-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Just_Reboot #16549 üzenetére
Bor te , bor , legyen már egy picike ízlés is itt
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
r4z
nagyúr
válasz s3nsitivity #16550 üzenetére
Há' de má' mé'? Ez legalább Unix alapú rendszer, nem úgy, mint az Ablakok, amit szerintem a topiklakók bő 90%-a használ
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz s3nsitivity #16554 üzenetére
De randa , volt pofád Vadert egy szaros másztercsíffel összerakni ? Hát a kezed sorv.... a t*k*d essen le a helyéről Ez nagyon arcátlan volt Ezért a lent fogsz , lucifer alatt a hisztis pitszák vermében élni életed végéig és csak kis pónis mese lesz a tevében
@Cry0: Nyugi van , majd megy a fekete kocsi a ház elé , mert az amcsikat becsmérelted a neten egy nappal korábban
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Cry0
őstag
-
r4z
nagyúr
Még 2010-ben szerettem meg egy fél évig tartó, MacBook Proval való affér során, egy hónapja álltam át rá hosszú távra. Amúgy olyan, mint egy Linux, amit nem kell hekkelni
Micsurin: Neb@ssz, hogy nincs is PC-d/laptopod. Én nem bírnám ki nélkülük. A pónis mesét meg ne szidd, berúgva/betépve/bemindenezve nagyon jó tud az lenni
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Micsurin #16555 üzenetére
Van olyan is amin Iron man + Stomtrooper van.
Magukba olyan snasszok.
Amúgy hivatalosan Justin Maller rakta őket össze.(#16556) Cry0 Isten kegyelmezzen a lelkednek amit eladtál Bill Gates-nek.
(#16557) RazorGTR1 Sokszor gondoltam már rá.. Főleg, hogy a Google programozói is Mac-et használnak. Csak hát nagy beruházás ahhoz, hogy ne legyek vele megelégedve. Így amíg nincs ennyi teljesen feles pénzem maradok a jól megszokott Linuxomnál.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Micsurin
nagyúr
Ez , ez , ez valami olyan szar , hogy jó
@RazorGTR1: Sony Vaio VB limitált széria , GT750 SLI , 8gb ram(16-ra lesz upradelve :3) stb , egész jó kis méregzsák De ha tudnád , nincs olyan amit Nexus 9-en nem tudnék megoldani
@s3nsitivity:Ha én ezt egyszer megtalálom , a Delta 7-el , elcsapom majd felszecskázom egy fénykarddal
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz s3nsitivity #16558 üzenetére
Igazából az Airt az akkuidő miatt vettem. Most megy 2 óra 58 perce, és még 77% hátravan. Nincs a világon olyan gép, ami ezt megközelíti hasonló teljesítmény és vékonyság mellett. Az OS X meg már bejött korábban, így az asztalit is eleve ahhoz válogattam össze. Egész jól együttműködik a kettő.
Micsurin: Ilyen Vaioról még nem is hallottam A 2010-es MBP után volt egy F13Z1E-m, szerettem. Milyen rendszer is van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
A hátteret elkérhetem?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Just_Reboot #16562 üzenetére
Rosszul fog te is járni Franc , nincs piros kéz
[ Szerkesztve ]
-
RAZERXX
aktív tag
és rootolni általában mivel lehet lolit ?
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #16562 üzenetére
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
norbert1998
nagyúr
válasz s3nsitivity #16538 üzenetére
*megintfos
Van élet a topikban
Szerencsére nem volt mindenki vonyarcon
Voltak vagy 20ezren -
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #16565 üzenetére
Köszi.
-
SidCorky
őstag
Tiszteletem fiúk-jányok! Ződrobisként, engedelmetekkel én is csatlakoznék köreitekhez
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Micsurin
nagyúr
Látom már... valós gond a bevándorlás ,na, nem jó az ha többen leszünk
-
Flind
senior tag
válasz s3nsitivity #16503 üzenetére
Én is így állok 16GB + 32GB SD-vel, teli mindkettő. Igazából utóbbin kéne "csak" szelektálnom, és sok dolgot átrakhatnék, de nem olyan egyszerű az. Hosszútávú megoldás csak egy 128GB-os mSD lesz. Mert belső memóriának bővíthetően 16GB amúgy nem kevés nekem, csak most van az SD miatt telepakolva.
-
Weeman1
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbert1998 #16575 üzenetére
Hártsztont ne vegyük nagy játéknak , ok ?
-
CJ4567
nagyúr
Nekem a 8GB annyira kevés, hogy soha nincs helyem rom backupra
No Sana No Life
-
r4z
nagyúr
-
SidCorky
őstag
válasz Just_Reboot #16574 üzenetére
Végre valaki örül is nekem
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #16582 üzenetére
"Én is szeretek veszélyesen élni"
Ennyit tudhatnál te is. Különben we will switch to English againÜdv az új tagokat!
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #16580 üzenetére
Van gyári romod amit tudsz visszaflashelni?
Mert nekem nincs. Ja, és eléggé félek a bootlooptól.
No Sana No Life
-
Weeman1
veterán
válasz norbert1998 #16575 üzenetére
Twrp-ben egy full backup 5 gb.
Némelyik rom 1.5 gb.
Nagyon kevès az a 16 gb.Xiaomi 11T Pro
-
Just_Reboot
addikt
válasz CJ4567 #16587 üzenetére
Van hát.
De úgy látszik az Alcatelre még gyari rom sincs. Tényleg törődik a felhasználókkal.
Én még senkit nem láttam aki ennyire félne a bootlooptól.
Egyszer csináltam TWRP mentést az olyan 1,5-2 GB volt. Ja, hogy nekem nincs tele minden szarral a rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #16585 üzenetére
Pedig az volt a legnehezebb szó.
Nekem 1GB volt a TWRP mentés belakott lolliról, mert tömöríti.
-
KurtCobain
őstag
-
r4z
nagyúr
válasz KurtCobain #16592 üzenetére
Mmm-kay
-
Just_Reboot
addikt
Vazze...
-
Micsurin
nagyúr
Neee
-
Tomi_Ohl
veterán
Hát, a veszélyesen-t legalább ő is megértette
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #16590 üzenetére
Nekem a telepített dolgok miatt lenne 3GB a data, a System kicsi, 500MB.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest