Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
Tegnap érkeztek:
Balról jobbra egy Radeon 9600XT, 9800XT és egy kyro 2.
Ez pedig egy MSI KT3 Ultra2-C.
Egész jó deszka. Ha valakinek van bele való 266-os FSB-s 2400+-os Athlon-ja, szóljon.
Azért vettem, mert ez az egyik legjobb deszka, ami még kajálja a 1-2x-es AGP-s kártyákat(pl voodoo3).Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
Van itthon 333-as FSB-s 2600+-om meg 2500+-om, de azokra azt irják, hogy nem kajálja.
Majd kipróbálom.(#46391) Aventyr: Téged pedig lanon vártalak, vittem a P4C800-at is. Egyébként mielőtt megérkezett arra gondoltam, hogy majd a 9800XT-n cserélek hűtőt, mert még mindig nem raktam fel semmire a bontatlan zalman fatality hűtést. De igy hogy láttam milyen jó minőségü és hogy van benne anyag, marad az eredeti.
Nekem egyébként a 9600XT hűtése a meglepő, mert ilyen jó minőségüt meg olyat, ahol a memóriákat is hűtik 9600-osnál még nem láttam. Állitólag elég jó órajelekre képes a kártya.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz bacsis #46405 üzenetére
Azért ne temesd annyira a létszámot. A mostanin voltunk kevesebben gondolom a szar idő miatt. Meg a legutóbbin, meg akkor meg későn szóltál ugye, és pl tatabányánról sem jöttek öcsémék és én is egyedül jöttem a 7-8 fő helyett, akikkel menni szoktam.
Az előtte lévőn meg 30+-osan voltunk bőven, mert még a szinpadon is ültek hárman.
Szóval nem kell félni attól, hogy kikopik a társaság, csak mindenkinek van saját elfoglaltsága, és ha belefér az idejébe, akkor megy.
Nem mindenki olyan fanatikus, hogy amerika helyett inkább fülére megy lan-ozni, mint én.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz DarthSun #46401 üzenetére
Valaki annó jófogásról linkelte ezt a prófétát, aztán ott volt mellette ugyan annál eladó a két XT is. Egybe a 3 a kirakott áron 11 körül lett volna + posta, igy bepróbálkoztam, hogy 9-ért oda adja-e póstával a 3 kártyát. Az eredményt meg láttuk a képen.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz bacsis #46410 üzenetére
Hát ez nem a te gondod. Ott egy sofőr volt mindig is, ha pali nem tudott jönni, akkor a pécsiek annó nem jöttek. Plusz azóta szét is szóródtak már, nem lakik pécsen mindenki.
Ráadásul az elmúlt 1,5évben egy lanon sem voltak már, szal még időben észre vetted Mester.
Nálunk is ha én vagy a L3D kiesünk, akkor nem jön senki tőlünk. Nem azért mert nem akarnak, vagy mert kikoptak, hanem mert nem érünk rá.
Szóval felesleges ezen aggódni. Ha végre nem -10 fokra sikerült szervezni, többen leszünk.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz DarthSun #46416 üzenetére
Eg halott p4p800-am nekem is van, de én azt vagy 2évig használtam annó main gépnek.
VGA-kra meg nincs időm most, mert a 386-osommal szivok. Nem hajlandó felismerni sem a vinyót, sem a floppy-t 3 különböző io kártyával sem..Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
-
Ranagol_5
senior tag
Egy olyan problémám van ezzel az MSI KT3 Ultra2-C deszkával, hogy hiába állítom a BIOS-ban be 166-ra az FSB-t, az marad 133-on. Van egy jumper a deszkán, amivel 100 és 133-as FSB-t lehet beállítani. Ha leveszem, akkor el sem indul a lap. Valaki találkozott már ilyen lappal, vagy van tippje?
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Bile Demon #46462 üzenetére
Jó neked, hogy mennek a 486-os lapjaid. Nekem kettőből semmi az eredményem eddig. Nincs rajtuk külsérelmi nyom, még sem tudom beröffenteni őket, egyszerüen nem adnak életjelet két különböző procival sem. Jumperelés meg elvileg jó.
(#46464) cbmfan: Az a kupac engem is érdekelne.
Más: Valakinek van ötlete melyik lehet a legjobb(leggyorsabb) driver a 3D próféta négyezeröccázas kiróhoz xp alá?
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Sanchez638 #46473 üzenetére
Dobj majd egy telszámot számot privátban. Átugrom érte valamelyik nap. Én igértem meg a multkor is, de nem nagyon fért bele az időkeretembe.
-
Ranagol_5
senior tag
Mivel szoktátok a megsárgult műanyag dolgokat takarítani, vagy "ki fehéríteni"?
Tudom, már ezerszer kérdezték, de lusta vagyok vissza keresni.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
A 4170-es érdekelhet. 4180-asom van nekem is.
Zoltanz: Nekem valami crystal chippes genius hangkártyám volt még a 386-osomban.
Az kihúzta egészen P2-ig. Utána meg alaplapi volt kb 2007-ig. Onnantól SB live 5.1, aztán SB X-Fi Xtreme audio, ami azóta is van.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
Valakinek van tippje hogy miért akadhat el egy P2B a BIOS postnál, amikor a vinyókat kéne kiírnia?
Memóriát még leszámolja, kiírja, hogy plug and play bios exstension, aztán satu.
Akkor is ha nincs rá kötve semmilyen eszköz.
Eddig tovább lépett.
Egy 550-es P3-as slot proci van benne, de azt felismeri rendesen és kezeli is.
Bios verzió meg 1014 Beta 003.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
-
Ranagol_5
senior tag
válasz zoltanz #46886 üzenetére
Nekem két db P2B van, egy szimpla, ami most szarakszik, meg egy P2B-S. Egyikkel sem volt soha szerencsém, mindig szívtam a ramokkal.
Meg van a fresco-tól kapott BH6.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
-
Ranagol_5
senior tag
Mivel sajnos nincs hozzá semmim, megválok tőle, pedig nem rég szereztem jó pézért. De nem lesz időm foglalkozni vele, beszerezni hozzá a cuccokat meg horror.
Ha valaki érdekel, dobjon egy PÜ-t.
[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
válasz cbmfan #47237 üzenetére
Hol? Mert nekem sehol.
Annó volt mindenem a saját ennél régebbi tipusomhoz, de évekkel ezelőtt elajándékoztam.
Ezt úgy vettem, hogy majd szerzek hozzá minden félét, de úgy alakult, hogy nem fog menni idő hiányában.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz RexMaximus #47239 üzenetére
Nem hirdetem sehol. Azért dobtam be ide, mert hátha valakinek nagy vágya egy ilyen tipus. Nem kenyérre kell, csak nekem nem lesz időm foglalkozni vele, valakinek meg hátha örömet tudna szerezni.
Ha nem kell senkinek, akkor marad a szekrény tetején, csak sajnálnám szegényt így tartani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ranagol_5
senior tag
Van egy elég jó G71-es 7800GS+-om, ami elég jó órajeleket menne, csak az a baj vele, hogy AGP-s, nekem meg a AN8 fatality ugye PCI-E-s sajnos.
-
Ranagol_5
senior tag
-
Ranagol_5
senior tag
Neked van amúgy gyári hűtőd a CT-479-.hez? Ismerem ezt a megoldást, csak én sem tudtam csináltatni ilyen lefogatót sajnos. Viszont akkor vadászok valahonnét én is egy ilyen hűtőt.
-
Ranagol_5
senior tag
Hát, nekem sajnos nincs hozzá gyárim.. Én egy zalman cnps 7000-et próbáltam rá fabrikálni, de nem igazán sikerült ugye, mert ilyen egyenes lefogató kéne. Szal ki sem tudtam próbálni még rendesen a P4C800-ban.
Meg van egy P4GD1-em is, abba is jó lenne ugye a PCI-E mellé.[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
válasz DarthSun #47829 üzenetére
CT-479-ről van szó, nem sima 478-ról.
Nekem NF7-eshez meg a 2800+-os mobil bartonhoz ilyenem van. 2600-2700mhz-ig simán tudtam húzni vele a procit.Szerk.: Mi ennek a hűtőnek a pontos megnevezése?
[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Sanchez638 #48292 üzenetére
Amit eredetileg raktam bele 9800XT annyira melegszik, hogy idle 71 fokos. Ennek következtében a nature tesznél újra indul a gép.
-
Ranagol_5
senior tag
-
Ranagol_5
senior tag
válasz juliabrilke #48906 üzenetére
Nekem matrox-bol van ilyen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest