- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz DarthSun #31687 üzenetére
Az a baj, hogy ezek a külső (USB-s, EC-s, stb.) X-Fi-k szoftveres megoldások, türhető minőségű DAC van bennük, de nincs saját DSP-jük, ami az X-Fi nagyágyúja (a kiváló minőségű SRC miatt), úgyhogy én mindenképp inkább hardveres X-Fi-t választanék a helyedben, az odab*sz hangminőségben az Audigy-nak is keményen. (Pont pár hónapja találtam egy fullos Audigy 4-et otthon, gondoltam berakom a gépbe, hát gyorsan vettem ki, mert az X-Fi-hez képest olyan volt a hangja, mint valami integrált cuccnak, pedig azoktól jóval jobb minőségű az Audigy).
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Lord Myn
senior tag
válasz DarthSun #31690 üzenetére
Igen, belsőre. Audigynél azért voltak jól a szoftveres megoldások is, mert az Audigynek nem túl jó az SRC-je, amit a DSP csinál, de X-Fi-nél nagy a különbség a szoftveres és a hardveres megoldások között. Az a legjobb, ha PCI-E-t tudsz lőni (Titanium sorozat).
"War does not determine who is right - only who is left."
-
gban
Közösségépítő
válasz DarthSun #31699 üzenetére
Te nyerted a tippversenyt, de csak azért mert más nem tippelt
Szomorú vagyok az érdektelenség miatt
A megoldás itt található.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz DarthSun #31733 üzenetére
Nagyjából ezért nem gyűjtöm ezeket.
Mert ennyire egyrészt a világ pénze nem elég, másrészt a hiányérzetem is óriási lenne, tudván hogy még mennyi hiányzik.
Mondjuk a chipseteket is gyűjteni a procik között az már tényleg picit több a normálisnálPostázást nem vállalok.
-
Fenyő
őstag
válasz DarthSun #31753 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a 4850 alapból állítgatja az órajelét, feszültségét alapból terheléstől függően (legalábbis ami a kezeim közt átment Zafír, Gainward, Asus, Msi karik mind állítgatták magukat, persze mindegyik máshogy, a Zafír pl. vmi 200 Mhz körüli ultraalacsony órajelre vette vissza magát 2D-ben), ezek szerint márkafüggő is dolog, esetleg biostól, drivertől is függhet még...
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz DarthSun #31837 üzenetére
egyik ram volt fos.. XP alatt nem jött ki, míg Win7 Win8 alatt egyből... lehet a 64 bit végett?!
na mindegy a léyneg hogy megvan a bibi!Más! Van egy fadobozos Genius 5.1-es hangcuccom, aminek a popójába hiába van bedugva a center, azon biza nem jön ki hang.... center átdugva bármelyik más hangkimenetbe értelemszerűen szól, és egy bármely másik hangfal bedugva a centerbe szintén nem szól...ennek tudatában szerintem nagy valószínűséggel tényleg nem jön ki jel a centernél... full nem vagyok jártas ebben a témában... merre induljak el hogy esetleg újra jöjjön ki hang? lehet ezt javítani vagy tudni lehet mi a probléma?
Jahh igen, korábban volt ha az erősítős mély ládát előre döntöttem, akkor jött ki hang, mintha érintkezési hiba lenne... de bárhogy küzdöttem a kanóccal, hátha az kontaktos, úgy vettem észre hogy ez nem befolyásol semmit... tehát elképzelhető hogy belül van érintkezési hiba? vagy leégett belül valami?[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz DarthSun #31907 üzenetére
Ez azt juttatja eszembe, amikor úgy '98-99 környékén a talán PII-PIII gépemben 3db hangkártya volt és nyomtuk a Virtual Turntablest Egyik kártya volt a monitor, azzal állítottuk a következő zene sebességét, a második volt az éles, ami ment ki, a harmadik meg felvette az egész mókát. Néhány sulibulit lenyomtunk így. Aztán jött a dizsi és a bakelit... aztán az is kihalt, és lám, megint PC-n és/vagy céleszközön kavargatnak sokan
-
-
Tim82
félisten
válasz DarthSun #32089 üzenetére
Nevetni fogsz, én vagy hang nélkül, vagy pc speakerrel játszottam ezeket még 486-oson, szóval a helyzet az, hogy azt sem tudom, milyen hangjuknak kellene lennie hangkártyával.
Illetve a Quake-nek tudom, azt futtattam Windows alatt is valahogy.
Ez jó lehet?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Turulbir
tag
válasz DarthSun #32290 üzenetére
Csak éppen a 800-as copper teljesen kommersz cucc. Semmi feelingje nincs, ennek a gépnek pedig pont az lenne a lényege. A SCSI vezérlő például a 4X-es CD írómhoz kell (durva szerkezet, még egy kis kétcentis venti is van a hátulján). Szóval itt nem fontos, hogy nem hajtja ki. Ha ez lenne a fő szempont, akkor persze az 1200MHz-en ketyegő copper-em lenne a szerencsés nyertes.
#32291 Bull Boss
A Voodoo-k rálógnak a procifoglalatra.[ Szerkesztve ]
-
-
unclefucka
senior tag
válasz DarthSun #32302 üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, hogy ebből mégiscsak 98 lesz.
Az alatt viszont felejtős a két proci
Új platformot kell találnom a Voodoo2 -im alá.
A Dual-Katmai-nak meg megfelelő VGA kell így.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest