- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz Enclave #3948 üzenetére
Ingyenes is van belőle, és kell a háttérben futtatni igen... bár ez nem tudom miért kizáró tény Jelenleg még nincs támogatva más dologban így ez egyenlőre ennyi!
gegg:
Új win, friss driver és kész is...! Szerintem drivermaradványokkal annyira tele van szemetelve már a wined hogy ez a max![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
gegg
tag
Full képernyőn is ennyi !
Tegnap lett újrarakva a win. Egyébként más játékoknál nincs probléma. -
Weareus
addikt
válasz radi8tor #3944 üzenetére
Ennyire melegszik a lap ?
De akkor ezen a DCU sem sokat segít, csak a víz? Vagy az sem, attól függ, milyen blokkod van a hd 7970-esre...To gegg: én a GTA 4-nél nézek diavetítést, csak azt nem t'om, miért? Gépigény ide v. oda, bár vannak az enyémnél jobb konfigok, azért a 7970-esnek a konfigomban is meg kéne enni reggelire ezt a játékot.
Én bízom az újabb catalystokban, esetleg játék patch-ben, hátha...
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz radi8tor #3944 üzenetére
Köszi a válaszokat! A tápom igaz nem egy mai darab, egy SuperFlower Aurora 600W-os táp. Igazság szerint a 7970-esről azért mondtam le, mert azt tuti nem bírná. Húzni nem akarom a VGA-t, eleve OC-s verziót veszek, az nekem úgy jó. Mellé van egy Phenom 980-asom, 2x4 giga ram, egy wincsi, dvd író, hangkártya, 3 venti. Ez remélem így bele fog férni neki.
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Mercury #3956 üzenetére
Nem is tudom... Ha már vesz az ember egy > 100k VGA-t, akkor szerintem megérdemel egy márkás tápot.
Sosem hallottam a SuperFlower gyártóról.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Mercury #3958 üzenetére
Ez oké, de nem használja senki > 500W terheléssel.
Milyen tápegységet vegyek topicban tárgyald ki ezt szerintem.⭐ Stella
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #3955 üzenetére
Ez így ebben a formában egy kis tájékozatlanságra utal. Nem, a PCB-nek a folyamatos 100 c messze nem ideális, pontosabban bizonyos felülszerelt alkatrészeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Adott egy referencia kártya, adott paraméterekkel... szerintem pontosan megtervezték mennyit bír... nyilván nem extrém hőmérsékletet, de pl a 4870x2 vram része 120 foknál is ugyan úgy biztosította a tápellátást, mint 80 fokon... persze nem szabad hagyni hogy annyin mennyen tartósan, ez tény! 70-80-90 fok szerintem még nem ok a pánikra, a pánik akkor kezdődik, mikor felmegy, és már nem lehet hűteni, viszont szerintem vannak annyira inteligensek a mai kártyák már hogy a driverben is, és a kártyán is van védelem, ami telemetriázza az adatokat, és ha úgy láűtja visszaveszi az órajelet, ha az sem segít lelövi a bulit!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Cybertrone #3962 üzenetére
"4870x2 VRM része" Fáradt vagyok
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #3963 üzenetére
Azért néztem, mert ha a memchip belekostól a 100+, akkor ott már erősen pápá lenne
-
Cybertrone
veterán
Ilyenkor már erős kóma van rajtam urrá ... Bár szerintem egy normális egézséges kártyánál, jó szellőzésű házban nem tud felforrósodni a kártya! És amúgy is a vége ugyan az ha minden csődöt mond, a gonosz dzsin kijön, és urrá lesz az amperszag (kicsit több mint egy éve találkoztam a gonosszal, a procim, a vinyóim, és a ramjaim maradtak csak meg SLI lap ment a garba... sajna a vga-kat nem tudta megvédeni a lap, a többit korrektül védte, a procinál 10 fázisú digit vrm volt amiből 3 szenes lett, a ramnál 4 fázis, amiből 2 megsült... , de az tulfesztől volt)
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #3965 üzenetére
Mit csináltál te, hogy ilyeneket beszélsz?
A man's got to do what a man's got to do.
-
Cybertrone
veterán
Dolgoztam délelőtt, és holnap is fogok, így elfáradtam( hát igen az adatlapon a sok dolog nem megy a semmiből ...)... De am tiszta igaz amit írtam...
A 4870x2-vel micsinálltam? Használtam! Abban még anyag volt![ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #3967 üzenetére
VRAM részre gondoltam. Hétvégén dolgozni? Azt hittem olyat csak apum szokott.
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #3973 üzenetére
Sajnos. Pedig kedvenc játékom mindörökre.
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #3975 üzenetére
Menjél dolgozni, ne offolj
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #3975 üzenetére
Lehet, hogy konzolport, de nekem akkor is tetszik, mint minden GTA. A konzolport az egyetlen, ami miatt szomorú vagyok a GTA IV-vel kapcsolatban.
-
Vigneau
félisten
válasz ricshard444 #3980 üzenetére
Klassz - azért kár érte. Emlékszem, a HD 6870 néha kínlódott vele, a GTX 460 meg simán elboldogul.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
kasa85
őstag
Ezt még konzol portnak sem nevezném.
A játékot nem nézve maga csak a minőségét akkor egy Bugos Foshalom,optimalizálatlan sz@r.
Maga a game jó semmi baj nincs szép nyitott világ,nagyon jó fizika,és sorolhatnám.
Miért is nem csak egy Konzol port
No azért mert Konzolon is akadt mint a roh@dás ami erősen a játék gagyi módon való elkészítését jelzi.
Ha már egy fix dedikált hardvereken mint amiből tulajdonképpen a Konzolok állnak szaggat very gagyi grafikán akkor ott gáz van.
A rock szar az már csak ilyen,és nem sok esélyét látom a GTA 5 normális futtatását sem.
Hiába való volt rabszolga sorba dolgoztatni az embereit,ha a teszterek a lábukat áztatták valamelyik parton.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
tetris
tag
Nem tudjátok, hogy ha az Asus 7970-en esetleg hűtőt cserélnék, akkor buknám a garanciát?
Ezt néztem ki magamnak...Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
gombcomp
senior tag
Szép ez a hűtő,biztos jól hűti a GPU-t.
De ha jobban megnézed akkor a VRM-sort apró ragacsos bisz-baszokkal
kell hűteni ami a 7970-nél nem ér semmit.Nekem ezért ugrott a vízes project.
Csak a fullblokk a megoldás ennél a kártyánál.
Lehet,hogy csendesebb az AC megoldása,de tuti,hogy a tápellátás hűtése
nagyon gyenge.Még a RAM-okra ragasztott "sünik" elmennek mert nem
veszélyesen melegedős rész. Az ASUS DCUII-nél is egy belső fullblokkra
hasonlító fémszerkezet van szerelve. Gondold meg....
A garancia ügyet meg már kitárgyaltuk itt (szépen törölték is az egészet ),
ha nem sérted fel a csavarokat,és betartod a szerelési sorrendet akkor nem
lehet baj."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gegg
tag
Olyan problémám lenne, hogy mikor kikapcsol a képernyő akkor leáll a kártya és nem pörög a venti és ilyenkor mikor megmozdítom az egeret akkor összeomlik a kép és csak reset oldja meg a problémát.
-
gegg
tag
A legfrissebb van fent.
-
tetris
tag
válasz gombcomp #3987 üzenetére
Nekem 1125/1575 referenciahűtővel furmark alatt nem megy a VRM 72fok fölé (HWInfo64-el mérve...esetleg van egyszerűbb mérő erre?), gondolom az Accelero hűtővel ennél csak jobb lehet, nem?
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
válasz jones965 #3994 üzenetére
Igen, tudom.
Kompletten 100 E HUF felett lenne. Szivattyú, cső, radiátor már nagyjából ok, csak a blokk a kérdéses, ezért érdeklődöm.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Cybertrone
veterán
válasz Weareus #3995 üzenetére
Be is b*szna ha csak a vga-ra 100k lenne egy víz... elég egy tripla, némi cső, egy aprós DDC meg csati, meg a blokk... lehet sokat mondok a 60k-val! (és akkor a radi, és a blokk új, a cső persze hogy új, a ddc aprós a csatik meg potom pénz, kell még 3 venti kb 4k...)
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz Cybertrone #3996 üzenetére
És ha valami komolyba gondolkodik? Passzívba CPU + VGA, nem mondott semmi konkrétat
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Weareus
addikt
Laing D5 és MO-RA3 nemtom mennyire komoly, de nekem csend kell.
Ja és még előtte egy Obsidian ház, hogy legyen mire építeni.
(Csövek, csatik, bilincsek, tartály, paszta, ventik, stb.)
Használtan csak olyasmit veszek, amit már nem lehet kapni újonnan (pl CRT moncsi, könyvritkaság), de semmi frissen is kapható számteches dolog.
A kérdésemre tudja valaki a választ?
Nem tudom, melyik lehet a jobb blokk[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Cybertrone
veterán
válasz Weareus #3998 üzenetére
Obsidiánba belülere csak egy tripla fér, a nagyobb radi az úgy is csak kint férne el...
Egyébiránt van vízhűtés topik, ott lehet nagyobb lenne a válaszra a lehetőséged mint itt![ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz Weareus #3998 üzenetére
Javaslom a vízhűtéses topikot biztos tudnak majd segíteni, mert azt hiszem a MORA-k nak nagy a belső ellenállásuk, és ahhoz inkább egy 18W os DDCt kéne tenni, mert D5 a kis belső ellenállású rendszerekhez van, de lehet hogy tető cserével lehet azon is változtatni, annyira nem vagyok otthon benne.
HeatKiller blokkot ajánlott Tody56 kolléga 30+-pár ezerér lesz nála + postaÉn azt fogom venni nagy valószínűséggel
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest