott iphone addig maradok egy kis A5 2017-nél
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Weeman1
veterán
Na a 4 sérvhez még egy térdműtét is bejött.
De szép az élet.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
válasz vodrosjozsi #68796 üzenetére
Már 2016-ban ultrahangozták,
Akkor volt benne egy 2 centis porcdarab.
Nem fájt,nem foglalkoztam vele.
De most nem jó helyen van,ki kell szedni.
Csak ennyi.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest