- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Pancsermeste #42871 üzenetére
Tegnap éjszaka kísérletezgettem, végül inkább visszavettem a feszt egy kicsit (1000Mhz@1,063V - 1050Mhz@1,206V) és csiszoltam a hűtő beállításokon is a biosba, hogy halkabb legyen. 3DMark, FurMark és Heaven Benchmark 4.0-val terheltem és stabil volt (és jóval kevesebb a hőtermelés is, gondolom a fogyasztás is csökkent).
Most 1075/1500 (GPU/RAM) Mhz-en jár és bírja ezzel a visszavett feszültséggel is.Én egy SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 DUAL-X OC-ról váltottam, egyrészt 1680x1050-es felbontáshoz már kevésnek bizonyult és 2 hónap után elő jött zörgő műanyag probléma..
7790-hez képest stock órajelen is 30-35%-kal gyorsabb és relatíve nem került sokba az upgrade, szóval én így is elégedett vagyok a kártyával.[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
válasz Pancsermeste #42871 üzenetére
Hali!
Meg lestem a jobb képességü GPU-t. Nem jobb a GPU de nem is igen befolyásoló tényező a tuningban azt mondja DroidMester.
71,1% a GPU ami a Dual-x en volt az meg 80,5% volt De ez meg megyen mint állat böfögés nélkül[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...