- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Akkor bejött a meló. Nekem meg erősen csábító gondolat, hogy januártól váltsak, mert jó az MM meg minden, csak a 09-20-ig (decemberben ráadásul 09-21ig) tartó műszak kezd más sok(k) lenni. Több a szabadnap így, de akkoris sok, és nincs is megfizetve rendesen..
Megpróbálom majd a Huawei témát amit írtam messin, bár összejönne az egyik lehetőség..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #69451 üzenetére
A december itt is szívás lesz, ugyan úgy 9:00 -tól este 21:00 -ig most lesz 3 nap meló utána 1 pihi (kedd) majd 5 nap meló ebből az egyik nap rövidebb beosztással ... valahogy csak kibírjuk ezt a hónapot, utána már laza lesz, egyik héten 4 másik héten 3 nap meló, így minden második hétvége szabad lesz
Mondjuk semmit nem kell csinálni csak kiszolgálni a vevőket, és óránként cigi ... komolyan mondom gyorsan megy az idő, pedig ettől féltem a legjobban 🤭
Az nagyon kevés pénz amit kapsz ott
Jó kis hely ez, itt egy kép (nagy bolt)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Különben 10 nap betanulás volt de én már 2-3nap után szinte mindent tudtam, nyitás, zárás, kasszagép és saját szerver kezelése, ügyfelek kiszolgálása stb. most 2 napig teljesen egyedül voltam, minden rendben volt, simán helytálltam
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ez de nagy
-
Aryon87
félisten
Elobb mondanam ezt a videot egy GoPro promonak, mintsem Szifon
Igen, valoban keveset keresek itt, bar a Shopmark forgalma amugyis megcsappant a felujitas ota, Soroksarin jobban ment. Viszont ez joval kozelebb is van, nem mindegy, hogy 20 percen belul hazaerek, vagy majdnem 1 ora.
Meg nem tudom mit teszek, csak azt erzem, hogy olyan hely kell nekem, ahol a netto 200k tisztan megvan, es nem is utalom meg a melot (szeretem ezt, de nem is).. nem is ertem az oregeket, hogy birtak 20-40 evig ugyanott...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Srácok, akkor gondolkodjatok nagyobban. Tényleg ajánlom a sulit. Kell a motiváció, pl mikor olyanok közé mész, akik lazán havi misit hazavisznek rájössz nem lehet megállni. Most pedig van lehetőség feltörni, én se véletlen megyek suliba(és lehet nem is 1be).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
legenda
válasz Quqesz #69458 üzenetére
Van benne valami, én is megyek tanfolyamokra - mondhatni vén fejjel - a meló mellett, ha már a munkahely biztosítja a lehetőséget...stb.
Bár engem nem is annyira a pénz motivál, de történjék bármi, amit egyszer magtanul az ember és papírt is szerez róla, azt utána már senki sem veheti el, csak hasznomra válhat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
Nalunk jelen pillanatban az.
12 orazok heti harom napot. Mikor otthon vagyok 4-et akkor tud parom dolgozni 3at reszmunkaidoben napi 8 orat es marad egy napunk egyutt. Igy tudjuk megoldani, hogy valaki mindig itthon legyen a keteves lanyommal. En este 7re szoktam hazaerni mikor melozok, asszony felhetre. Szoval ide sohava nem lehet beszurni egy tanfolyamot vagy sulit. Abban az egy napba meg mindent bele kell zsufolni. Takaritas, bevasarlas, kocsimosas, funyiras, doktoridopontok meg egyebb dolgok. Baratokra vagy rokonokra nem szamithatunk, magunk vagyunk csak. Nem igen lehetunk betegek mert a szamlakat fizetni kell.
Az az igazsag penz kell ahhoz is, hogy abbol a vegen meg tobb penz legyen.
Vagy szerencse vagy haver vagy gazdag rokonsag.
Akiknek ez nem adatott meg, mint pl. nekunk az robotol es bizik abban, hogy adatik majd egy lehetoseg neki is.
Szoktak mondani, hogy also hazbol nehez felkerulni.
Ez van. -
Aryon87
félisten
válasz #30610944 #69467 üzenetére
De ismeros a sztori, csak a gyerek nincs benne a menetrendben (helyette van 2 kutya). Robotolsz, kapod a fizut, es kifizetes utan meg pislogsz nagyokat... Ahogy tesszuk mi most karacsony elott..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz #30610944 #69467 üzenetére
Nehéz, de akarni kell, meg keresni a lehetőségeket és amennyit csak lehet, tenni érte!
Ha úgy tűnne, hogy könnyen beszélek; Nos, nem!
Alulról indultam és most nem lehet különösebb panaszom.
Nem akarom leírni az egész élettörténetemet, de jó példa lehetek arra, amit korábban leírtam, mert sok nehezítő tényező ellenére is sikerült jobbá alakítani az életemet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mentic18
aktív tag
válasz Aryon87 #69468 üzenetére
Ez nem kell h így legyen. Én is szobroztam sokat meg dolgoztam kemény fizikai munkát a nyár folyamán 12 órákat naponta. Azokat be is fejeztem. Mindig lehet váltani. De azért meg kellene becsülni hogy ilyen helyre felvettek. Én 5 perc sétára lakom a bolttól heti 6 nap napi 8 óra de élvezem. És a próbaidő után nem is keresnék rosszul.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Aryon87
félisten
válasz mentic18 #69470 üzenetére
Igen, en is ezt nezem, hogy az eddigi munkahelyeimhez kepest ez mar kimagaslo hely, csak mikor a belsos dolgok kedved szegik, plane annyiert amennyiert, elgondolkodtato hogy legyen folytatás vagy ne. Dec 17. lesz 1 eve hogy itt vagyok...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz nrg_52 #69472 üzenetére
Én lassan fél éve vagyok a jelenlegi helyemen, előtte 3 + 1 évet voltam ugyanott 1 év német kitérővel.
Most pedig majdhogynem annyit keresek irodai munkával, mint amit kint kerestem fizikai munkával
Igazat adok Quqesznek, a tanulás nagyon fontos, de az sem árt ha van ismerős jó helyen. Akkor talán helyettes államtitkár is lehet az emberből, akár 22 évesen is
-
MODERÁTOR
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #69474 üzenetére
Te gyoztel.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
legenda
Az már akkor is nagyon(/túl?) sok, ha minden tekintetben jó munkahelyről és munkáról van szó.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
Igen, a mai világban túl sok sajnos. 3-5 év az elfogadott, ha ennél többet maradsz, akkor nehéz felvenni a versenyt, mert beülősnek fognak tartani és nem innovativnak... hülye helyzet tudom, de most ez van.....
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz nrg_52 #69478 üzenetére
Nem csak napjainkban, korábban sem volt egészséges, még ha nem is annyira foglalkoztak ezzel a részével.
Maximum 10 év, utána már több tekintetben is javasolt a váltás, de vannak olyan munkák, illetve munkahelyek, ahol még ennyit sem szabad lehúzni.
Én is bőven túlteljesítettem a rendőrségnél a 15 évvel, azt sem kellett volna még akkor sem, ha több pozícióban telt el adott intervallum.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #69477 üzenetére
Jah, nekem is az 5 év trafikozás már sok(k) volt, örülök is hogy kiszálltam belőle. És jóformán az volt az első munkakör, ahol huzamosabban megmaradtam, előtte mindig ugrálás volt. 1 évet sehol nem húztam ki. Most az Mm az ami hosszútávúnak tűnik, de ez sem olyan, ahonnan nyugdíjba szeretnék menni. Viszont van pár kolléga, aki huszonéve nyomja ott..
-
MODERÁTOR
Mindenkinek válasz...
Csak az sem jó, ha mindig mindenhol új ember vagy. Itt azért - már amennyire a mai világban lehet - valamennyire stabilnak érzem a helyem, és ez némileg megnyugtató, én szeretem a stabilitást.
[ Szerkesztve ]
-
mentic18
aktív tag
válasz nrg_52 #69489 üzenetére
hozzánk előbb kopogtatott volna, ha lett volna ilyen, de kacsi-kacsi... nem szabad felvenni hitelt ha nincs keresőképességed. Jól tudom miről beszélek.
Vagy ha szeretsz bankot sz*patni akkor tudom ajánlani.
Én szerettem nem dolgozni pesten. Remek lehetőség volt.
Én is anno jelentkeztem az mm-be, de itt győrben elutasítottak, pedig akkor nagy szükségem lett volna a melóra.Samsung Galaxy A53 5G
-
nrg_52
addikt
válasz mentic18 #69491 üzenetére
Nem nagyon szeretem a hitelt, igy egy minimalis lakashitelunk van, az is csak 3 evig, mig lejar a lakaskassza. Ugy lett k8kalkulalva, hogy azzal tudunk rogton vegtorleszteni es tisztak vagyunk. A kovetkezo koltozesig legalabb is, mert veszett ingatlanarak vannak Debrecenben sajnos.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
legenda
válasz nrg_52 #69483 üzenetére
Én most hasonlót csinálok - bár ez csak egy része a feladataimnak -, de nem olyan jellegű előfizetőket, hanem rendszergazdákat támogatok többek között.
Mondjuk nincs bejövő telefon és társai, megkapom a rendszerben a valamilyen formában eszközölt bejelentésüket, aztán írok nekik, vagy hívom őket.
Mondanám, hogy nem annyira problémásak, mint a te szempontodból voltak/lehettek az előfizetők, de sajnos ez nem teljesen igaz... (Nem általánosítok persze, meg szerencsére sokkal kevesebb a nagyon nem hozzáértő, mint az ellentétje!)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Hát a front office-nál nincsen gennyesebb hely. Az első vonal és mindent szart a mi nyakunkba öntöttek. Talán egy rosszabb van, személyes üszi.....főleg mikor celebekkel beszélsz, vagy ismert emberekkel. Ronai jó fej volt, a Marsi meg szőke, de nem csak hajra..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Quqesz #69494 üzenetére
Ismerős, de csak a rendőrségi (személyes, telefonos...stb.) ügyfélszolgálati/panaszfelvételi időkből, ami szerencsére már a múlt.
A jelenlegi munkahelyemen, ritkán kell csak magasabb beosztású és/vagy ismert emberekkel leveleznem és elvétve telefonálnom, meg többségében korrektek is, bár ez szerintem a cégnek, illetve a nevének is köszönhető - legalább részben -, ahonnan kommunikálok velük.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Én meg belejöttem a régi cuccok eladásába...elvitték pár régi bútort, meg a régi hangfalakat(kijött érte a vevő ). Kicsit jobb lett a kedvem
Lehet aztán a ház lesz a kövi.....váltás beélesítve!W333
Bpmpst lecserélted telefonra...biztos megérte? Persze ha a lóvé ugyan annyi, csak a meló kevesebb megértem.....Kali
Ne is mond a rendőrsztorit. Egyik ismerősöm készenlétis, most az alkotmánybíróságot védi....de olyan sztorik vannak, hogy beszar-behugy! jövőre le akar szerelni(átbaszott csapatot erősíti a 25 év utáni nyugdíjjal kapcsolatban), mellette csőszerelő, nem féltem. Viszont már most kellet kérjen időpontot leszerelésre, olyan hosszú a sor![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #69496 üzenetére
Lecserélték a műhelyvezetőt és kb. borult is minden, mindennapi konfliktusok a semmiért, aki dolgozott azt mégjobban széthajtották pl. engem aki pedig nyalt azt megkímélték pl. a kollégámat ... az egész cég egy vicc, nem csak én hanem a raktárból ketten a szervizből pedig hárman felmondtak ... hát nem véletlenül, nem nagyon volt mibe válogatni, egyelőre nem rossz ez de nem akarom elkiabálni
Hogy őszinte legyek több mint 12 évig csináltam ezt, és nem könnyű az autókozmetika mert kőkemény fizikai munka ... belefáradtam de komolyan, itt nincs fizikai munka és azon lepődöm meg hogy 3 nap meló után sem vagyok fáradt, arról nem is beszélve hogy melegben vagyok, a mosóban volt hogy -10C fokban dolgoztunk ... na az kegyetlen, nyáron meg a meleg az is kegyetlen, és nem szívom egész nap a vegyszerek szagát
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Na, akkor ez volt a hét első és utolsó munkanapja is!
Quqesz: Nagyon sokan szerelnek le, egyre több volt munkatársam keres meg különböző csatornákon, hogy miként megy az átállás, mire számítson...stb., mert elege van, lelép...
Én már 8 éve, hogy leléptem a rendőrségtől, de most úgy érzem, attól is sokkal korábban kellett volna!w333: A Leírtak alapján, jól tetted!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest