- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz #53172992 #949 üzenetére
s_norb, 77 honor ... úgy értem, h a Hospitalon (csak azért mondom, h ha nem ismernéd) egy vip-t kell kinyírni, illetve megvédeni. Ha a vip béna, egy menet nem tart tovább 30-40 másodpercnél, de átlagban sem több 2 percnél szerintem ... minden győztes csapatbeli tagnak 50 pont jár, ráadásul ha vezető vagy és életben maradtál, akkor még több pontot kapsz. Ha jó a csapatod, 1000 pont fölé is mehetsz, bár ez ritka, de 500-600 pontot vezetőként nem nehéz csinálni. Ha 2 perces menetekkel számolsz, ideális esetben negyed óra alatt lehet meg az említett 500 körüli pont.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
counter55
csendes tag
Szeva mindenki 22 honort kapartam ossze magamnak.
Nekem az SF oasis jon be. -
Megajoefgy
csendes tag
Hali! Most három hete, hogy felraktam az Army-t. Eddig lenyomtam a képzéseket, majd a Deployment - Missions-ban játszottam a Infantry Training, Pipeline, stb pályákon. Kb 11 honorom van. A kérdésem az lenne, hogy a Infantry pályán már többször is nyertem a csapattal, vagy mindenkit lelőttünk, vagy minden pontot megjelöltünk, de a feladat alatti ''Available'' felirat mégsem vált ''Completed''-re mint a tréning pályákon. Valami mást is kell csinálni, vagy ez így marad.
Másik kérdésem, hogy ennyi honorral van-e magyar szerver, ahol magyarokkal lehet játszani? A magyar AA oldalon volt hivatkozás magyar szerverre, de valami miatt nem engedett be. (2.2-re van patch-elve a game, és a pbweb.exe-vel frissitettem.) Amúgy király a játék. Jó lenne valahova csapódni és együtt nyomulni. De a sok birka amcsi a pályákon megy össze-vissza mint a mérgezett egér, utána az ember meg egyedül marad és leszedik. Csa: JoeA királyfi élete utolsó mondata: ''Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...''
-
aurum
senior tag
válasz Megajoefgy #957 üzenetére
van egy szloven szerver ott szoktak lenni magyarok is. a ping is jo, az ase megtalalja. sajna stabil folyamatosan mukodo magyar szerverrol nem tudok.
nemet szervrebol sok van, kozel is van igy 50..70 koruli pingel lehet jatszani rajtuk.I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!
-
counter55
csendes tag
Én a Bridgen aMckena -an az Sf oasis es a Sf csar -on nyomulok.Es itt telalkozom magyarokkal nem is ritkan.Foleg a Bridgen.
Aki eltudna nekem mondani hogy a Hangtompitot mer nem tudom felrakni a fegyverre(pontosabban mer nem engedi a jatek)
Az irja meg nekem legyenszives.
(lehet hogy ez is honor szam hoz van kotve?) -
törölt tag
Hány honorod van?
16 felett c18-nál Ha megcsináltad az SF-trainingeket akkor mehet a cucc.
Nekem pl. megy.
Vuktor(HUN) -
Magnat
veterán
válasz Megajoefgy #957 üzenetére
Kb 11 honor? Csak észrevetted már, ha ugrottál 1et hisz' 10-ről indul a game ...
Ha lesz pár honorod, akkor csatlakozhatsz vmilyen klánhoz (vannak magyarok is), ők összedolgoznak.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
macy
addikt
Most húzom lefelé.
Melyik verzióval nyomjátok? -
macy
addikt
Basic training Marksmanship
Nem tudok tovább menni, nem adja a köv. training pályát. -
Magnat
veterán
-
-
counter55
csendes tag
Tudja valaki hogy hova tüntek az europai honor szerverek?Se az All-seeing eye
Se a Bővebben: link web cimen nem lehet találni europai szervereket. -
macy
addikt
Valaki tudna nyomni egy linket honnan tudom leszedni a 2.2.1 patchet?
Mert ahonnan most jön az iszonyat lassú. 5KB/s -
macy
addikt
Már nem kell.
-
tasselhoff
tag
Készlet az oldalunk BMT
Ha valakit érdekel a cím http://blackmantisteam.uw.hu
Tasselhoff =Suri_HUN
Üdv Suri_HUN és batka72 -
Magnat
veterán
válasz tasselhoff #978 üzenetére
Nem rossz az oldal, de ha megengedsz egy kritikát, helyesírásilag átnézhetné vki ... főleg a vesszők vannak elég rossz érzékkel elhelyezve ...
-
tasselhoff
tag
Köszi majd átnézzük csak nagyon gyorsan lett összerakva.
-
renslay
csendes tag
Az alapképzésnél csináltam 37 pontot, megvan a basic training, de nem engedi a sniper-kiképzést!
-
renslay
csendes tag
37 pontot értem el a marksmanshipen, megvan az alapkiképzés, de nem engedi a sniper-tréning pályáját! Olvastam, hogy manuálisan meg lehet nyitni a pályát (konzol: open m24_range), de ez sem akar működni! (Egy darabig tölt, aztán meg akar jeleníteni valami internetes oldalt...) Légyszi válaszoljatok, please!!!
[Szerkesztve] -
McKilem
csendes tag
Hy arcok hol lehet magyar szervereket találni, és miért dob ki néhány szerver?
(de nem kick-elnek ki) KöszkeKét keréken sokkal szebb az élet!!
-
McKilem
csendes tag
Néhyány szerveren tudok játszani de offical szervereken pl. nem. Hogyan lehet kitüntetéseket kapni? Nekem van 10 de nem tom mikor kaptam.
Két keréken sokkal szebb az élet!!
-
counter55
csendes tag
Nos 10 honorral indul mindenki.Honorokat pontokkal lehet szerezni De csak official (honor )szervereken.Ugye bekapcsoltad a punkbustert (enable punkbuster).
Szoktak szarozni az europai honor szerverek engem is ledobot mar nehany szerver de ez nem tartos.
Ha a problema tartosan fenall probald meg manualisan frisiteni a punkbustert.
[Szerkesztve] -
counter55
csendes tag
2.2.1 es verzio van a gépeden?
mert ha nem akkor persze hogy ledobb a szerverrol a játék
aumgy ajanlom ezt az oldalt a figyelmedbeBővebben: link
Foleg a forum es a faq reszt.
[Szerkesztve] -
jocso
csendes tag
Hi! Nekem a legújabb peccses van meg, és az ejtőernyős trainingnél elakadtam. Hiába ugrok a (repülős) a körbe, nem fogadja el , valaki tudna segíteni?
-
Kooocka
csendes tag
Szevasztok! Most találtam meg a gamét a neten, már húzom is ezerrel. Pár infót eresszetek róla plz, mert nemtom elképzelni hogy egy ilyen free game mennyire lehet jó. Mihez lehetne hasonlítani? olyasmi mint a BF? kilehet választani h mien szoldzsör akarsz lenni, decsak olyan lehetsz amelyiknek a trainingjét már befejezted? Írkáljatok plz, nagyon érdekelne.
-
Magnat
veterán
Röviden: nincs ehhez fog6ó játék
Bővebben: grafikában találsz jobbat, de a honorrendszernek és a realisztikusságra való törekvésnek köszönhetően tényleg nincs másik játék, ahol ennyire olyan lenne minden, mint a való életben ... ha játszol vele, onnantól összes gépi ellenfeleket használó játékot ultragagyi, mehanikus sz@rnak fogod érezni ... na jó a FarCry-t nem próbáltam még, de látatlanban így gondolom.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Megint eltűntek az EU szerverek ...
-
Magnat
veterán
válasz Sixkiller6 #998 üzenetére
Én még aznap feltettem a 2.2.1-et, amikor megjelent, mégis eltűnnek sajna.
Most pl. SF Pipeline szerverből 3db Army Official van, EU 0.
[Szerkesztve]̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
Hali skacok! D" />
Ne haragudjatok de van egy fura kérdésem.
Nem kapok fragnade-t hospitalon egyik fegyverrel sem..
c18mod:4xacog gránátvető, supressor asszem ennyi.
Pedig én már láttam gránátot Hospitalon (39 honorom van )
):
Vucktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest