Hirdetés
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz snecy20 #54786 üzenetére
99ben mar budgetoldalon is butitott tnt2ot es s4et vettek az emberek, a v2 annyit se tudott, mint ezek. Nagyon hamar kikopott a v2, egy ev mulva mar csak kozepszeru teljesitmeny volt atlagosnal gyengebb kepessegekkel.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bile Demon
őstag
válasz snecy20 #54972 üzenetére
Nemtudom, de szerintem is szép. Mondjuk szerintem a kerámiatokos P1-ek is nagyon szépre sikerültek.
Szép mert öröm ránézni.
Lehet, hogy ez valami kocka dolog.Ha már 486, gondoltam futtatok bechmarkot a két féle 486DX2-66 procin, kíváncsi vagyok tényleg hamisítvány és van e különbség, vagy csak szimplán az IBM-nél gyártották intel licensz alapján, olyan nagy volt a kereslet akkoriban.
Bruhe
-
-
r0b3r
senior tag
-
nagyúr
válasz snecy20 #58251 üzenetére
Böngészésre passz... Médiát azért viszi, persze szigorúan lejátszóból, nem böngészőből, pl. egy mphc megteszi.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
akos86
aktív tag
válasz snecy20 #58340 üzenetére
Igazad van, de mai fejjel bánom. Annyira sok élményt adott nekem az a pc, nem tudom megfogalmazni sem. Mindenki voodoozott a 90es évek végén aztán a kezdeti erő az elveszett, jött a tnt2 és geforce és vége lett a voodoo és a 3dfx mágiának 2000 év végén. Rengeteg olvasmányt végignyálaztam ezen időszakról.
3dfx, gone but never forgotten...
-
-
nagyúr
válasz snecy20 #58462 üzenetére
Hát, nem sokaknak az tuti.
2000-ben 400-as Cerkával toltam (SLOT1-PPGA), Acorp BX81 lap (i440) , 10 GB Seagate HDD, 64 MB SDRAM + 8 MB S3 Savage 4 és Windows Millenium SE
2001-ben kapott még 256 MB SD Ramot, majd 2002-ben PII 450 Katmai Pentium procit + GeForce 2 GTS 32 Mb és végül 2003-ban egy 80 GB-os Samsung winyót, valamint rendszer cseréje XP-re.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz snecy20 #58464 üzenetére
A 2003-as Warcraft III + TFT is elment rajta, LAN-ban némi kompromisszumokkal.
Ha valakinek nem voltak fullos igényei, használható vas volt még.
Mondjuk, azt hozzáteszem, hogy a VGA-t cseréltem a WarCraft III+TFT miatt GeForce 3 Ti 200 64 MB-ra.
Ez a Gf3 kiszolgálta végig az első P4-et is, 1,8 GHZ Northwood, 512 MB DDR 333 rammal, Asus P4PE (i845pe) lapban.
-
r0b3r
senior tag
Nekem BH6 + PII 300 van egy hasonló házban, de épp parkolópályán. Egy hónapja még azt sem tudtam, hogy megtartsam e... de azóta már úgy gondolom, hogy inkább megtartom. 1db Voodoo 2 még akad hozzá, meg valami AGP-s S3 Trio.
Tudja valaki, hogy mekkora volt a legkisebb Sata vinyó? Talán 40Gb?
[ Szerkesztve ]
-
RexMaximus
senior tag
jo kerdes . Nomeg mennyire vallalta, emlekszem akkoriban azert kisebb megertes volt az adott ember fele ha ennyit koltott erre a "hobortra"
(#58471) arn
LanParty - fiatalon volt idonkent par event nalam is . Netes jatek nalam szinten okafogyott, egyaltalan nem mozgatott meg. Meg amivel ki lehet maxolni a lanpartys elmenyt az az iszogatas, ilyenbol is volt nehany, valakivel szoba is kerult, hogy ilyet is be kene vezetni mar
Egy ideje egy kis csapat osszeallt akikkel kb 2 havonta osszeulunk lanozni egyet tavaly ota. Ez tok jo igy
(ha jo a tarsasag es a jatekok is lekotnek nem fogsz 11-kor aludni, majd 2-3 fele )
-
izee
őstag
válasz snecy20 #58493 üzenetére
Érthető. Volt egy nagy megakadás részben azért, mert a multiplayer divathódolattól napjainkig nagyobb tömegeket kell ellátni használható programokkal (és hardverekkel), nem csak a Veér István közösség tagjait, akik öntötték a pénzt a lyukas zsákba évente és még gyakrabban.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz snecy20 #58552 üzenetére
Hatalmas érzés lehet.
Én megnézném, mennyivel vagyok gyorsabb/jobb.
Elolvasnék mindent, mert a new/load/options/exit -en kívül kevés dolgot értettem.
Meg ilyen oprenceres dolgok, bizonyára jobban átlátnám már.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
arn
félisten
válasz snecy20 #60610 üzenetére
a csucsgepet is megfektette, min csodalkozol. sot a mai gepeken se megy 4k 60fpsel, amit sok ember az rtxtol raytraceszel var el, es szaroznak, hogy ez nem mukodik 2007es programrol beszelunk.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz snecy20 #60612 üzenetére
ugyan, ez korabban teljesen hetkoznapi volt igaz a 90es evekben valoban az tortent, hogy egy evvel kesobb 2x gyorsabb gepek voltak minden szempontbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Path of Exile 2
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest