Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minatomiray

    csendes tag

    Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. Az van hogy vettem egy Jiayu G4-et a minidel.net -ről. Kb 1 hét után kezdett el furcsa dolgokat csinálni: nem reagált az érintőképernyője, még a kikapcsoló gpomb sem. Néha pedig az volt hogy tartottam magam előtt a telefont és mintha valaki nyomkodná, össze visza nyitogatott meg minden alkalmazást, ami csak volt a képernyőn. Nem volt sem vizes, sem nedves a képernyő, tudom hogy azt nem bírják (ennek a kikapcsilógomja is fagyott). Nagyrészt jól működik a cucc, nagyon szeretem, de ez akkor szokot előjönni ha zsebben van. Semmi izzadtság, simán ülök a gép előtt és veszem elő a telefont és néha ilyen, néha nem, teljesen változó. Azt tapasztaltam, ha nincs zsebben, akkor mindig jó.
    Cseréltem rajta firmware-t, a Jiayu oldaláról letölthetőt SPFalsh-el, a legújabbat tettem fel, ebből ugyan hiányzik minden kínai update, Lewa ikonok, sima alap androind mint a G3-on van, de ezt jobban is szeretem. Sajnos ezzel is előjött a fent említett hiba, de csak 3 nap múlva, ekkor is zsebben volt a telefon. Természetesen 2 fajta SD kártyával próbáltam, az egyik teljesen gyári üres volt, akkor is előjött a probléma.
    Már írtam a Jiayu-na, cseteltem velük, végigzongoráztunk mindent, de nem tudtak mit mondani.
    Közben sajnos leejtettem, és keletkezett egy kis benyomódás az alu kereten, tényleg kicsi, kb 0.2mm széles és 0.4mm mély, de látható és afesték is lepattant ott. Viszont semminek semmi baja, a rossz működés is megmaradt.
    Szerintetek mi az esélye annak, ha visszaküldöm valamit csinálnak vele, vagy kicserélik? Nem zavar be a benyomódás és arra fogják? Mit tanácsoltok?

Új hozzászólás Aktív témák