-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz hegegabi80 #9150 üzenetére
4186 pont lett, mindjárt jobban fest.
Holnap folyt. köv., höhet a gpu fesz emelés. -
Fred23
nagyúr
válasz hegegabi80 #9151 üzenetére
1766 MHz-es modulokkal még akkor is jobb eredményt kéne kapnod az enyémnél, ha a Vegával megállsz 1700 MHz-en.
[ Szerkesztve ]
-
TommiStyle93
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
R5 5600G CPU
Gigabyte B450-M alaplap
8 gb ram
Windows 10Az egér akadozik amikor a gép nincs terhelve, majd néztem a cpu használtságot és 0%-1% között ugrál idle-ben, néha felugrik 4-5%-ra, szerintem ettől akadozhat az egér.
Van ötletetek, hogy miért megy 0-1%-on a cpu idle-ben?
Minden illesztőprogram, driver, windows a legrissebb vírus sincs, semmi másra nem tudok gondolni...
Előre is köszönöm szépen ha tudtok segíteni!
-
Viktor77
titán
válasz TommiStyle93 #9153 üzenetére
"Van ötletetek, hogy miért megy 0-1%-on a cpu idle-ben?"
Mert ez a normális?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz TommiStyle93 #9155 üzenetére
Nézd, nálam olyan 2-3%, megy a Chrome, egy netes játék, meg YT zene.
Még esetleg azt nézd meg, hogy idle-ben mennyire veszi vissza az órajelet.
Lehet az órajelfelváltásokra vagy érzékeny, amíg a proci kapcsol (bár ez nano, millisecben mérhető).[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
consono
nagyúr
válasz Viktor77 #9156 üzenetére
Mondjuk a Ryzenek tényleg máshogy váltják az órajelet, mint az Intel procik, nekem is feltűnt már, hogy kicsit "nyúlósabb" a dolog.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Fred23
nagyúr
válasz hegegabi80 #9159 üzenetére
Elég fura. Milyen lapod van? Nálam több menü is van a BIOS-ban, ahonnan iGPU-t állítgathatok, nem is csak egy.
-
hegegabi80
addikt
giga b450i
Nálam is van az alap, ahol auto-n van. Ott átírtam pl. kezdésnek 1500 Mhz-re, feszt hagytam auton. De ha átírtam akkor is ez van.
Bios frissítéssel bejött egy plusz overclocking menü, de ott se tudom átállítani. Biztos valamit még lehet be kéne kapcsolnom.
De pl. a video memóriát se tudom feljebb állítani 2 gb-ról. -
hokuszpk
nagyúr
válasz TommiStyle93 #9153 üzenetére
bios a legfrissebb ? az utolso agesa elvileg javitja az usb hibat.
idleben a 0..5% normalis, a windows hatterfolyamatai azert olyankor is futnak, erdemes megnezni az utemezett jobokat, van belole nehany. pl. van ilyen application experience, ugytunik akkor is inditja, ha anno aszontam nem akarom fokozni az elmenyt.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Fred23
nagyúr
válasz hegegabi80 #9161 üzenetére
VRAM mennyiségének 2 GB fölé tevéséhez ki kell előbb kapcsolni a CSM-et (compatibility support module), onnantól lesz szabad a pálya:
IGP tuningot meg simán innen szoktam csinálni, (de 3 helyről is megoldható):
-
Nagya21
addikt
Hi!
Múlt héten egyszercsak a Wot nekiállt szaggatni, meg youtubon furán töltögetet a gép.
Meg olyan éget bakelitszagot éreztem......
Ujrahuztam a winfost, tegnap is c@rakodott, ma lekaptam a proc hűtőt......
Az uj alaplapot megrendeltem Alzátol gigabyte B450M H
26590.
A régi Gigabyte aorous B450M, élt 3év 6 hónapot.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
hegegabi80
addikt
Végre sikerült, kikapcsoltam a CSM funkciót. Beállítottam 1700 Mhz-et aszem 1.18V fesszel.
Memóriát is átállítottam 4Gb-ra, bár ezt gpu-z továbbra is 2Gb-nak hozza..
Ez az eredmény született, jobb mint a tegnap esti 4186 pont, de még mindig el vagyok maradva a tiédhez képest.
Jah PBO-t kénytelen vagyok kikapcsolni, mert akkor a cpu ventit nagyon felpörgeti leállítja megint fel majd le és elég idegesítő tud lenni. Hiába lőttem be egyedi venti profilt.
Pedig BPO-val 4,2 Ghz-en járt a cpu. Lehet manuálisan belövöm 4-re, meg még a memória időzítésen kellene faragni kicsit.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz hegegabi80 #9167 üzenetére
Amúgy játékok alatt azért érezni egy kis javulást, le a kalappal a kis vega előtt.
Azért mennyivel ütősebb lenne az 5600G a vega 11-el.Lehet megnézem a te memória beállításaidat az enyémen is, mit szól hozzá. Bár úgy rémlik, korábban bármit is állítottam a moduljaimon kifagyott a gép.
A gpu órajelet mivel szoktad monitorozni, hogy látod visszaesni? Én tegnap gpu-z szenzor fülön néztem, meg log fájlt is készítettem, de nem tartja végig az 1700 Mhz-et, igaz játék alatt néztem és ott amúgy sem egyenletes a terhelés. -
Fred23
nagyúr
válasz hegegabi80 #9167 üzenetére
GPU-Z tuti jót ír, vagyis át kell vmit még állítanod a 4/8 GB VRAM érdekében.
A venti pörgetés ellen biztosan van a BIOS-odban vmi ilyesmi:
Fan step up, fan step down. X hőmérséklet esetén nem ugrik azonnal Y fordulatszámra, hanem kivár Z mp-et, és akkor ugrik, ha még mindig indokolt az ugrás a (tartós) hőmérsékletváltozás okán. Felfelé is, lefelé is. Én 8.5-öt és 12 mp-et szoktam beállítani, így nem ugrál a venti fordulatszáma.Nagya21: Ez nagyon durva, azt viszont furcsállom, hogy ezek után megint GIGABYTE-ot vettél. Én tuti más gyártótól vettem volna csak egy ilyen után.
-
Fred23
nagyúr
válasz hegegabi80 #9168 üzenetére
GPU órajelet simán a Fire Strike-on néztem a monitoring résznél. Mutatja a csík, mikor esik be az órajel.
Tippre ezt a beállítást kipróbálhatnád egy jó magas (3400+) órajellel (nálam ez a szuperstabil / biztonsági beállítás):#9171, hegegabi80: Ha találsz ilyet a BIOS-odban, és beállítod, nem lesz több venti pörgetés. Engem is idegelt anno, emlékszem, mennyire örültem, mikor vége lett.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Köszi, ismét tanultam valamit. Este ránézek erre a venti pörgetés dologra, biztos kell legyen ilyen beállítás. Csak esténként van egy kis időm ilyenekre, mikor a család nyugovóra tér.
De ez a venti pörgetés is durva, na meg ez a PBO nem a legjobban sikeredett dolog. Szinte nem is csinálok semmit a gépen, vagy csak netezek és folyamatosan fel le ugrál a freki maxra, ezért pörgeti fel a ventit.A memória miatt is keresgélek akkor, hátha találok valamit.
9170: persze mindenképp megnézem. Ha jól emlékszem a gyári 3600Mhz xmp profillal dobot 2 db hibát a mem teszt, illetve játék alatt is újraindult a gép. Ezért is voltam úgy vele, akkor legyen alacsonyabb freki, de akkor az időzítések is legyenek feszesebbek.
Aztán ha megbolondulok és lecserélem egy 5600G-re, akkor meg mehet feljebb frekibe, azok már 4000-4200 is tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
HAli!
Lett volna Asrock, de ott meg kevesebb volt a fázis, kevesebb gari, meg drágább alaplap.
Maradni akartam a B450-en.
Jövöre terveztem a gép eladását, ha lesz új xxxxG proci Am5-ön, szal nagyon nem ruháznék be rá.
-
TeeBee73
veterán
válasz hegegabi80 #9171 üzenetére
Próbáld meg a böngészőben kikapcsolni a hardveres gygyorsítást.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
hegegabi80
addikt
Na tegnap visszakapcsoltam PBO-t, meg a venti profilon állítottam.
Most már csak win betöltésnél csinálja ezt a hülye pulzálást. Viszont teszt alatt cpu hőmérséklete felszaladt 90 fokra is, kegyetlen sok feszt ad neki. Inkább átállítom majd fix frekire alacsonyabb fesszel.
A memóriát nem volt időm még piszkálgatni.
Na meg ráteszem most már a NH-L9 chromax black-et is, megnézzük az mit tud a gyári spire-hez képest. -
oreg0503
tag
Sziasztok.
Érdekelne hogy egy AMD Ryzen 5 3400G proci IGP-je kb. milyen AMD vagy Nvidia VGA-val egyen értékű.
Köszönöm ha segítesz.Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
oreg0503
tag
válasz hegegabi80 #9181 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a segítséget.Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
hegegabi80
addikt
Tegnap este végre leváltottam a 3400G-t egy 4650G-re, illetve a gyári Spire hűtőt egy Noctua NH-L9i (am4 kittel) chromax.black hűtőre.
Nem maradt már este sok időm tesztelni, de pozitívok az első benyomások.
A memória xmp profillal 3600 Mhz CL16 ok. Win mintha picivel fürgébb lenne, egy gyors 15 perces játék.
A hűtő eszméletlen jó, nem is gondoltam volna, hogy ez a kis borda a slim ventivel ilyen jól és csendesen hűt. A 3400G-n a gyári 2500-on elég hangos volt, a noctua a 4650G max 1800 körül tekert sokkal csendesebben. Lehet a végén nem is kell rá normál 25mm vastag venti.Ahogy időm engedi jövök tesztel majd.
-
Skynet258
veterán
válasz hegegabi80 #9183 üzenetére
A gyári Spire az borzalmas, asszony gépében az van mondván neki nem kell másik jó az, nem is hangos... a szoba másik feléből hallom ha úgy van, hogy felpörög. És általában úgy van.
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy x4 965 procim van. Szemezek egy 5700G ryzen 7el. Van egy rx580 vga-m, de szeretném ha a prociban is lenne, biztonsági tartaléknak, vagy ha épp elvinné jól az igp a dirt2.0-át, snowrunnert, vagy egy két ilyet, akkor a gyerekem megkaphatná a 965ös gépet. Hobbi videóvágás, néhány régebbi játék a cél. Ezeket most is jól viszi a 965ös gép, de videovágáskor el tudnék képzelni gyorsabb procit.
Ez egy ajánlott darab? Először az 5600G-t nézegettem, de mikor rájöttem, hogy manapság nem 25ezerért veszünk alaplapot hanem 75ért akkor az kicsit kiverte a biztosítékot, és gondoltam nehogy a deszka legyen drágább.Várható esetleg valami új dolog ami lenyomja ezek árát hamarosan? 12 éve nem követem a fejlesztéseket.
Van egy cm hyper 212+ hűtőm. Nem találok hozzá am4 kitet. Újat kell vegyek? Vagy van valami vállalható házi barkács opció, hogy rámenjen?Milyen chipsetes deszkát lessek 5700G alá?
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
TeeBee73
veterán
válasz Gyöször #9185 üzenetére
Szia!
Kellene néhány info:
-Milyen felbontás/frissítés?
-Tápegység?Addig is szvsz.:
-Az RX 580 "enyhén" overkill egy AM3-as procihoz, sokat hagy benne. (R9 390-et hajtottam a 4GHz-re húzott x4 955BE mellett, így is maradt a VGA-ban.)
-a DIRT 1-el biztosan elboldogul egy Vega iGP, a második részt nem ismerem, de FHD/60FPS-re, Medium beállításokkal talán elég. (A Forza 4-et, 2560*1080/közepes beállításokkal szépen viszi az 5600G is.)
-B450-es deszkát ki lehet fogni a HA-n, ~20-25e körül, de ha nem tervezet OC-t, egy 320-as is elboldogul az 5700G-vel, és a gyári hűtő is elég lesz rá, igaz, nem a leghalkabb.. (Durván el vannak szállva a lapok árai, tény és való, árcsökkenésre ne nagyon számíts.)
-RAM-ból ha lehet, ~3600/CL16-os kit alá ne add, az iGP meghálálja."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Én sem ajánlottam a 320-as chipsetet, csak azt írtam, "elboldogul vele." (A VRM fázisok száma meg elég egy 65W-os procihoz.)
Tavasszal ~14.5k-ét vettem egy A320-as deszkát muter 2200G-je mellé. Most ~2.5* annyi. Igaz, mindennek el van szállva az ára. Csak a fizetés nem akar nőni."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
hegegabi80
addikt
válasz Gyöször #9185 üzenetére
Apróról egy B450-es lap tökéletes alá. Nekem is egy Giga B450I van egy 4650G társaságában. Ez kb egy szinten van az 5600G-vel vagy egy picit alatta.
Nekem 2x8Gb 3600Mhz CL16-os crucial memória van mellette, jelenleg 3800-on megy de még lehet tudok menni feljebb is. APU meghálálja.
A dirt 2.0 nekem is megvan, este megnézem hogy bír el vele, igaz nekem csak 1600x900-as a monitorom. -
hegegabi80
addikt
válasz hegegabi80 #9190 üzenetére
Elfelejtettem megnézni, viszont most pótolom ha még érdekel.
1600x900-on a 60 fpd-t kényelmesen hozza a 4650G, igaz kicsit megpiszkálva. Cpu része gyári alap, gfx 2100 Mhz 1.25V, memória 3800 MHZ gyári CL16-on.
Ezt még majd feljebb akarom tolni, de időzítést is már tuti emelni kell majd hozzá. -
Gyöször
senior tag
válasz hegegabi80 #9191 üzenetére
Köszi, hogy megpróbáltad! Jól hangzik, bár én fhd ban játszanám, ha vinné. Meg ha megvenném.
Nem tűntem el, bocs TeeBee, a táp pedig egy Antec VPF550. nem tudtam megnézni a gépben befelé van a felirat rajta, most bogarásztam elő a dobozzát.
Az RX580 úgy lett, hogy a gyerek még kicsi volt, de gondoltam majd biztos játszani fogunk ezzel azzal. Ezt a 965ös gépet a 880G chipsetes hd42xx nemtom mennyi integrálttal próbáltam meg újkorában. Nem vált be, vettem egy GTX560as nvidiát, még kb 12 éve. 3 évvel ezelőtt egyszer felmentem az emagra és valami 68ról 49900ra akciótták ezt az asus rx580 4gb-t. Megvettem, a gtx580at áttettem az asszony gépébe ami egy phenomII 905e 2,5GHz így már az is visz pár régi játékot. Pld mudrunnerrel szoktunk játszogatni a fiammal.
Nem bántam meg 50 ért ezt a karit, elnézve a mostani árcetliket..Mostani gép vétel láz úgy alakult ki, hogy elkezdtem rájövögetni az effektek használatára videó szerkesztéskor és azt nem bírja. De elvagyok vele, elkezdtem figyelni az árakat, aztán egyszer majd döntök.
Deszkából biztos nem veszek használtat. Szerintem x570 lesz valami ami el van árasztva mindenféle csatlakozóval, sok usbvel.
Megnéztem a b550et, azokat nyáron meg lehetett venni 20al olcsóbban. Így azt már csak azért sem veszek. :-) most meg már nem sokkal olcsóbb.
Bár valószínűleg újabb procit nem fogok beletenni, ha az 5700G beválik. FullHD a kamerám is, nagyon nem szeretném nagyobb felbontásúra cserélni.Ez a 965nél is volt tervben, hogy egyszer aprón veszek egy x6-1090et, de nem is nagyon figyeltem, viszont ha ránéztem sosem volt eladó vagy pedig méregdrágán.
Úgyhogy nagyon köszönöm az iránymutatást, ha kérdésem lesz jövök.
Még annyit, hogy bár nem fő szempont a játék, mert videóvágás a hobbim, játékokban ez az rx580 hogy viszonyulna a 8 magos procihoz? Nagyon szűk keresztmetszet lenne a vga, vagy úgy tűrhető összeállítás?ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
A napokban fogom lecserélni a régi házi szerveremet, mert már nagyon gyengének érzem (AMD E-350-es itx-es konfig) egy Athlon 3000g procira + egy Asus Prime A320M-K lapra. Olvastam, hogy az APU-khoz jobb a gyorsabb memória. Ha egyáltalán nem játszom ezzel a konfinggal, nem böngészek rajta, csak magában elpötyörög, filmeket nézek róla hálózaton, stb. akkor kell ezzel foglalkozni vagy inkább vegyek több és lassabb ramot? 8 v. 16-on megy a dilemma. Illetve, hogy ördögtől való-e, ha mondjuk csak 2133 mhz-es modulokat rakok mellé? -
gulupeti
senior tag
válasz AxBattler #9194 üzenetére
Kitben terveztem venni természetesen, a sebessége akármekkora is lesz, az volt a terv, köszi a megerősítést! Netflix, Dolby Vision szóba sem kerül, ez a gép csupán folyamatos elérést biztosít a fájlokhoz. Lehet időtállóbb lenne a 3200G, de a fejlesztést épp a 3000G megvásárlásával kezdtem tegnap, így mostmár marad ez. Köszi!
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Naszóva hogyasszongya!
Lassan lassan reményeim szerint megjelennek az AM5 Apu-k, a hozzávalókat meg gyüjtögetem......
Aerocool Ház+ddr5 (5600mHz) 8Gb ram 2x, Táp(Fsp hydro M Pro 500w), Depcool Gammax 300 hütővent, 2db 12cm Blacknoise házhűtő.
Egyenlőre ezek vannak meg.
Az alaplap majd csak akkor ha a proci is meglesz.(remélem mennek lejjebb az árak, a ramokat 17, illetve 18k ért sikerült vennem.)
-
Nagya21
addikt
válasz hegegabi80 #9197 üzenetére
Hali!
3 éves a konfig, 2400g-vel kezdtem .
Értelme a jobb Gpu miatt lesz, mert most a Wot majd alapbeállításokkal 50-70 fps.
A számolási teljesítmény teljesen O.K. most is(3400g).
-
hegegabi80
addikt
válasz Nagya21 #9198 üzenetére
Én 3400G-ről váltottam 4650G-re, igaz a 3400 is elég volt.
Leginkább azért váltottam, mert akadt egy jó áron, illetve a memóriát így feljebb tudtam tolni.
Továbbá a +2 mag min fps-nél jön jól online játékoknál, így sokkal simább a játékmenet.
5600G jobb lett volna, de az többe is került.Igen lényegépen a gpu teljesítménye kb majdnem egyforma a 3400G, 4650G, 5600G cpu-kban, a + 2 mag miatt tud többet csak az utóbbi kettő. Hiába magasabb a freki a frissebb cpu-ba, ha kevesebb a számoló egység. Pedig ha a számoló egység is marad, vagy még több is nagyon ütős kis cpu lett volna.
Talán majd az AM5-nél.
-
JHC
tag
válasz gulupeti #9195 üzenetére
Én az ősszel kezdtem gondolkodni fejlesztésen. Én jelenleg Athlon 5350-et használok, nálam is miniszerver és letöltőgép szerepét játsza a kisgép. Eddig csak tervezgettem, de idén be is váltottam az ígéretemet magamnak, hogy nyáron a nagy melegben, nem kapcsolom be a nagy gépet, hogy még az fűtsön, hanem inkább a kicsivel nyomulok. Nyáron úgysem játszok, a meleg miatt, az esti meg a hétvégi gépezés kimerült, sima böngészés, és egész estés YT használatban. Júniusig Win7 volt a gépen az 1 db vinyón és ezen volt a rendszer is. Aztán mondom megpróbálom rajta a Win10-et, de azt vinyóval használni kínszenvedés, de eddig azért nem volt a gépben plusz meghajtó külön a rendszernek, mert az alaplapon csak 2 SATA port van, és az egyiken volt a vinyó, a másikat meg kivezettem hátulra eSATA gyanánt. Így most vennem kellett SATA kártyát. Aztán felment a Win10, és júniustól karácsonyig a nagy gép itt porosodott előttem anélkül hogy bekapcsoltam volna. Egész 6 hónapig a kicsit használtam. Tény hogy el lehet vele lenni, minden működik kicsit lassabban, az én szokásaimhoz a 8GB RAM általában kevés volt, eszembe jutott, hogy meg van a polcon az FX-es konfig, abban 2x8GB RAM, nosza beleraktam kb szeptember körül, na azzal már jó. Érdekesség, hogy november körül, az eseménynaplóban WHEA hibák jöttek, úgy heti 1. Eltelt 1-2 hét mire kiderült.hogy az addig tökéletesen működő memória már nem tökéletes.Ment vissza a 2x4GB. Itt észrevettem, hogy mennyit javult a Firefox memória fogyasztása olyan 104-es verzió körül lehetett. A problémám nekem a procival annyi, hogy a YT nem megy fullhd 60fps, talán az 50fps még megy, de addig csak 1333MHz-es memóriám volt, és ráfogtam arra. Aztán csak hiányzott a 16GB memória kényelme, és lőttem az aprón 1600MHz-est, a így sem megy a Costa Rica 60fps-el. Tehát marad a 720p. Egyébként ezzel a géppel is szoktam néha játszani, fesz levezetésnek nagyon megteszi a Quake3 bőséges fps-el.
Elgondolkodtam egy másik konfigon használt alkatrészből, de aztán csak terv szitjéig jutott a dolog.
1. AMD Athlon 3000 APU, csak 35w de csak 2 fizikai mag, nem láttam még használatban ilyet, gondolom szerver feladatokra bőségesen elég, böngészésre használva is el lehet vele lenni.
2. AMD Rysen 2200G, 65w, de én a 2700X-et is bekapcsolt Core Parkinggal használom, úgyhogy lehet, hogy kis terhelésen ugyanannyit fogyaszt mint a mint az Athlon, de ha kell a lóerő, akkor ott van. Persze többe is kerül, de jövőállóbb a konfig.
3. Intel i3 8 vagy 9-es sorozat, fizikai 4 mag UHD grafikai chip, mindent gyorsít, árban a Rysen-nel van pariban, talán az idle fogyasztása alacsonyabb is mint a Rysen-é.
4. Valamilyen újgenerációs integrált Pentiumos alaplap. Nem túl jövőálló, és akinek van az meg úgy sem adná el olcsón, újonan vásárolva meg annyit nem biztos, hogy meg ér, ha egyáltalán lehet venni nagy véletlenül, mert a webshopokban csak fehér holló gyakorisággal fordul elő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- AMD FX-6300 6 magos AM3+ processzor
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- I7 8086K, MSI Z370 Gaming Plus, 4x8Gb Hyperx Fury FÉLKONFIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest