Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz z0l1ka #22572 üzenetére
Sziasztok !
Na sikerült vennem egy új alaplapot a 965-ös procihoz + Ram-ot is vettem ,egyenlőre csak 4Gb ,majd később még veszek bele szóval , megoldódott a problémám..nem fagy a gép
Viszont nekem alapból 1.4750 V -ad a procinak ,ahogy fentebb olvastam az elég sok , és ezt szeretném pöppet visszább venni olyan 1,4-re ha lehet ...mivel tudom én ezt vissza venni ? (gigabyte bios)Cpu Voltage Controlt vettem vissza ,de a Normal Cpu Vcore az maradt ugyan annyi :/ meg az amd overdrive és az aida is 1,4750V -ot mutat ..nem jó helyen állítottam ? bocs, nézzétek el nekem de nem nagyon értek még a bios-hoz ! köszi a válaszokat előre is ..<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
sg22
senior tag
nagyon olcson hozzajutottam egy phenom 2 x4 940es cpuhoz. ahogy olvastam ugyanarra a steppingre epul mint a 955. mennyire lehet huzni ezt? vkinek van tapasztalata?
(volt egy 955osom az vigan vitte a 4ghzet, egy x6osom is volt, az meg alapfeszen vitte a 4ghz-et, remelem ezis hasonlo fajta lesz)
what should I do about this?!
-
Keni21
tag
Sziasztok van egy 955BE-s procim és szeretném ha egy kicsit jobban hasítana egy kis tipp kéne ,hogy milyen hűtőt vegyek rá??? Egyébként C3-as és mennyit lehetne kihozni ebből ?
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
varmi2
nagyúr
válasz Keni21 #22809 üzenetére
Nekem is ilyen van. 4GHz simán kijön belőlle 1.45V on, lehet hogy 4.1GHz is ezen a feszültségen. Én az enyémet 3.9 -en használtam 1.375V-on. Az én hűtőm Arctic Cooling Freezer 13pro. Sosem engedte 60 fok fölé, még prime95 alatt sem.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Keni21
tag
válasz seederking #22813 üzenetére
Szorzószámot nem láttam sehol. Csak az fsb-t
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
n3lOk
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Phenom II X4 955-em van és ezt szeretném húzni nem sokat van rá egy coolmaster hyper tx3-as procci hűtöm. Van-e olyan program amivel tudom húzni 1 picit a procit és lenne-e olyan ember aki meg csinálná nekem mivel nem nagyon értek hozzá nem biosba hanem ha van hozzá program akkor azzal. Választ pü-be és előre is köszönöm
Üdv n3lOk!
-
aProPeti87
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy miért állítja meg Prime95 alatt a 4. magot ? Először megy rendesen majd kb 30 másodperc múlva lekapcsol teljesen kép[ Szerkesztve ]
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Lacpac
őstag
válasz aProPeti87 #22817 üzenetére
Hibázik az a mag.
Nem stabil a tuning. -
törölt tag
X4 965 tulaj lettem.
érezhetek "visszalépést" 1055T-után ? ( nem volt húzva )
származhat hátrányom ha egy Msi 790GX-G65 -alaplappal használom? (gondolok itt arra hogy van e alá ebben az árkategóriában lényegesen jobb lap ) -
őstag
Szintén X4 965 új tulaj, lecseréltem a jó öreg Core2Duo E7400-t @3.65GHz.
Egyenlőre 4GHz-en stabilnak mutatkozik a prime gyári hűtővel.
-
brady28
tag
Üdv!
Sikerült felélesztenem egy Phenom2 x2 545-öt x4 B45re!
990FX Extreme3+Thermalright Silver Arrow
Nem vágom a tuningot annyira... kicsit húztam rajta....
x2@x4 b45 3750mhz
Ezek az eredmények jónak mondhatóak ? Mehetek még feljebb szerintetek, vagy ne gyilkoljam szegénykét
Egyáltalán mennyit fogyaszt ilyenkor a gyárilag 80 wattos proci feloldva 4 maggal+tuning?
Köszönettel.
Üdv!Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
őstag
Megvan a lefogató, este próbálom 4GHz fölött
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Nem vettétek még észre hogy minnél jobban emelitek a proci frekijét annál kevesebbet fut?
Pl nálam 3600-on Heawen-ben ugyan azon a vga órajeleken többet kap mint 3800,3900,4000-es órajeleken...... Ez mitől lehet?
Phenom 955BE -
törölt tag
Na ma betettem a 965.öt.
Bekapcsoltam a 790GxG65ön az automata OC-kapcsolókat, és magától megy 4,1ghz-en
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Inter Processzor I5 9600k
- INTEL CORE Ultra 9-285K / 3 év garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS!!! - AMD Ryzen 5 5600X 3,7GHz AM4 BOX with Cooler Processzor - Számla & Garancia
- Eladó I5-9400f processzor + Gigabyte Z370P-D3 alaplap
- BESZÁMÍTÁS!!! - AMD Ryzen 5 7600 3.8GHz Box with Cooler Processzor - Számla & Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest