-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz csatahajós #1340 üzenetére
nézd úgy a százalékokat, hogy a GTX460-1G-t teszed 100%-nak - mindjárt nem 10% különbséget fogsz látni
de amúgy igen, ízlés dolga, hogy mi a közel és mi a nem - nekem a 10% már relatíve nagy differencia, mert manapság 15%-kal magasabb teljesítmény már kategória-ugrást jelent."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
zuchy
őstag
válasz csatahajós #1340 üzenetére
Szerintem azért megelőzni nem fogja a Barts XT (ha ez a 960SP-s) a Crypress Prot.
Igaz, hogy magasabb az órajele a Barts-nak, de kevesebb végrehajtóegység van benne. 1440SP vs 960SP. Na meg textúrázóból is kevesebb van neki. Azért az se rossz dolog, ha van belőle elég, de kb ennyi SP-nek elég. Memória rendszer viszont szinte ugyanaz, kicsit gyorsabb is, de nem 50mhz fogja eldönteni, hogy gyorsabb, vagy sem. Persze itt ott lehet némi architektúrális csiszolás, de sokat ezek úgy sem jelentenek. 1-2%. Bár nem tudom, itt már az új backend lesz, vagy még a régi R600-as marad?Amúgy ez a Triangle setup mitől függ? Azt sejtem, hogy a frekvenciától, de a többi?
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest